Πώς να Προστατεύσετε τα Μαλλιά σας από τα Στοιχεία

Hair protection

Με την πολυσχιδή επίθεση των στοιχείων, όπως ο ήλιος, το νερό και η σκόνη, τα μαλλιά σας αδυνατίζουν και μπορεί να υποστούν ακόμα και σοβαρές ζημιές. Κατά πόσον τα μαλλιά σας παραμένουν υγιή οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον τρόπο με τον οποίο τα προστατεύετε από τα στοιχεία.

Έθεσε τις Βάσεις

Το πρώτο βήμα για την προστασία των μαλλιών σας είναι να έχετε στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης την ενυδάτωση και την θρέψη. Χρησιμοποιήστε μια ενυδατική μάσκα μαλλιών τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα για να διατηρείτε την υγεία των μαλλιών.

Προστασία από τον Ήλιο

Τα υπέροχα ελληνικα καλοκαίρια φέρνουν πολύ ήλιο, που μπορεί να κάνει πολύ κακό στα μαλλιά. Το Ultraviolet (UV) όχι μόνο μπορεί να ξεθωριάσει το χρώμα των μαλλιών σας, αλλά μπορεί να προκαλέσει και βαθιά ζημιά στην τρίχα σας. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε προϊόντα που περιέχουν προστασία από την ακτινοβολία UV για να προστατεύσετε τα μαλλιά σας.

Προστασία από το Πλύσιμο

Σίγουρα είναι σημαντικό να κρατάμε τα μαλλιά μας καθαρά, αλλά το υπερβολικό πλύσιμο μπορεί να αφαιρέσει τα φυσικά έλαια και να τα κάνει ξηρά και αδύναμα. Προσπαθήστε να πλένετε τα μαλλιά σας τρεις φορές την εβδομάδα για την καλύτερη προστασία. Όταν πλένετε τα μαλλιά σας, εφαρμόστε μια μάσκα βαθιάς θρέψης μετά το σαμπουάν για να μην επηρεάζονται από τα σκληρά χημικά που περιέχονται στο θερμό νερό.