Ποιο είναι το πιο προτεινόμενο μολύβι φρυδιών; ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

Ποιο είναι το πιο προτεινόμενο μολύβι φρυδιών; ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ
Είναι δύσκολο να βρείτε το καλύτερο μολύβι φρυδιών; Ποιο είναι το πιο προτεινόμενο; Δείτε την παρακάτω κατάταξη για να βρείτε σε ποιο μολύβι υψηλής ποιότητας, απόδοσης και αποτελεσμάτων με διάρκεια θα επενδύετε. Το καλύτερο μολύβι φρυδιών είναι εκεί έξω και σας περιμένει!

Τι είδους αποτελέσματα προσφέρει το μολύβι φρυδιών;

  • πολυχρηστικότητα,
  • δημιουργία του μακιγιάζ φρυδιών με αυτό,
  • ζωγραφίζει νέες τρίχες,
  • δημιουργεί το σωστό σχήμα φρυδιών,
  • ακριβείας και εύχρηστο,
  • μικρό, ελαφρύ και χωράει στο νεσεσέρ σας.

Τα πιο προτεινόμενα μολύβια φρυδιών. ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ μας

1. Nanobrow Eyebrow Pencil – το καλύτερο μολύβι φρυδιών

Ένα ονειρικό μολύβι φρυδιών! Υπέροχα χρώματα, απαλή σύνθεση, γλιστράει πάνω στο δέρμα ομαλά, προσφέρει τέλειο μακιγιάζ ακριβείας. Είναι ένα προϊόν που επιλέγεται συχνά από τους καταναλωτές, το αγαπούν και το επαινούν και οι επαγγελματίες μακιγιέζ. Προσφέρει τέσσερα υπέροχα χρώματα. Οι ουδέτερες αποχρώσεις θα αρέσουν σε όλους όσους έχουν ψυχρό και θερμό δέρμα. Η εξαιρετικά λεπτή μύτη θα σας βοηθήσει να σχεδιάζετε επιπλέον τρίχες και να καλύψετε τα κενά. Το μολύβι είναι αναδιπλούμενο, άρα δε χρειάζεται να το ξύσετε. Η φόρμουλα είναι πολύ αποτελεσματική, αλλά τι γίνεται με την τιμή της; Εξαιρετική! Δεν έχουμε κάποιο παράπονο, γι’ αυτό δηλώνουμε: Το Nanobrow Eyebrow Pencil είναι το καλύτερο μολύβι φρυδιών!

Επίσημη ιστοσελίδα: www.nanobrow.gr

2. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

Δεν είναι η πρόταση μας με την υψηλότερη βαθμολογία, αλλά είναι… σχεδόν υπέροχο! Πώς αλλιώς θα ήταν, εφόσον είναι ένα από τα πρώτα ρυθμιζόμενα μολύβια, εξοπλισμένα με βουρτσάκι, της διάσημης Anastasia Soare, γνωστή παραγωγός καλλυντικών. Αυτό το μολύβι φρυδιών προτείνεται και από επαγγελματίες μακιγιέζ: τους αρέσει γιατί έχει δώδεκα αποχρώσεις. Το προϊόν από την «βασίλισσα των φρυδιών» είναι ένας τρόπος για γρήγορο και όμορφο μακιγιάζ. Θα σας εντυπωσιάσει το χρώμα του, η μοναδική απαλότητα και τα αποτελέσματα διαρκείας. Το μακιγιάζ φρυδιών με το Brow Wiz είναι ακριβείας και επαγγελματικό. Κρίμα που είναι τόσο ακριβό.

3. Fenty Beauty Brow MVP Ultra Fine Brow Pencil & Styler

Η Fenty Beauty είναι το καμάρι της Rihanna. Τα προϊόντα της αξίζουν μια υψηλή θέση στην κατάταξή μας, καθώς είναι σίγουρα υψηλής ποιότητας. Το μολύβι Ultra Fine Brow Pencil & Styler είναι γνωστό και το προτείνουν συχνά, καθώς κυκλοφορεί από μία πασίγνωστη σταρ της μουσικής βιομηχανίας. Ωστόσο υπάρχουν πιο σημαντικές πτυχές που πρέπει να λάβετε υπόψη από τη δημοτικότητά της Rihanna. Ίσως δεν είναι το καλύτερο μολύβι φρυδιών στην κατάταξή μας (η τιμή του είναι απίστευτα υψηλή για την ποιότητα του), αλλά εξακολουθεί να έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων (υπάρχουν δεκατέσσερις αποχρώσεις) και η φόρμουλα του είναι αδιάβροχη και διαρκεί. Διαθέτει ένα ασυνήθιστο πινέλο: δεν έχει καμία σχέση με βουρτσάκι. Το σχήμα του υποτίθεται ότι διευκολύνει την ανάμειξη του προϊόντος. Είναι όντως το καλύτερο και το πιο επαναστατικό; Είναι προσωπική επιλογή.

4. CLINIQUE Quickliner For Brows

Είναι ένα καλό μολύβι φρυδιών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα με πολύ ευαίσθητο και με τάση σε ερεθισμούς δέρμα. Το προϊόν σας επιτρέπει να σχεδιάζετε πολύ λεπτές γραμμές, ενώ οι ωραίες αποχρώσεις σας βοηθούν στη δημιουργία μιας όμορφης και έντονης εμφάνισης. Δεν είναι συνηθισμένη επιλογή και είναι κρίμα γιατί τα αποτελέσματα είναι όμορφα. Το μολύβι βάφει, καλύπτει επαρκώς και ορίζει αρκετά καλά τα φρύδια. Η ευχάριστη φόρμουλα διατηρεί την εμφάνιση των φρυδιών τέλεια και έχει διάρκεια όλη μέρα. Ακριβώς όπως τα προηγούμενα – δε χρειάζεται ξύσιμο.

5. Benefit Cosmetics Precisely, My Brow Pencil

Το Benefit είναι ένα μολύβι φρυδιών που έγινε viral στα social media. Τα προϊόντα της Benefit έχουν κερδίσει τη φήμη για την αρκετά υψηλή τους ποιότητα και τα ικανοποιητικά αποτελέσματα στο μακιγιάζ. Αυτό το μολύβι φρυδιών συμπεριλήφθηκε στην κατάταξή μας επειδή είναι μακράς διαρκείας και αδιάβροχο. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι επιβιώνει πάνω στο δέρμα έως και 36 ώρες… Το πιστεύουμε, παρόλο που δε θέλουμε να αποφύγουμε το ντεμακιγιάζ για όλη αυτήν την ώρα. Μιας και αναφέραμε το ντεμακιγιάζ – το μολύβι είναι δύσκολο να αφαιρεθεί και θα πρέπει να τρίψετε το δέρμα σας έντονα για να τα καταφέρετε. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Το μολύβι είναι πολύ γερό: δεν πρόκειται να σπάσει. Αν και δεν είναι το καλύτερο μολύβι φρυδιών, αξίζει μία θέση στην κατάταξή μας.

6. Urban Decay Brow Blade

Η Urban Decay είναι μια εταιρεία διάσημη για τις υπέροχες σκιές ματιών της – οι παλέτες είναι γνωστές σε όλο τον κόσμο. Το μολύβι φρυδιών τους είναι επιτυχία; Παρόλο που είναι τελευταίο και καταϊδρωμένο στην λίστα μας, είναι αναμφίβολα εύχρηστο: η απαλή, ελαφρώς κρεμώδης άκρη είναι μοναδική! Να θυμάστε ωστόσο ότι δεν πρέπει να το πιέζετε πολύ δυνατά στο δέρμα, γιατί δυστυχώς σπάει εύκολα. Το μολύβι Urban Decay είναι αδιάβροχο και η μύτη του είναι τόσο λεπτή που θα σας προσφέρει την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Η τιμή θα μπορούσε να είναι χαμηλότερη, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι είναι αρκετά πίσω από τα παραπάνω… Επίσης το μολύβι διαθέτει πινέλο και όχι βουρτσάκι. Αρκεί για να γεμίσετε τα κενά; Κι αυτό είναι θέμα του καθενός.