Ο Απόλυτος Οδηγός για το Χρώμα και τη Βαφή των Φρυδιών!

Τα φρύδια βοηθούν στο να δώσουμε σχήμα και ένταση στην προσωπικότητά μας. Είναι μια από τις πιο ξεχωριστές και αναγνωρίσιμες λεπτομέρειες του προσώπου μας. Ανεξάρτητα από το αν προτιμάτε τα φυσικά φρύδια ή τα πιο βαμμένα και τολμηρά εφέ, υπάρχουν πολλές τεχνικές και προϊόντα που μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Το Ιδανικό Χρώμα Φρυδιών

Η επιλογή του σωστού χρώματος για τα φρύδια σας είναι το πρώτο βήμα για τη δημιουργία του τέλειου λουκ. Οι γυναίκες με τον πιο φυσικό τόνο πρέπει να επιλέξουν ένα χρώμα φρυδιών που είναι ή όμοιο με την απόχρωση των μαλλιών τους ή δύο τόνους πιο σκούρο. Στο ενδιάμεσο, οι γυναίκες με πιο έντονο χρώμα δέρματος θα έπρεπε να επιλέξουν ένα χρώμα φρυδιών που είναι δύο ή τρεις τόνους πιο ανοιχτό από τον φυσικό τόνο των μαλλιών τους.

Βαφή Φρυδιών

Η βαφή των φρυδιών είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν τα φρύδια τους να ξεχωρίζουν ή που έχουν ανοιχτόχρωμα ή λεπτά φρύδια. Μπορείτε να δοκιμάσετε τον ήλιο για να ανοίξετε φυσικά το χρώμα των φρυδιών σας, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι πιο διακριτικό και βραδύ. Αν θέλετε ένα πιο άμεσο αποτέλεσμα, επιλέξτε μια βαφή ή μια σκιά για φρύδια.

Πώς να Βάψετε τα Φρύδια σας στο Σπίτι

Εάν επιθυμείτε να βάψετε τα φρύδια σας στο σπίτι, υπάρχουν πολλά προϊόντα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Ψάξτε για ειδικές βαφές φρυδιών ή χρησιμοποιήστε μια βαφή για τα μαλλιά που είναι κατάλληλη για το πρόσωπο.são no rosto.

Προσοχές που πρέπει να πάρετε

Όταν βάφετε τα φρύδια σας, φροντίστε να δοκιμάσετε πρώτα το προϊόν σε μια μικρή δοκιμασία δέρματος. Το χρώμα των φρυδιών σας μπορεί να αλλάξει σημαντικά εάν επιλέξετε το λάθος τόνο, οπότε είναι καλό να γνωρίζετε το αποτέλεσμα πριν το δοκιμάσετε στο πρόσωπό σας. Επίσης, αποφύγετε να βάψετε το δέρμα γύρω από τα φρύδια σας – αυτό μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό.

Μπορώ να Βάψω τα Φρύδια μου Σκούρα;

Το να βάψετε τα φρύδια σας σε μια σκουρότερη απόχρωση μπορεί να δώσει ένταση και διάσταση στο πρόσωπό σας. Ωστόσο, αν το χρώμα είναι πολύ σκούρο, μπορεί να δημιουργήσει ένα απότομο αντίθετο. Ο καλύτερος τρόπος να βάψετε τα φρύδια σας σκούρα, αν έχετε ανοιχτόχρωμο δέρμα, είναι να επιλέξετε μια απόχρωση που είναι περίπου δύο τόνους πιο σκούρα από τον φυσικό τόνο των μαλλιών σας.

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός σας βοήθησε να κατανοήσετε καλύτερα τη διαδικασία βαφής φρυδιών και να δημιουργήσετε το τέλειο λουκ για εσάς!