Πώς να αφαιρέσετε τα κυτταρίνια και να αποφευχθεί ζημιά στα νύχια;

Τα κυτταρίνια είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της φροντίδας των νυχιών μας. Είναι η επιφάνεια που προστατεύει τις θεραπείες των νυχιών μας και αναπνέει την επιφάνεια τους. Αλλά μερικές φορές μπορεί να αποτελέσει καρδιά δυσάρεστο εκτυφλωτικό, αναπηδημένο από την επιφάνεια των νυχιών. Για την καλύτερη φροντίδα των νυχιών μας, μπορεί να απαιτηθεί η αφαίρεση των κυτταρινίων. Αλλά το αναπνευστικό μπορεί να γίνει εύκολα ζημιωμένο, εάν δεν γίνεται σωστά. Στην παρούσα άρθρο θα μελετήσουμε πως να αφαιρέσουμε τα κυτταρίνια και να αποφύγουμε επιπτώσεις ζημιάς στα νύχια.   

1. Προετοιμασία των νυχιών

Πριν μπορέσετε να μερίσετε τα κυτταρίνια σας, πρέπει να προετοιμάσετε τα νύχια σας. Το πρώτο βήμα είναι να ξηρανθούν τα νύχια. Για αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σαλιγκαριστή μανταλάκα για να απομακρύνετε το μωϋσείο που υπάρχει κοντά στα νύχια. Αφού τα νύχια έχουν ξηρανθεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κάτω από τις εξωτερικές δοντιάς για να κόψετε το επιπέδο των νυχιών σας και να το μετατρέψετε σε μια ομοιόμορφη μορφή.

2. Αφαίρεση των κυτταρινίων

Στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε στην αφαίρεση των κυτταρινίων. Για το σκοπό αυτό συνιστάται να χρησιμοποιήσετε μια ξηρή κιρσατέριστη σατέν για να ξεδιπλώσετε το κυτταρίνι, τακτοποιήσετε τις γραμμές του κι αφαιρέσετε το με ένα λεπτό σατινάκι. Σημειώστε ότι σας συνιστούμε να μην χρησιμοποιείτε κουτιά σπαστικού μανικιού ή καρφιών για την αφαίρεση των κυτταρινίων, καθώς η επεξεργασία των νυχιών με αυτοί τους τρόπους μπορεί να τα κάνει ευαίσθητα.

3. Πως να αποφύγετε ζημιές στα νύχια

 Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε τις σωστές τεχνικές που θα αποφύγετε τυχόν ζημιές στα νύχια. Αρχικά, είναι καλύτερο να μην επεξεργαστείτε τα αισθητά νύχια ή να διατ