Μοναδική Βαφή Μαλλιών με Πολλούς Τόνους με ColorCuts Thermal Foam Strips

Θέλετε να βάψετε τα μαλλιά των πελατών σας με πολλά χρώματα; Οι θερμικές αφρώδεις ταινίες ColorCuts μπορούν να σας διευκολύνουν!

Αυτό το μοναδικό αξεσουάρ κομμωτικής θα διευκολύνει σημαντικά τη ροή της εργασίας κάθε επαγγελματία. Οι ταινίες για βαφή και ανταύγειες μαλλιών θα κάνουν τη διαδικασία βαφής πιο αποτελεσματική. Η μάρκα από την Μάλτα ColorCuts δημιούργησε ένα καινοτόμο αξεσουάρ που συνδυάζει την τεχνολογία και τη φύση – οι βιοδιασπώμενες ταινίες μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο έως και 3 φορές!

Θερμικές αφρώδεις ταινίες ColorCuts – ιδιότητες και εφαρμογές

  • Γρήγορη και άνετη εφαρμογή βαφής στα μαλλιά.
  • Ο χρόνος βαφής μειώνεται έως και στο μισό.
  • Κυκλοφορία αέρα μεταξύ των στρωμάτων.
  • Δεν υπάρχει κίνδυνος φθοράς, υπερθέρμανσης και καψίματος της τρίχας.
  • Η ημιδιαφανής επίστρωση επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο.
  • Μαλακό και εύκαμπτο υλικό σε εύχρηστη συσκευασία.
  • Ισχυρό κράτημα μετά την επαφή με τη βαφή.
  • Επαναχρησιμοποιήσιμο καθώς πλένεται.

ColorCuts αφρώδεις ταινίες για ανταύγειες

Αυτές οι αφρώδεις ταινίες για βαφή μαλλιών σε πολλούς τόνους, είναι κατασκευασμένες από ελαφρύ υλικό, ήπιο για τα μαλλιά. Είναι άνετες για τον επαγγελματία, το προσωπικό και τους πελάτες σας.

Δε χρειάζεται να στέκεστε πια με τις ώρες. Οι ταινίες αντικαθιστούν το αλουμινόχαρτο που βαραίνει και καίει τα μαλλιά. Επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα μεταξύ των στρωμάτων, έτσι ώστε τα μαλλιά να «αναπνέουν» ελεύθερα. Η μοναδική επίστρωση των ταινιών προσφέρει δυνατό κράτημα όταν έρχεται σε επαφή με υγρά προϊόντα βαφής, ώστε να κολλάνε στα μαλλιά και να μη γλιστρούν κατά τη διάρκεια της βαφής.

Μπορείτε να επιβλέπετε τη διαδικασία βαφής σε πραγματικό χρόνο και να κάνετε διορθωτικές πινελιές αν χρειάζεται. Οι ορθογώνιες λωρίδες 10×30,5 εκ. είναι κατάλληλες για οποιοδήποτε μήκος μαλλιών. Μπορείτε να τις διπλώσετε, να τις κόψετε και να τις λυγίσετε ελεύθερα. Το μοναδικό υλικό τους είναι 80% ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο.

επαναχρησιμοποιήσιμα καλύμματα για βαφή μαλλιών

Γρήγορη και εύκολη βαφή μαλλιών με ταινίες μαλλιών ColorCuts

Η βαφή των μαλλιών είναι η πιο δημοφιλής διαδικασία στα κομμωτήρια. Οι ανταύγειες, αγαπητές σε όλο τον κόσμο, σε κάνουν να φαίνεσαι όμορφη και με κοριτσίστικη διάθεση, ή μπορούν να αλλάξουν εντελώς την εμφάνισή σου. Η βαφή καλύπτει επίσης τα λευκά, σκουραίνει ή ανοίγει το φυσικό τόνο των μαλλιών.

Οι ταινίες ColorCuts σας επιτρέπουν να βάψετε τέλεια τα μαλλιά σας με οποιαδήποτε τεχνική. Μπορείτε εύκολα να κάνετε ombre/sombre, flamboyage, splashlight, μπαλαγιάζ ή ανταύγειες. Δεν υπάρχουν περιορισμοί!

Το αφρώδες υλικό πολυστυρενίου μονώνει τη θερμότητα, διατηρώντας τη βέλτιστη θερμοκρασία των μαλλιών. Το ελαφρύ υλικό δεν τραβάει την τρίχα κατά την αφαίρεση και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο θερμικής και μηχανικής βλάβης.

Αυτές οι μοναδικές και καινοτόμες αφρώδεις ταινίες έχουν δημιουργηθεί για να απλοποιήσουν τη δουλειά του προσωπικού σας και να μετατρέψουν τη διαδικασία της βαφής σε άνετη και αποτελεσματική. Παρέχουν τα καλύτερα αποτελέσματα γρηγορότερα.

Αυτές οι εύχρηστες και ανθεκτικές αφρώδεις ταινίες σας επιτρέπουν να έχετε περισσότερους ικανοποιημένους πελάτες κάθε μέρα. Οι ταινίες είναι υπέροχες για όλους. Το βιοδιασπώμενο υλικό παραμένει στα μαλλιά καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας βαφής. Οι ταινίες εξασφαλίζουν ακριβή και ομοιόμορφα αποτελέσματα βαφής σε όλο το μήκος των μαλλιών, μέχρι και το τελευταίο χιλιοστό!

Οι ελαφριές αφρώδεις ταινίες προσφέρουν απόλυτη ακρίβεια και ευκολία – είναι συσκευασμένες σε εύχρηστο κουτί και κάθε ταινία προσαρμόζεται στο σχήμα του χεριού σας. Αυτές οι οικολογικές ταινίες θα κάνουν το κομμωτήριό σας να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των πελατών σας.

για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα ColorCuts. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα colorcuts.mt