Θρεπτική και φυσική Ghasel Maltese Honey Body Cream

Μια κρέμα που απορροφάται γρήγορα, ενυδατώνει εις βάθος και παρέχει πολύτιμες βιταμίνες… Υπάρχει και είναι η Maltese Honey Body Cream από την Ghasel.

λοσιόν σώματος με μέλι

Κουραστήκατε να περιμένετε αποτελέσματα από άλλα προϊόντα περιποίησης; Με την Ghasel Maltese Honey Body Cream, η βελτίωση στη σύνθεση του δέρματος είναι ξεκάθαρη από την πρώτη χρήση. Η ενυδάτωση που προσφέρει η κρέμα διαρκεί στο δέρμα για 24 ώρες. Το προϊόν είναι ελαφρύ και πλούσιο, σαν μια παχύρρευστη λοσιόν, ο τέλειος συνδυασμός καθώς ενυδατώνει το δέρμα εις βάθος χωρίς να το βαραίνει. Είναι ιδανικό για χρήση μέρα και νύχτα – αναζωογονεί το πρωί καθώς περιέχει βιταμίνες C, B12 και E, ενώ το βράδυ καταπραΰνει και θρέφει εις βάθος.

Μέλι, βούτυρο καριτέ και λάδι αβοκάντο – σύνθεση χωρίς μυστικά

Δε χρειάζεται να είστε ιδιοφυΐα για να δείτε ότι το μέλι συνδυάζεται τέλεια με προϊόντα περιποίησης. Το μέλι ενισχύει την αξία τους, καθώς προσθέτει πολλές βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και βιοστοιχεία. Τα καλλυντικά Ghasel βασίζονται στο θυμαρίσιο μέλι της Μάλτας που περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση βιταμίνης C, συγκριτικά με άλλα μέλια. Η πατρίδα του αποκαλείται συχνά ως «η χώρα του μελιού» λόγω της μεγάλης παραγωγής αυτού του εδέσματος και των ενδημικών ειδών μελισσών που ζουν στο νησί.

καλό βάλσαμο σώματος με μέλι

Εκτός από το μοναδικό θυμαρίσιο μέλι, υπάρχουν και άλλα πολύτιμα συστατικά: βούτυρο καριτέ, έλαιο αβοκάντο, εκχυλίσματα καλέντουλας και αγριοκαστανιάς, καθώς και εκχύλισμα ρίζας αλθαίας. Είναι όλα απαραίτητα για την καλύτερη περιποίηση τόσο την μέρα, όσο και την νύχτα. Η θρεπτική Ghasel Maltese Honey Body Cream είναι μια πηγή αποτελεσματικών αντιοξειδωτικών που εξουδετερώνουν τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης και τη χαλαρότητα του δέρματος, τις ρυτίδες και την αφυδάτωση.

Έχει ένα υπέροχο ροζ χρώμα που προκαλείται από τον συνδυασμό του υπέροχου αρώματος του μελιού και της βιταμίνης Β12.

Η σύνθεση: Aqua, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Honey, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Persea Gratissima Fruit Extract, Stearic Acid, Propylene Glycol, Palmitic Acid, Cetearyl Glucoside, Parfum, Myristic Acid, Althaea Officinalis Root Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Maltodextrin, Glucose, Cyanocobalamin, Tocopheryl Acetate

Χωρίς συντηρητικά, παραβένες, ΓΤΟ, σιλικόνες ή τεχνητές βαφές.

Η Ghasel Maltese Honey Body Cream είναι ο ορισμός των 100% φυσικών συστατικών

Αυτό το ανάλαφρο, αλλά πλούσιο σε πολύτιμα συστατικά προϊόν απορροφάται γρήγορα από το δέρμα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα πάνω του. Το Maltese Honey Body Cream είναι σχεδιασμένο για καθημερινή περιποίηση για ώριμες, αλλά και ξηρές επιδερμίδες. Το μέλι Μάλτας και το βούτυρο χαρίζουν λάμψη στο δέρμα και νεανικότητα, ενώ καταπολεμάται κάθε ερεθισμός και κοκκινίλα. Αυτό το ανάλαφρο προϊόν ανακουφίζει και χαρίζει ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας στο σώμα και όλα αυτά οφείλονται στα προσεκτικά επιλεγμένα φυσικά συστατικά που γνωρίζουν πως ακριβώς να περιποιηθούν το σώμα μας. Τα φυσικά συστατικά είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να προσφέρετε στο δέρμα σας!