Κρέμα και concealer σε ένα; Είναι η κρέμα για τα μάτια Hydra Life BB από την Dior

Γενικά, συσχετίζουμε τις κρέμες ΒΒ με καλλυντικά που τοποθετούνται παντού στο δέρμα του προσώπου. Τι θα λέγατε, εάν βρίσκατε μία κρέμα BB και μία κρέμα για την περιοχή κάτω από τα μάτια μαζί; Η εταιρεία Dior σας παρουσιάζει την κρέμα ματιών Hydra Life BB Eye Creme. Ας δούμε πώς αυτό το προϊόν συνδυάζει αυτές τις δύο λειτουργίες.

Αρχικά ας δούμε κάποιες γενικές πληροφορίες. Η κρέμα Hydra Life BB Eye Creme είναι διαθέσιμη σε μία συσκευασία χωρητικότητας 5 ml. Δεύτερον, το απλικατέρ είναι σαν το σφουγγαράκι με το οποίο βάζουμε το lipgloss. Συνεπώς, το απλικατέρ της Dior είναι απίστευτα απαλό και ακριβές. Με αυτό μπορείτε εύκολα να καλύψετε όλες τις σκιές, τις σακούλες κάτω από τα μάτια και τις ατέλειες. Τρίτον, η κρέμα ματιών Hydra Life BB έχει σχεδιαστεί με βάση τρία εξωτικά λουλούδια, τα οποία είναι κοινά στα περισσότερα προϊόντα της Dior. Τέλος, το καλλυντικό είναι διαθέσιμο μόνο σε δύο αποχρώσεις: 01 Φωτεινό Μπεζ και 02 Φωτεινό Ροδάκινο.

dior

Τώρα, ας κοιτάξουμε τις ιδιότητες της κρέμας Hydra Life BB Eye Creme από την Dior. Ως κρέμα BB, αυτό το προϊόν ενυδατώνει, αναζωογονεί το δέρμα του προσώπου, προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία (το προϊόν αυτό έχει αντιηλιακό με δείκτη προστασία SPF 20) και καλύπτει τις ατέλειες του δέρματος. Επιπλέον, σαν concealer για την περιοχή κάτω από τα μάτια, η κρέμα Hydra Life BB Eye Creme πρέπει να εξισορροπεί τον τόνο του δέρματος, να καλύπτει τις σκιές και τις σακούλες κάτω από τα μάτια, να φωτίζει την συγκεκριμένη περιοχή και να είναι κατάλληλη για τελείωμα του make-up.

Και ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος να βάζετε την κρέμα Hydra Life BB Eye Creme της Dior; Αυτό το καλλυντικό διπλής δράσης πρέπει να εφαρμόζεται κάτω από το foundation ή μία κρέμα BB, η οποία να καλύπτει όλο το πρόσωπο. Γιατί χρειαζόμαστε δύο κρέμες BB; Μία για το πρόσωπο και μία για την περιοχή των ματιών; Μπορείτε επίσης να βάλετε μία κρέμα BB, σχεδιασμένη για να φροντίζει το δέρμα και να καλύπτει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Εκτός και εάν το μόνο που θέλετε είναι να καλύψετε την περιοχή κάτω από τα μάτια. Τότε, μπορείτε να εφαρμόσετε την κρέμα Hydra Life BB σαν προϊόν λάμψης στην εσωτερική γωνία των ματιών. Η επιλογή είναι δική σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *