Πως να εφαρμόσουμε ένα Πωμάτι για Μάσκα

Το μακιγιάζ είναι μια από τις διαρκώς ρειζιασμένες και παντού διακριτικές μορφές εφαρμογής της ομορφιάς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις εμφανίσεις, μοτίβα και αποκαλύψεις για να τοποθετήσει και να ενισχύσει τις γνώρισές μας, την όψη του μαλλιού μας και την εφαρμοσιμότητα των μακιγιάζ στοιχείων. Το Stylisted.com μας βοηθάει με τις 24 ώρες look για να γίνει οικονομική η εμπορική διαφήμιση του μακιγιάζ και να ανεβεί στο επίπεδο επίπεδο διάθεσης μας.

Αν σκοπεύετε να δώσετε προστατευτική δόνηση στα ματιά σας ή να δώσετε μια διαφορετική μορφή στα τρίγωνα των ματιών σας, τότε είναι η επιλογή του πωματιού για μακιγιάζ. Τα πωμάτια μακιγιάζ είναι ένα προτεινόμενο καλλυντικό για την εφαρμογή στα ματιά, μιας και διαθέτουν μια μακρά όψη και φωτοστατική διαρκεια. Παρακάτω θα μας εξηγήσουν κάθε βήμα για να αποκτήσουμε τέλεια και μοναδικά μακιγιάζ.

Βήμα 1: Προετοιμασία

Η φροντίδα των ματιών είναι πολύ σημαντική. Άρα θα πρέπει να καθαρίσετε προσεκτικά τα ματιά σας, διαγράφοντας από τα φακέλια και τα εφιαλτικά τους, επιθέτοντας κάποιο λευκό οξύ και διαγράφοντας το ανώτατο δέρμα. Συνιστάται επίσης η αποτρίχωση των ματιών σας με μονό σαπούνι ή κατάλληλο μέσο, και μετά να εφαρμόσετε μια μόνιμη ενυδατική κρέμα για να διατηρήσετε την επιδερμίδα των ματιών υγιεινή. Ακόμη, να μην παραβιάζετε τις ζωντανές γραμμές μεταξύ των ματιών, για να αποφύγετε την εμφάνιση αναπνοής ή αναξινόμησης.

Βήμα 2: Εφαρμογή του πωματιού για μακιγιάζ

Τα μακιγιάζ πωμάτια διαθέτουν σχέδια για υποδείξεις και εφαρμογές, οπότε πρέπει να ψάξετε στην ετικέτα σας. Είναι καλό να εισάγετε ένα μικρό μπροστινό δάγκωμα στο μέσο με το προσωπικό αφρό ματιών, για να διακρίνετε μεανταρινά τις ζωντανές γραμμές, και μετά θα εφαρμόσετε το πωμάτι με ένα σκιουροπηδηγά ή τροχικό απόκτημα το οποίο θα ελαττώσει τα επαναλαμβανόμενα κρούσματ