Γνωρίστε τα 5 τζελ φρυδιών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις!

Το gel φρυδιών είναι ένα πραγματικό multi-tasker ανάμεσα στα προϊόντα φρυδιών. Δεν ρυθμίζει μόνο το πλήρες μακιγιάζ των φρυδιών σας, αλλά διαμορφώνει και τις καμπύλες, προσθέτει όγκο και γεμίζει τα κενά. Η διάφανη έκδοση ή φιμέ, που ταιριάζει με τα φυσικά σας φρύδια, μπορεί να κάνει θαύματα. Με λίγες μόνο πινελιές, μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά φρύδια. Αυτή η τεχνική μακιγιάζ φρυδιών παρέχει το αποτέλεσμα αφράτων, καθορισμένων και φυσικής όψης καμπύλων. Ένα καλό τζελ φρυδιών μπορεί να αντικαταστήσει το κερί φρυδιών, το σαπούνι, τη μάσκαρα, ακόμα και την… πλαστικοποίηση φρυδιών!

κορυφαία 5 τζελ φρυδιών

Ποιο τζελ φρυδιών να διαλέξω; Ανακαλύψτε τις κορυφαίες 5 επιλογές μας για τα καλύτερα τζελ φρυδιών σύμφωνα με τους χρήστες του Διαδικτύου.

1. NANOBROW ΤΖΕΛ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ

➜ Φόρμουλα: ελαφριά και σαν τζελ, εμπλουτισμένη με καστορέλαιο
➜ Αποχρώσεις: Διαφανές, Μπεζ, Καφέ, Μαύρο
➜ Πλεονεκτήματα: 24ωρο αποτέλεσμα, αδιάβροχο, μαλακτικές ιδιότητες, πλαστικοποιημένο εφέ φρυδιών, εξαιρετική απόδοση, καμουφλαρισμένα κενά, βολική συσκευασία, βουρτσάκι σιλικόνης.

Το αδιαμφισβήτητο νούμερο 1 – το μοναδικό Nanobrow τζελ πλαστικοποίησης. Η ελαφριά φόρμουλα ανασηκώνει, δίνει όγκο και διαμορφώνει τα φρύδια για φυσική εμφάνιση. Η φόρμουλα μακράς διάρκειας, που μοιάζει με τζελ, παρέχει 24ωρη χρήση χωρίς αγγίγματα. Το εκλεπτυσμένο βουρτσάκι γεμίζει τα φρύδια με χρώμα ομοιόμορφα. Το μικρό του μέγεθος σας επιτρέπει να εφαρμόσετε ακριβώς τη σωστή ποσότητα προϊόντος και να φτάσετε σε κάθε τρίχα φρυδιών. Το Nanobrow Eyebrow τζελ γλιστράει ομαλά, χωρίς να αφήνει ραβδώσεις ή κολλώδες φινίρισμα. Πυκνώνει  οπτικά τις καμάρες. Αυτό είναι το πρώτο προϊόν στο είδος του που μπορεί να αντικαταστήσει την πλαστικοποίηση φρυδιών, προσφέροντας ένα απατηλά παρόμοιο αποτέλεσμα. Αφήνει τα φρύδια να φαίνονται ανασηκωμένα, γεμάτα και λαμπερά – όπως και μετά την επαγγελματική περιποίηση. Δεν δημιουργεί μια αντιαισθητική «κρούστα» στα φρύδια. Η φόρμουλα δεν επιβαρύνει υπερβολικά τις ευαίσθητες τρίχες των φρυδιών. Παρέχει μαλακό αλλά δυνατό κράτημα με μία μόνο πινελιά.

περισσότερες πληροφορίες: nanobrow.gr

2. BOBBI BROWN ΦΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΑ ΦΡΥΔΙΩΝ

➜ Φόρμουλα: ελαφριά και ενυδατική φόρμουλα εμπλουτισμένη με καστορέλαια και καρύδα.
➜ Αποχρώσεις: Διάφανο, Γκρίζο, Ξανθό, Πλούσιο Καφέ, Ουδέτερο Καφέ, Μαόνι, Εσπρέσο, Απαλό Μαύρο.
➜ Πλεονεκτήματα: εφέ 24 ωρών, αδιάβροχη, ελαφριά φόρμουλα, μαλακτικές ιδιότητες, ιδανικά για τη διαμόρφωση των φρυδιών, βουρτσάκι σε σχήμα κώνου.

Το Bobbi Brown Natural Bow Shaper είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τζελ φρυδιών στην αγορά. Είναι αγαπητό από τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο για το εκπληκτικό αποτέλεσμα που προσφέρει. Οκτώ φυσικές αποχρώσεις σάς επιτρέπουν να επιλέξετε μία που ταιριάζει απόλυτα με τα χαρακτηριστικά σας. Το τζελ φρυδιών Bobbi Brown ενισχύει αποτελεσματικά τις καμπλύλες και διαμορφώνει τις τρίχες των φρυδιών, δίνοντάς τους μια φυσικά γεμάτη όψη. Η φόρμουλα με φυσικά συστατικά, όπως καστορέλαιο και λάδι καρύδας, θρέφει και ενυδατώνει τα φρύδια. Το θρεπτικό σύμπλεγμα περιποίησης φρυδιών βελτιώνει τα αδύναμα φρύδια. Συνοδεύεται από ένα μικρό πινέλο σε σχήμα οβάλ.

3. GLOSSIER BOY BROW

➜ Φόρμουλα: μια κρεμώδης φόρμουλα εμπλουτισμένη με ελαϊκό οξύ, λεκιθίνη και κολλαγόνο. χωρίς άρωμα και χωρίς αλκοόλ
➜ Αποχρώσεις: διαφανές, ξανθό, καστανόξανθο, καφέ, μαύρο
➜ Οφέλη: κρεμώδης φόρμουλα, βολική συσκευασία, μαλακτικές ιδιότητες, φυσικά συστατικά

Το Boy Brow gel από το Glossier έχει γίνει ένα εικονικό προϊόν φρυδιών. Το αγαπούν οι μινιμαλιστές και οι φαν του μακιγιάζ «χωρίς μακιγιάζ». Όχι μόνο λόγω της αξιοσημείωτης απόδοσης του αλλά και για την κρεμώδη φόρμουλα και τον υπέροχο σχεδιασμό του. Παρέχει ένα μη κολλώδες φινίρισμα – αφήνει τα φρύδια απαλά και εύκαμπτα. Τα φυσικά κεριά συγκρατούν τα φρύδια στη θέση τους χωρίς το τελείωμα της «κρούστας». Δημιουργεί δυναμικά φρύδια που διαρκούν όλη την ημέρα. Το μειονέκτημα είναι ότι το Clear gel φαίνεται λευκό και γίνεται διαφανές μετά την εφαρμογή

4. REVITALASH HI-DEF ΤΖΕΛ ΦΡΥΔΙΩΝ

➜ Φόρμουλα: θρεπτική, εμπλουτισμένη με μαλακά εύκαμπτα πολυμερή και λεκιθίνη, χωρίς paraben, υποαλλεργική
➜ Πλεονεκτήματα: αδιάβροχο, βουρτσάκι διπλής όψης, φυσικά συστατικά, μαλακτικό, ιδανικό για διαμόρφωση φρυδιών, βουρτσάκι σε σχήμα κώνου.
➜ Αποχρώσεις: Διαυγές, Απαλή, Σκούρα.

Το Revitalash H-Def Brow Gel για φτιάξιμο και tinting βοηθά στο εύκολο στυλ, σχήμα και ρύθμιση των φρυδιών κατά τη διάρκεια του καθημερινού σας μακιγιάζ. Συνοδεύεται από ένα πρακτικό απλικατέρ διπλής όψης που διαθέτει χτένα για το διαχωρισμό των τριχών των φρυδιών και μια παραδοσιακή βούρτσα για την εφαρμογή του προϊόντος. Το μειονέκτημα είναι η περιορισμένη χρωματική παλέτα. Το Revitalash τζελ φρυδιών διατίθεται σε 3 αποχρώσεις – διαυγές, ανοιχτό και σκούρο καφέ. Η φόρμουλα με θρεπτικά συστατικά ενισχύει και βελτιώνει την όψη και την κατάσταση των φρυδιών.

5. TOO FACED BROW WIG ΤΖΕΛ ΦΡΥΔΙΩΝ

➜ Φόρμουλα: φόρμουλα gel με μικροΐνες για πυκνότητα φρυδιών
➜ Αποχρώσεις: Φυσικό Ξανθό, Γκρι, Μέτριο Καφέ, Σκούρο Καφέ
➜Πλεονεκτήματα: πύκνωση μικροϊνών, μικρό καρούλι, βολική συσκευασία, καμουφλάρει τα κενά.

Το Too Faced Brow Wig Gel φρυδιών είναι το τελευταίο στοιχείο στον κορυφαίο χάρτη μας. Ένα εξαιρετικό προϊόν για άτομα αραιωμένων φρυδιών με ορατές ατέλειες. Η φόρμουλα με λεπτές μικροΐνες τοποθετείται στις τρίχες των φρυδιών και στο δέρμα, γεμίζοντας τα κενά και πυκνώνοντας οπτικά τα φρύδια. Προσθέτουν απίστευτο όγκο, γεμίζοντας τυχόν αραιές περιοχές. Είναι ακριβώς σαν «προεκτάσεις φρυδιών σε σωλήνα». Brow Wig Το Gel φρυδιών σχηματίζει, πυκνώνει, καθορίζει και στήνει καμάρες για ένα wow αποτέλεσμα.