Κερατίνη για τα μαλλιά – κορυφαία προϊόντα. Οι καλύτερες μάσκες για κατεστραμμένα μαλλιά

Πιστεύετε ότι η αντιστροφή της βλάβης στα μαλλιά σας είναι δύσκολη; Πάνω από τις μισές γυναίκες τυχαίνει να έχουν την ίδια γνώμη με σας. Δυστυχώς, οι περισσότεροι παραιτούνται από την αρχή οποιασδήποτε θεραπείας μαλλιών και επιλέγουν την εύκολη λύση, ένα πολύ κοντό κούρεμα. Δεν χρειάζεται να το κάνετε και εσείς αυτό! Εάν τα μαλλιά σας είναι κατεστραμμένα, προσπαθήστε να τα επανορθώσετε με μάσκα μαλλιών – ιδανικά με κερατίνη.

Αδιαμφισβήτητα, η περιποίηση των μαλλιών – ειδικότερα σε κατεστραμμένα μαλλιά – μπορεί να είναι απαιτητική διαδικασία. Ευτυχώς, η διαδικασία είναι λιγότερο απαιτητική αν χρησιμοποιείτε τα σωστά προϊόντα μαλλιών και έχετε καλές συνήθειες περιποίησης.

Μία από τις πρώτες συμβουλές για τη βελτίωση της εμφάνισης των κατεστραμμένων μαλλιών σας, είναι να αναζητήσετε μια μάσκα μαλλιών αποκατάστασης. Λειτουργεί πολύ καλύτερα από μία απλή μαλακτική, επειδή ένα τέτοιο προϊόν διεισδύει βαθύτερα στα μαλλιά για να επανορθώσει από το εσωτερικό – αλλά προφανώς και παίζουν ρόλο τα συστατικά. Για παράδειγμα η κερατίνη, ένα καταπληκτικό συστατικό που μπορεί να αντιστρέψει τη φθορά. Δεν μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η κερατίνη, το βασικό δομικό συστατικό των ανθρώπινων μαλλιών, σε μια μάσκα, αποτελεί την καλύτερη και ευκολότερη λύση για την αποκατάσταση των αδύναμων μαλλιών.

Τα κατεστραμμένα μαλλιά απαιτούν κερατίνη. Παρακάτω θα δείτε τις καλύτερες μάσκες μαλλιών με αυτήν την πρωτεΐνη!

Δεν είστε σίγουροι ποια μάσκα μαλλιών πρέπει να επιλέξετε; Μην ανησυχείτε, θα σας βοηθήσουμε! Επιλέξτε μόνο δοκιμασμένα προϊόντα που είναι ασυναγώνιστα στη φροντίδα και την επανόρθωση των κατεστραμμένων μαλλιών. Στις παρακάτω προτάσεις θα βρείτε μόνο τις καλύτερες μάσκες για κατεστραμμένα μαλλιά, με τεράστιες ποσότητες κερατίνης. Παρακάτω θα δείτε τις κορυφαίες μάσκες μαλλιών κερατίνης.

ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ NANOIL ΜΕ ΚΕΡΑΤΙΝΗ

Αναντικατάστατο για την επανόρθωση των κατεστραμμένων μαλλιών. Είναι η καλύτερη επιλογή γιατί είναι πλούσια σε κερατίνη. Η μάσκα μαλλιών Nanoil είναι πραγματική ΕΠΙΤΥΧΙΑ και χρησιμοποιείται τόσο στο σπίτι όσο και σε κομμωτήρια. Περιέχει υδρολυμένη κερατίνη και προβιταμίνη Β5, που την καθιστούν ένα τέλειο σύμμαχο στην επανόρθωση, στην ενίσχυση και στην αναζωογόνηση των κατεστραμμένων μαλλιών. Χάρη στις ελαφριές και υδατοδιαλυτές σιλικόνες, μετά από μία μόνο χρήση, η μάσκα μαλλιών κερατίνης διευκολύνει το βούρτσισμα, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά και λαμπερά. Αυτό το προϊόν είναι εξαιρετικά εύχρηστο: τοποθετήστε την μάσκα σε λουσμένα μαλλιά, αφήστε την να δράσει για περίπου 15 λεπτά και μετά ξεπλύνετε καλά. Τέλος, η Nanoil Keratin Hair Mask είναι βίγκαν (περιέχει συνθετική κερατίνη). Το καλύτερο σε αυτήν την μάσκα μαλλιών είναι ότι είναι ήπια για τα ευαίσθητα μαλλιά και ταυτόχρονα προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Μάθετε περισσότερα: www.nanoil.gr

ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ WELLA SP LUXEOIL KERATIN RESTORE

Ένα ακόμα προϊόν σχεδιασμένο για κατεστραμμένα μαλλιά – μάσκα μαλλιών κερατίνης Wella SP Luxe Oil. Εκτός από την κερατίνη, περιέχει αμυγδαλέλαιο, λάδι χοχόμπα και πολυμερή που ενισχύουν την τρίχα από το εσωτερικό της. Τα κύρια καθήκοντα της μάσκας είναι η θρέψη και η απαλότητα στην αφή. Όσον αφορά τα αποτελέσματα, εξαρτώνται κατά πολύ μεγάλο βαθμό από την κατάσταση των μαλλιών στην αρχή της θεραπείας. Με την μάσκα μαλλιών κερατίνης Wella SP Luxe Oil, μπορείτε να επαναφέρετε την λάμψη, την ομορφιά και την υγεία στα μαλλιά σας. Ευτυχώς μπορείτε να απολαύσετε τα αποτελέσματα χωρίς να κλείσετε ραντεβού στο κομμωτήριο. Υπάρχει μόνο ένα μειονέκτημα, δεν είναι και η φθηνότερη μάσκα μαλλιών κερατίνης στην αγορά.

ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ KEUNE CARE KERATIN SMOOTH

Το προϊόν της Keune Care αξίζει εξίσου να το χρησιμοποιήσετε σε κατεστραμμένα μαλλιά. Η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη όχι μόνο με κερατίνη, αλλά και με βιταμίνες, βούτυρο καριτέ, τα οποία ενισχύουν τα μαλλιά και παρέχουν εξωτερική προστασία. Η εταιρεία περιγράφει αυτό το προϊόν ως μία μάσκα μαλλιών εντατικής ενυδάτωσης για φριζαρισμένα μαλλιά, αλλά υποτίθεται ότι πρέπει να αποδίδει και ως ενισχυτικό προϊόν. Προτείνεται σε εύθραυστα μαλλιά με τάση στη ψαλίδα, καθώς και για ατίθασα μαλλιά. Επιπλέον, η μάσκα μαλλιών Keune υποτίθεται ότι βοηθά στον έλεγχο του φριζαρίσματος και της στατικότητας. Πρέπει να εφαρμοστεί σε λουσμένα μαλλιά, καλά σκουπισμένα με πετσέτα, να μείνει για ένα ή δύο λεπτά και μετά ξεπλένετε.

ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ SYOSS CERAMIDE COMPLEX

Μια επαγγελματική μάρκα που εμπλουτίζει την καθημερινή περιποίηση των μαλλιών πολλών γυναικών – Syoss – μία μάσκα σχεδιασμένη για αδύναμα μαλλιά. Πρόκειται για μία μάσκα μαλλιών με κερατίνη εντατικής ενδυνάμωσης, η οποία είναι ένα σύμπλεγμα από κηραμίδια και κερατίνη. Ποια είναι τα υπόλοιπα συστατικά; Δυστυχώς μία μικρή ποσότητα σιλικόνης και ουσίες που μπορεί να βαρύνουν τα μαλλιά. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε τη σωστή ποσότητα της μάσκας Syoss Ceramide Complex, τότε να είστε σίγουροι ότι θα επανορθώσει τα μαλλιά, ενδυναμώνοντάς τα και θα είναι ανθεκτικά στη φθορά. Μία μικρή ποσότητα αρκεί για να απλωθεί ομοιόμορφα κατά μήκος των λουσμένων μαλλιών σας και πρέπει να την αφήσετε για 5 λεπτά. Μετά το ξέβγαλμα θα έχετε απίστευτα λεία μαλλιά.

ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ PHYTO PHYTOKERATINE EXTREME

Μία από τις πιο ακριβές μάσκες μαλλιών κερατίνης είναι η Phyto Phytokeratine Extreme, μάσκα επανόρθωσης, ενδυνάμωσης και θρέψης. Είναι σχεδιασμένη για λεπτά, θαμπά, ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Με κάθε χρήση, η μάσκα αποκαθιστά την προστατευτική στρώση των υδρολιπιδίων και επισκευάζει την τρίχα από το εσωτερικό, ώστε, σταδιακά, να γίνουν πιο απαλά και πιο λεία τα μαλλιά. Δυστυχώς, δεν θα δείτε όλοι αυτό το αποτέλεσμα μετά από την πρώτη χρήση. Ένα τεράστιο πλεονέκτημα της μάσκας είναι το γεγονός ότι είναι ελαφριά, αλλά το μικρό της μέγεθος δεν δικαιολογεί με τίποτα την τιμή.

ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ BLONDME KERATIN RESTORE

Ενώ περιγράφουμε τις καλύτερες μάσκες μαλλιών με κερατίνη, δεν θα μπορούσαμε να  παραλείψουμε την Schwarzkopf Professional και την μάσκα αποκατάστασής της. Πρόκειται για μία ελαφριά φόρμουλα, η οποία προστατεύει τα μαλλιά, ενδυναμώνοντάς τα, τα διατηρεί ενυδατωμένα και λαμπερά. Δυστυχώς, αυτό το προϊόν προορίζεται κυρίως για τη φροντίδα των λεπτών, βαμμένων μαλλιών ή με ντεκαπάζ, άρα η BlondMe Keratin Restore δεν είναι για όλους. Τη χρησιμοποιείτε μετά από κάθε λούσιμο και αποτρέπει τη θαμπάδα, αυξάνει τη διάρκεια του χρώματος των μαλλιών, καθώς αποτρέπει τις χρωστικές ουσίες από το να ξεθωριάσουν. Τη ξεβγάζετε μετά από 5-10 λεπτά.

ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ GOLDWELL KERASILK

Ένας συνδυασμός κερατίνης και μεταξιού, ένα ισχυρό δίδυμο, συνηθισμένο σε προϊόντα για κατεστραμμένα μαλλιά. Αυτός ο συνδυασμός βρίσκεται στο προϊόν Goldwell Kerasilk. Τι ακριβώς κάνει αυτή η μάσκα; Το δίδυμο υποτίθεται ότι ενισχύει, εξομαλύνει τις επιδερμίδες και προστατεύει τα μαλλιά. Ο κύριος στόχος της μάσκα είναι η βελτίωση των ατίθασων και φριζαρισμένων μαλλιών, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σε άλλους τύπους μαλλιών, ιδιαίτερα στην περίπτωση αυτών που χρειάζονται ενίσχυση. Είναι λίγο προβληματική για τα λιπαρά μαλλιά, επειδή ενδέχεται να τα βαρύνει. Εάν χρησιμοποιείτε σωστά την Goldwell Kerasilk, θα είστε εντάξει.