Είναι το Δέρμα Σας Κόκκινο και «Θυμωμένο»; Δοκιμάστε το Νέο Σέρουμ από την Nanoil

κορυφαίο σέρουμ προσώπου κατά των κοκκινίλων NanoilΗ κοκκινίλα του προσώπου και ο ερεθισμός είναι συνηθισμένα και οφείλονται σε ανεπαρκή αντηλιακή προστασία, βαριά καλλυντικά ή γονίδια. Σε αυτήν την περίπτωση χρειάζεστε τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης που θα ενισχύσουν και θα επισκευάσουν το δέρμα σας. Ένα νέο σέρουμ από την Nanoil είναι η καλύτερη επιλογή. Το Nanoil Anti-Redness είναι ιδανικό για επιδερμίδες που ερεθίζονται εύκολα, επιρρεπείς σε ροδόχρου ακμή και ευαίσθητες.

Το σέρουμ είναι ένα καλλυντικό προϊόν που εισχωρεί στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, συνεπώς είναι μια εξαιρετική θεραπεία για κάθε είδους ερεθισμό: παρόλο που μπορεί να είναι ορατοί στην επιφάνεια του προσώπου, επηρεάζουν το δέρμα και εσωτερικά. Τα σέρουμ ομορφαίνουν τα πρόσωπά μας και βελτιώνουν την κατάσταση του δέρματος.

Για ποιους τύπους δέρματος είναι ιδανικό το Nanoil Anti-Redness Face Serum;

Αυτό το προϊόν λειτουργεί καλά σε κάθε δέρμα με ερεθισμούς. Ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου ή τύπου δέρματός, θα καταπραΰνει την επιδερμίδα. Ωστόσο προτείνεται κυρίως σε δέρματα με τάσεις ροδόχρου ακμής και ευαισθησίες, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα στην καθημερινή περιποίηση – το σέρουμ διαθέτει ό, τι είναι απαραίτητο για τη θεραπεία των προβλημάτων αυτών.

Ποια συστατικά θα βρούμε στο σέρουμ;

Η τέλεια επιλογή συστατικών καθιστά το σέρουμ ικανό να προσφέρει υπέροχα οφέλη στο δέρμα. Η φόρμουλα είναι πλούσια σε τέσσερα βότανα, φυσικά εκχυλίσματα από:

  • μοσχολέμονο που καταπραΰνει, ανακουφίζει και φρεσκάρει το δέρμα, χαρίζοντας απαλότητα
  • κυπαρίσσι που ανακουφίζει τις φλεγμονές του δέρματος και το προστατεύει από περαιτέρω ερεθισμούς
  • αίσκουλο που τονώνει το πρόσωπο και σφραγίζει τα αιμοφόρα αγγεία
  • φυτό Αγιούρ Βέντα, ή Πουναρνάβα, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που προστατεύει το δέρμα

Καταπολεμήστε όλους τους ερεθισμούς χάρη στο Nanoil Anti-Redness!

Τα συστατικά είναι προσεκτικα επιλεγμένα για να αλληλοσυμπληρώνονται. Χάρη σε αυτά, το προϊόν ανακουφίζει άμεσα και καταπραΰνει το δέρμα. Μειώνει τις φλεγμονές που υπάρχουν ήδη. Επιπλέον πλεονέκτημα: η μακροχρόνια χρήση δημιουργεί ένα φίλτρο στο δέρμα, καθιστώντας το πιο ανθεκτικό στους ερεθισμούς, ανεξαρτήτως προέλευσης.

Τι άλλο θα σας προσφέρει;

Το Nanoil Anti-Redness Face Serum αποτρέπει τη φθορά εξαιτίας των ελεύθερων ριζών και εντείνει την προστασία από τον ήλιο, καθυστερώντας τη γήρανση του δέρματος. Επιπλέον είναι πολύ καλό για τη θρέψη και την ενυδάτωση του δέρματος και βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας.

Πόσο συχνά το χρησιμοποιείτε;

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και δύο φορές την μέρα, αλλά αυτό εξαρτάται από τις ανάγκες του δέρματός σας. Εάν θέλετε να αποτρέψετε ανεπιθύμητες κοκκινίλες ή σπασμένα τριχοειδή αγγεία, τότε μία φορά την μέρα αρκεί. Εάν έχετε σημάδια και ευρυαγγείες, χρησιμοποιήστε το πιο συχνά για να επιλύσετε το πρόβλημα γρηγορότερα.

σέρουμ για τις κοκκινίλες του προσώπου Nanoil

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Nanoil Anti-Redness Face Serum;

Πρώτον, πρέπει να θυμάστε να το χρησιμοποιείτε πάντα σε εντελώς καθαρό δέρμα. Εφαρμόστε το στις παλάμες σας ή απευθείας στο πρόσωπό σας. Λίγες σταγόνες αρκούν. Στη συνέχεια κάντε μασάζ στο πρόσωπο σιγά σιγά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ρολό μασάζ εάν δεν έχετε πρόβλημα με αδύναμα τριχοειδή αγγεία. Το δέρμα απορροφά το σέρουμ σε λίγα λεπτά. Τέλος ολοκληρώστε με την ενυδατική σας κρέμα.

Εάν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα γι’ αυτό το προϊόν ή να το παραγγείλετε, μεταβείτε στην ιστοσελίδα www.nanoil.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *