Πώς να Κάνετε τις Βλεφαρίδες σας Μακριές -Scandaleyes Show Off Mascara

Οι πυκνές και μακριές βλεφαρίδες κάνουν κάθε γυναίκα να φαίνεται sexy, ελκυστική και όμορφη. Πώς μπορούμε να τις κάνουμε να φαίνονται πιο πυκνές χωρίς να αφήσουμε εκατοντάδες ευρώ στα ινστιτούτα αισθητικής; Επενδύστε ένα μικρό ποσό στην μάσκαρα Rimmel Scandaleyes Show Off Mascara. Αυτή η μαύρη μάσκαρα ήδη λατρεύεται από εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο.

Scandaleyes

Το στοιχείο που είναι μοναδικό σε αυτό το προϊόν είναι το βουρτσάκι. Έχει ένα μικρό, στρογγυλό εξόγκωμα στο τέλος, το οποίο καλύπτεται από τρίχες σιλικόνης. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να φτάσει ακόμα και τις πιο μικρές βλεφαρίδες στην εσωτερική γωνία του ματιού. Έχει κρεμώδη σύσταση και γλιστράει εύκολα στις βλεφαρίδες. Η φόρμουλα έχει ελεγχθεί δερματολογικά και είναι ασφαλής για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Η μάσκαρα δεν ξεφλουδίζει, αλλά μερικές φορές δημιουργεί μουτζούρες στις κάτω βλεφαρίδες. Χάρη στο σχήμα που έχει το βουρτσάκι, είναι εύκολο να καλύπτετε τις βλεφαρίδες ομοιόμορφα, αλλά μπορεί να χρειαστεί να περάσει λίγος καιρός μέχρι να μάθετε να το χρησιμοποιείτε τέλεια. Στην προσφορά, θα βρείτε δύο χρώματα, μαύρο και βαθύ μαύρο που σίγουρα θα κάνουν τα μάτια σας να ξεχωρίζουν.

Η μάσκαρα χωρίζει τις βλεφαρίδες, τις κάνει πυκνές και πολύ μακριές. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι δεν δίνει αφήνει υπολείμματα, αλλά ακόμα και με αρκετές στρώσεις φαίνεστε ακόμα φυσική. Το καλλυντικό στεγνώνει εύκολα οπότε δεν χρειάζεται να περιμένετε πολύ μέχρι να βάλετε την επόμενη στρώση. Έχει μία απαλή μυρωδιά αλλά μετά από μερικά δευτερόλεπτα το άρωμα χάνεται.

Η μάσκαρα Scandaleyes Show Off Mascara είναι συσκευασμένη σε ένα μωβ σωληνάριο το οποίο περιέχει μία αρκετά μεγάλη ποσότητα. Η τιμή είναι προσιτή καθώς κοστίζει μόνο 6.99 €, ανάλογα με το μαγαζί. Δεν θα αντιμετωπίσετε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα να το βρείτε, ο πάγκος της Rimmel βρίσκεται στα περισσότερα μαγαζιά. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα αυτό το προϊόν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *