Μάσκα Firming Massage Mask από την Shiseido

Χωρίς να πούμε περισσότερα, η μάσκα Firming Massage Mask της Shiseido είναι διαθέσιμη σε δύο μεγέθη. Η εταιρεία έχει συσκευάσει το καλλυντικό σε δοχεία των 50 και 100 ml. Μπορείτε να αναγνωρίσετε την συσκευασία από το χαρακτηριστικό ακανόνιστο σχήμα που έχει το καπάκι. Μέσα, μπορείτε να βρείτε το καλλυντικό που προορίζεται για θεραπείες μασάζ προσώπου. Τι συμπεριλαμβάνει η εφαρμογή; Η μάσκα Firming Massage Mask πρέπει να εφαρμόζεται μία ή δύο φορές την εβδομάδα, αμέσως αφού καθαρίσετε το δέρμα του προσώπου σας με ένα προϊόν τόνωσης ή ένα scrub προσώπου. Έπειτα, μπορείτε να απλώσετε το καλλυντικό ενώ ταυτόχρονα κάνετε μασάζ στο στο δέρμα του προσώπου για περίπου τρία λεπτά. Αξίζει να προσθέσουμε ότι η ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια δεν πρέπει να υπόκειται σε αυτή την θεραπεία και συνεπώς πρέπει να την παραλείπεται. Μετά, πρέπει να αφήνετε την μάσκα για έξι λεπτά ακόμα. Τέλος, η μάσκα Firming Massage Mask μπορεί να αφαιρεθεί από το πρόσωπο με χαρτομάντιλο ή απλά να ξεπλυθεί με χλιαρό νερό.

Shiseido12

Η μάσκα Firming Massage Mask από την Shiseido είναι κατάλληλη για κανονικές, μεικτές, ξηρές και πολύ ξηρές επιδερμίδες. Επιπλέον, το προϊόν έχει ενυδατικές ιδιότητες και βοηθάει στην ανανέωση των κυττάρων. Εάν την εφαρμόζετε τακτικά, το δέρμα του προσώπου όχι μόνο ενισχύεται φανερά, αλλά επίσης γίνεται σφιχτό, λείο και φρέσκο. Η σύσταση της μάσκας Firming Massage Mask από την Shiseido συμπερολαμβάνει υαλουρονικό οξύ. Αυτό το συστατικό συγκεκριμένα αποκαθιστά την επαρκή ενυδάτωση του δέρματος, κάνει απολέπιση στα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, βοηθάει στην ελαστικότητα και την αναζωογόνηση. Το καλλυντικό είναι ελεγμένο από δερματολόγους και για αυτό τον λόγο μπορεί να χρησιμοποιείται ελεύθερα από όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα.

Γιατί είναι το να κάνετε μασάζ τόσο σημαντικό όταν εφαρμόζετε την μάσκα Firming Massage Mask της Shiseido; Κατά την διάρκεια αυτού του είδους των θεραπειών, το δέρμα μας γίνεται λίγο πιο σκληρό και ενισχύεται η κυκλοφορία του δέρματος. Επιπλέον, αυτός ο τρόπος εφαρμογής βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση και λειτουργία του καλλυντικού. Επίσης, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι εάν κάνουμε μασάζ προσώπου στο σπίτι δεν χρειάζεται να σπαταλάμε λεφτά σε αισθητικό, εφόσον τα αποτελέσματα θα είναι παρόμοια. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι να βάζετε συστηματικά και σωστά την μάσκα Firming Massage Mask από την Shiseido.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *