Ασφαλής Ηλιοθεραπεία. Super City Block από την Clinique

Το καλοκαίρι, το δέρμα μας χρειάζεται ειδική φροντίδα ώστε να το προστατεύσουμε από την ηλιακή ακτινοβολία. Γενικά, ο ήλιος και οι ακτίνες του δεν είναι τόσο επιβλαβείς εάν η έκθεσή μας σε αυτά είναι με μέτρο. Τι σημαίνει όμως ‘με μέτρο’; Πως μπορούμε να προστατεύσουμε το δέρμα μας από τα εγκαύματα και παράλληλα να αποκτήσουμε ένα ωραίο μαύρισμα; Για παράδειγμα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αντιηλιακά. Αυτού του είδους τα καλλυντικά δημιουργούν ένα τοίχος προστασίας στο δέρμα μας. Χάρη σε αυτά, οι ηλιακές ακτίνες περνάνε αρκετά ώστε να μας προσφέρουν βιταμίνη D και φυσική καφέ απόχρωση στο δέρμα. Επιπλέον, το αντιηλιακό καταπολεμά τις ρυτίδες, τους χρωματισμού και τα εγκαύματα. Επίσης σημαντικό είναι ότι τα φίλτρα μας προστατεύουν από παθήσεις του δέρματος όπως μελανώματα και καρκίνο.

Μία από αυτές τις θαυματουργές κρέμες είναι η Super City Block από την Clinique. Το πλήρες όνομα του προϊόντος είναι Super City Block Oil – Free Daily Face Protector Broad Spectrum SPF 40. Αρχικά, το προϊόν είναι σχεδιασμένο για όλους τους τύπους δέρματος. Δεύτερον, αυτό το καλλυντικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε μόνο του είτε σαν βάση για το make-up. Το Super City Block από την Clinique πρέπει να εφαρμόζεται μόνο σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο. Πριν από την εφαρμογή καλό θα ήταν να κάνετε απολέπιση, καθώς η κρέμα μπορεί να ξηράνει μέρη της επιδερμίδας και να κάνει τις ατέλειες πιο εμφανείς. Το καλλυντικό πρέπει να εφαρμόζεται με ελαφριά χτυπηματάκια που θα κάνετε με τα δάχτυλά σας, μετά την τοποθέτηση άλλων ενυδατικών ή τονωτικών προϊόντων αλλά πριν την χρήση make-up. Ένα άλλο πλεονέκτημα της κρέμας είναι ότι μπορείτε να την βγάλετε εύκολα με την βοήθεια οποιουδήποτε προϊόντος αφαίρεσης make-up που είναι διαθέσιμο στην αγορά. Επιπλέον, το Super City Block δεν εμπεριέχει λιπαρές ουσίες, έχει απαλή σύσταση και απορροφάται αμέσως ακόμα και από τις πιο βαθιές στοιβάδες της επιδερμίδας.

Το Super City Block από την Clinique έχει πάρα πολύ ισχυρό φίλτρο UV – SPF 40 το οποίο προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλαβερές ακτίνες UVA και UVΒ. Επιπλέον προστασία παρέχεται από την παρουσία αντιοξειδωτικών, τα οποία συμπεριλαμβάνονται στην σύσταση. Ο στόχος τους είναι να εξαλείψουν τις αρνητικές επιδράσεις του ήλιου, να δράσουν ενάντια στις ρυτίδες και να επιβραδύνουν τις διαδικασίες γήρανσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *