Πώς να Κρατήσετε τα Χέρια και τους Νύχια σας Πανέμορφα?

Να παραμείνετε πάντα πανέμορφοι είναι ένα αβαδίστο στόχο. Συμπεριλαμβανομένων των χεριών και των νύχιων, με τις οποίες τα άτομα τα δειχνούν ευχάριστα στους άλλους. Αν είστε ένας από αυτούς που δεν μπορεί να περάσει ημέρα δεν έχουν δει με ένα βερνίκι ή ένα γέρμα μια εβδομάδα, τότε θα σας ενδιαφέρει να μάθετε πώς να διατηρήσετε τα χέρια και τα νύχια σας σαν αυτές τις εκρηκτικές δημιουργίες του φύλου. Ακολουθήστε τον εξής κανόνα και σίγουρα θα μπορείτε να κρατήσετε τα χέρια και τα νύχια σας πανέμορφα.

Βήμα 1: Προστασία των Χεριών

Το πρώτο βήμα στην διατήρηση των χεριών σας όμορφα είναι η προστασία τους. Αποφυγή των εργασιών που μπορεί να μπλοκάρουν την επιδερμίδα σας, όπως το να μπαίνετε δυνατά στο ταράτσαρι. Επίσης, να προσέξετε όταν μαγειρεύετε, γύρω από τη φωτιά ή σε οτιδήποτε θερμική επιπέδωση για να αποφύγετε την επίδραση των θερμοκρασιών ή δυσμενείς επιπέδωσης, οι οποίες μπορεί να επιδράσουν δυσμενώς στο δέρμα των χεριών. Επίσης, προστατεύστε τα χέρια σας και τους νύχια σας από τον ήλιο, με τη χρήση αντιηλιακού κρέμα χειρός, ο οποίος θα εξασφαλίσει ότι η επιδερμίδα των χεριών και των νύχιων σας παραμένει λαμπερή. Επίσης, χρησιμοποιήστε δέρματος μπογιάς και μπογιάς κατά την δουλειά στο ιδιωτικό και το δημόσιο χώρο, το οποίο θα εξασφαλίσει ότι το δέρμα των χεριών σας διατηρείται υγιές και μαγευτικός.

Βήμα 2: Κατεύθυνση των Χεριών και των Νύχιων σας

Άλλο μία άδεια βήμα στην σωστή οντότητα τους είναι η κατεύθυνση τους. Σε αυτή την διαδικασία καθαρίζετε τα χέρια της σας και τα νύχια σας κάθε δυο ημέρες. Το να καθαρίζετε τα χέρια σας καθημερινά θα εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν κουρασμένα απορρίμματα, οι οποίες δεν θα επιδράσουν δυσμενώς στο δέρμα σας. Επίσης, το να καθαρίζετε τα νύχια σας θα εξασφαλίσει ότι δεν υπάρχο