Πως μπορείτε να φωτίσετε τις σκιές κάτω από τα μάτια; Sheer Eye Zone Corrector από την Shiseido

Το πρήξιμο και οι σκούρες σκιές κάτω από τα μάτια είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε μία γυναίκα είτε αμέσως αφού ξυπνήσει ή μετά από μία εξαντλητική ημέρα στην δουλειά. Τι μπορείτε να κάνετε; Σίγουρα, δεν πρέπει να πανικοβάλλεστε. Το να κρύψετε και να καλύψετε τις ατέλειες του δέρματος με το Sheer Eye Zone Corrector από την Shiseido μπορεί να αποδειχθεί πολύ καλή λύση.

Πρήξιμο και σκούρες σκιές κάτω από τα μάτια – αιτίες και σχηματισμός

Η πιο πιθανή αιτία που προκαλεί σακούλες κάτω από τα μάτια και μαύρους κύκλους είναι η κούραση και η κακή ποιότητα ύπνου. Εάν ξυπνάμε χωρίς να έχουμε κοιμηθεί καλά κατά την διάρκεια της νύχτας, τα μάτια μας και η περιοχή τριγύρω τους αποκαλύπτουν την υπνηλία μας. Από την άλλη πλευρά, το πρήξιμο και οι μαύρες σκιές μπορούν να είναι τα αποτελέσματα των διαδικασιών γήρανσης. Καθώς περνούν τα χρόνια, το δέρμα του προσώπου γίνεται πιο λεπτό, τα τριχοειδή αγγεία γίνονται πιο εμφανή και οι ίνες κολλαγόνου σταδιακά χάνουν την ελαστικότητά τους. Κάποιες άλλες αιτίες εμφάνισης πρηξίματος και σκούρων σκιών κάτω από τα μάτια μπορεί να είναι η υπερέκθεση στις ακτίνες του ηλίου, το άγχος, η δουλειά μπροστά από υπολογιστή ή σε τεχνητό φως, η κατανάλωση αλκοόλ και το κάπνισμα. Επιπλέον, τα φάρμακα, η έλλειψη βιταμινών και ιχνοστοιχείων καθώς και αλλεργίες μπορεί να προκαλούν την εμφάνιση οιδημάτων.

Shiseido2

Sheer Eye Zone Corrector από την Shiseido – ιδιότητες και οδηγίες χρήσης

Το concealer της Shiseido έρχεται σε μορφή στυλό. Το απλικατέρ είναι αρκετά μεγάλο για να καλύψει όλες τις ατέλειες με ένα και μόνο πέρασμα. Επιπλέον, μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε έξι διαφορετικές αποχρώσεις: 101 Πολύ Ανοιχτό, 102 Ανοιχτό, 103 Φυσικό, 104 Φυσική Ώχρα, 105 Μπεζ, 106 Ζεστό Μπεζ. Επίσης, το Sheer Eye Zone Corrector είναι ικανό να καμουφλάρει όλες τις ατέλειες στην περιοχή των ματιών, εξισορροπεί τον τόνο του δέρματος και δίνει ένα φυσικό τελείωμα στο make-up. Επιπλέον, το καλλυντικό φωτίζει και κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο μεγάλα. Όσον αφορά την συσκευασία, το concealer είναι διαθέσιμο σε στυλό 3,8 ml. Αυτό το προϊόν της Shiseido μπορεί να συνοδευτεί με το foundation Sheer and Perfect και με το Refining Makeup Primer. Προφανώς, χρήσιμο θα ήταν να προμηθευτείτε πινέλα επαρκούς μεγέθους επίσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *