Τα καλύτερα σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C! Δείτε τα αποτελέσματά τους και διαβάστε αξιολογήσεις

Πολλοί θεωρούν ότι η βιταμίνη C είναι η βασίλισσα της περιποίησης του δέρματος. Γιατί έτσι? Επειδή φωτίζει τα σημάδια και σβήνει τους αποχρωματισμούς, αναζωογονεί το δέρμα και ενδυναμώνει τα αιμοφόρα αγγεία. Η βιταμίνη C μπορεί να κάνει περισσότερα από αυτό και συνεπώς δεν μπορεί να αντικατασταθεί με οποιαδήποτε άλλη ουσία. Γίνεται περισσότερο αποτελεσματική όταν ενσωματώνεται σε ένα σέρουμ προσώπου. Θα σας παρουσιάσω παρακάτω τα 10 κορυφαία προϊόντα περιποίησης του δέρματος με βιταμίνη C – σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας. Πράγματι, η επιλογή του σωστού σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά ακολουθώντας την λίστα, θα μπορέσετε να επιλέξετε το κατάλληλο σέρουμ με βιταμίνη C, ώστε να απολαμβάνετε μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C: Πώς λειτουργεί;

Πρόκειται για ένα προϊόν περιποίησης του δέρματος με πολλές λειτουργίες, ιδανικό για το δέρμα σε ηλικίες 20, 30 και 40. Αυτό το καλλυντικό δεν προορίζεται αποκλειστικά για όσους ταλαιπωρούνται με σημάδια ή γήρανση, καθώς η βιταμίνη C είναι απαραίτητη, ανεξαρτήτως τύπου δέρματος ή ηλικίας. Συνεπώς, είτε μόλις γίνατε 20 ετών είτε πλησιάζετε τα 50, θα επωφελήστε πάντα από την περιποίηση με βιταμίνη C.

Ποια αποτελέσματα να περιμένετε ότι θα επιτύχετε με το σέρουμ προσώπου βιταμίνης C;

Το σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C έχει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων. Μόλις αρχίσετε να χρησιμοποιείτε ένα τέτοιο προϊόν περιποίησης με συχνότητα, να είστε σίγουροι ότι:

  • θα τονίσει την επιδερμίδα και θα σας χαρίσει ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα.
  • θα μειώσει τις ρυτίδες.
  • θα θεραπεύσει την ακμή και θα αντιμετωπίσει τις ατέλειες του δέρματος.
  • θα καταπολεμήσει τα σημάδια από τη γήρανση και από την ακμή.
  • θα καθαρίσει το δέρμα και θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.
  • θα κλείσει τους διογκωμένους πόρους του δέρματος.
  • θα φωτίσει το δέρμα και θα το αναζωογονήσει.
  • το πρόσωπο θα φαίνεται ξεκούραστο, απαλό και αψεγάδιαστο.

Σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C: Γιατί πρέπει να το χρησιμοποιείτε;

Μόνο μία σταγόνα είναι αρκετή για να σας πείσει ότι το σέρουμ προσώπου είναι το καλύτερο περιβάλλον για τη βιταμίνη C. Η ελαφριά σύνθεση και η ικανότητά του να εισχωρεί βαθιά στο δέρμα βοηθά τα μόρια της βιταμίνης C να φτάσουν σε μέρη της επιδερμίδας που την έχουν περισσότερο ανάγκη. Η βιταμίνη C επηρεάζει τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, μειώνει τις λεπτές ρυτίδες και ενισχύει τα τοιχώματα των τριχοειδών αγγείων. Επιπλέον βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος, καθιστώντας το πιο ανθεκτικό στις φθορές, το αναζωογονεί και το επανορθώνει. Επιπλέον, ένα σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου που χαρίζει ελαστικότητα στο δέρμα και το ανανεώνει. Γι’ αυτό το λόγο η βιταμίνη C είναι σε θέση να καθυστερήσει τα σημάδια γήρανσης.

Πώς να επιλέξετε ένα καλό σέρουμ προσώπου βιταμίνης C;

Ο ευκολότερος τρόπος για να βρείτε καλά προϊόντα περιποίησης του δέρματος είναι να τσεκάρετε την λίστα παρακάτω με τα κορυφαία σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C. Συγκέντρωσα μόνο προϊόντα περιποίησης που σας προτείνω ανεπιφύλακτα και με κορυφαίες αξιολογήσεις, όλα σε ένα μέρος μαζεμένα. Εκτός από τις αξιολογήσεις και τα σχόλια των καταναλωτών, εξέτασα και τον τύπο της βιταμίνης C σε καθένα καλλυντικό. Γιατί είναι τόσο σημαντικό; Με απλά λόγια, δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικές όλες οι μορφές βιταμίνης C: μπορεί να μην έχει γρήγορα αποτελέσματα ή να μην είναι τόσο ευεργετική για το δέρμα όσο θα θέλατε. Εν ολίγοις, πολλά σέρουμ βιταμίνης C περιέχουν μόνο συνθετικά αντικατάστατα αυτού του θρεπτικού συστατικού, το οποίο επηρεάζει αρνητικά την αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Ευτυχώς παρακάτω θα μάθετε τα καλύτερα σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C, που υπάρχουν σήμερα στην αγορά.

ΣΕΡΟΥΜ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C: ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ;
Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΒΙΤ. C

1. Nanoil, Βιτ. C Σέρουμ Προσώπου

Σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C για τα 20, τα 30, τα 40, τα 50, τα 60

Nanoil, Βιτ. C Σέρουμ Προσώπου

περισσότερες πληροφορίες: www.nanoil.gr

Πρόκειται για το πιο προτεινόμενο και κορυφαίο σε βαθμολογίες, καλύτερο σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C, για όλους τους τύπους δέρματος. Αυτή η τέλεια και ευχάριστη σύνθεση, η οποία δεν είναι λιπαρή και διεισδύει γρήγορα στο δέρμα, είναι αυτό που οι καταναλωτές εκτιμούν περισσότερο στο Σέρουμ Προσώπου Nanoil Βιτ C. Μπορεί να καταπολεμήσει και να λύσει όλα τα προβλήματα του δέρματος, όπως η ακμή, οι αποχρωματισμοί, η κούραση, το χαλαρό και θαμπό δέρμα. Καταπολεμά ακόμα και τις ρυτίδες, μειώνοντας αποτελεσματικά τη γήρανση της επιδερμίδας. Το συγκλονιστικό σέρουμ προσώπου Nanoil είναι σε συσκευασία των 50 ml και περιέχει την καλύτερη μορφή σταθερής βιταμίνης C. Χάρη σε αυτήν, το προϊόν περιποίησης φωτίζει το δέρμα και του χαρίζει λάμψη μετά από μία μόνο χρήση. Πολλές γυναίκες επιβεβαιώνουν ότι το σέρουμ προσώπου Nanoil Βιτ. C τις βοήθησε να ξεφορτωθούν τις λεπτές ρυτίδες, τους αποχρωματισμούς και τα σπασμένα τριχοειδή αγγεία. Επιπλέον το σέρουμ προσώπου είναι αποτελεσματικό και στη διασφάλιση της αναζωογόνησης, της λεύκανσης και της τόνωσης του δέρματος. Αναμφίβολα το σέρουμ προσώπου Nanoil προσφέρει σίγουρα αποτελέσματα από άλλα, συχνά και ακριβότερα, σέρουμ προσώπου βιταμίνης C.

2. Auriga Flavo-C, Σέρουμ Αντιγηραντικής Περιποίησης

Σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C για τα 30, για τα 40

Auriga Flavo-C, Σέρουμ Αντιγηραντικής Περιποίησης

Εκτός από το γεγονός ότι δεν προσφέρει αποτελέσματα διαρκείας, το Auriga Flavo C με μέση τιμή, είναι κατάλληλο για τη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος. Αυτό το καλλυντικό είναι ιδανικό για επιδερμίδες στην ηλικία των 30, αλλά και για ώριμο δέρμα που γερνάει και έχει χάσει τη ζωντάνια, ενώ έχει γεμίσει με τα πρώτα σημάδια του χρόνου. Αν και αυτό το σέρουμ προσώπου δεν είναι αρκετά ισχυρό για να αντιμετωπίσει τις βαθιές ρυτίδες και τα έντονα σημάδια αποχρωματισμού, λειτουργεί καλά σε νεανικό δέρμα, αντιμετωπίζοντας τις όχι τόσο εμφανείς ατέλειες. Το Auriga Flavo C μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια καλή λύση για όσους θέλουν ένα σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C για την πρωϊνή ρουτίνα ομορφιάς. Αυτό το προϊόν περιποίησης με βιταμίνη C πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποστήριξη στην καθημερινή περιποίηση για μεσήλικες. Περιέχει l-ασκορβικό οξύ, το οποίο δυστυχώς δεν είναι η πιο σταθερή μορφή βιταμίνης C. Εκτός από το βασικό θρεπτικό συστατικό, το σέρουμ προσώπου Auriga Flavo-C περιέχει και εκχύλισμα γκίνγκο μπιλόμπα. Αυτό το προϊόν περιποίησης προτείνεται σε όσους διαθέτουν δέρμα σε αρκετά καλή κατάσταση.

3. Drunk Elephant’s, C-Firma ™ Σέρουμ Προσώπου με Βιταμίνη C

Σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C για τα 20, τα 30, τα 40, τα 50, τα 60

Drunk Elephant's, C-Firma ™ Σέρουμ Προσώπου με Βιταμίνη C

Πρόκειται για ένα αποτελεσματικό και υψηλής ποιότητας σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C. Το σέρουμ προσώπου Drunk Elephant, C-Firma ™, είναι ένα προϊόν περιποίησης που περιέχει l-ασκορβικό οξύ, ζύμωση κολοκύθας και εκχύλισμα ροδιού, τα οποία είναι γνωστά ως ισχυρά φυτικά αντιοξειδωτικά, με στόχο την αφαίρεση των νεκρών κυττάρων του δέρματος από την επιφάνειά του. Άρα, αυτό το σέρουμ βοηθά το δέρμα να εκτελεί τις διαδικασίες αυτο-επούλωσής του, πιο αποτελεσματικά. Εκτός από αυτό, το σέρουμ με βιταμίνη C από την Drunk Elephant βελτιώνει τον τόνο του δέρματος και ιδανικά, πρέπει να το χρησιμοποιείτε το πρωί, γιατί σας αναζωογονεί και σας προσφέρει ένα υγιής επιδερμίδα. Αυτό το σέρουμ δεν καταστρέφει το μακιγιάζ σας. Δεν συσσωρεύεται, ούτε δημιουργεί στρώση σαν τζελ στο δέρμα. Το σέρουμ προσώπου προετοιμάζει το δέρμα για την κρέμα ημέρας σας και τη βάση του μεικαπ.

4. Kiehl’s, Ισχυρό Συμπύκνωμα Μείωσης των Ρυτίδων

Σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C για τα 30, τα 40, τα 50, τα 60

Kiehl's, Ισχυρό Συμπύκνωμα Μείωσης των Ρυτίδων

Το σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C από την Kiehl’s δέχεται πολλά θετικά σχόλια. Δεδομένου ότι είναι ένα προϊόν με βάση το λάδι, προτείνεται κυρίως για πρόσωπα ξηρά, δίχως λάμψη, θαμπά και κουρασμένα. Το σέρουμ με βιταμίνη C απο την Kiehl’s μπορεί να είναι ιδανικό για σας, υπό την προϋπόθεση ότι θέλετε να φωτίσετε και να αναζωογονήσετε ελαφρώς το δέρμα σας. Αν και είναι αρκετά ακριβό και δεν περιέχει την καλύτερη μορφή βιταμίνης C, αυτό το σέρουμ προσώπου θεωρείται ένα από τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης στο είδος του. Είναι εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ, άρα αυτό σημαίνει ότι παρέχει ενυδάτωση στο δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε προβληματικό δέρμα που έχει ανάγκη, όχι μόνο αναζωογόνηση, αλλά και ενυδάτωση.

5. Clinique, Fresh Pressed 7-day Σύστημα με Αγνή Βιταμίνη C

Σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C για τα 20 και τα 30

Clinique, Fresh Pressed 7-day Σύστημα με Αγνή Βιταμίνη C

Το Fresh Presse Daily Booster είναι μια θεραπεία 7 ημερών για το δέρμα, με εκπληκτικά αποτελέσματα, χάρη στο συμπύκνωμα βιταμίνης C που περιέχει. Αυτό το προϊόν πωλείται σε αμπούλες – μία για κάθε μέρα της βδομάδας. Το αγνό συμπύκνωμα 10% βιταμίνης C (l-ασκορβικό οξύ) ασκεί θετική επιρροή στο νεανικό δέρμα που χρειάζεται λάμψη και είναι κουρασμένο. Από την άλλη πλευρά, αυτό το ενισχυτικό, δεν ανανεώνει το δέρμα (δεν είναι δυνατόν να μειωθούν οι ρυτίδες σε μόλις 7 ημέρες), αλλά προσφέρει εντατική θρέψη, χαρίζει πυκνότητα και φωτίζει τα σημάδια αποχρωματισμών. Η βιταμίνη C που εμπεριέχεται σ’ αυτό το σέρουμ προσώπου προστατεύει το δέρμα, το αναζωογονεί και του προσφέρει ανθεκτικότητα στους επιβλαβείς παράγοντες.

6. OleHenriksen, Banana Bright ™ Σέρουμ με Βιταμίνη C

Σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C για τα 30, τα 40, τα 50, τα 60

OleHenriksen, Banana Bright ™ Σέρουμ με Βιταμίνη C

Ο δημιουργός αυτού του σέρουμ προσώπου βιταμίνης C θεωρείται ότι είναι ένας Σκανδιναβός, ειδικός στην περιποίηση της επιδερμίδας. Αναμφίβολα, η Ole Henriksen είναι ένα πολύ γνωστό όνομα στη βιομηχανία της ομορφιάς, ειδικά στις σκανδιναβικές χώρες. Το σέρουμ Banana Bright ™ με Βιταμίνη C προσφέρει υψηλή συγκέντρωση (15%) της βιταμίνης C, η οποία φωτίζει το δέρμα και εξαφανίζει τα σημάδια αποχρωματισμών. Πολλές γυναίκες γράφουν θετικά σχόλια, αναφέροντας ότι πρόκειται για ένα αποτελεσματικό σέρουμ που απορροφάται γρήγορα. Επιπλέον δεν αφήνει λιπαρή αίσθηση και λειτουργεί στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Μετά από μερικές εβδομάδες συχνής χρήσης, θα παρατηρήσετε μια ορατή βελτίωση στο πρόσωπό σας. Εκτός από τη βιταμίνη C, αυτό το προϊόν περιέχει 5% οξύ PHA που ενισχύει την αποτελεσματικότητα της βιταμίνης C και βελτιώνει την υφή του δέρματος. Αν και ακριβό, πολλοί χρήστες λένε ότι αυτό το σέρουμ προσώπου αξίζει τα λεφτά του. Η γνώμη μου; Υπάρχουν πολύ φθηνότερες και καλύτερες λύσεις.

7. Paese, Σέρουμ με Βιταμίνη C 10%

Σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C για τα 20 και τα 30

Paese, Σέρουμ με Βιταμίνη C 10%

Ένα ακόμα σέρουμ προσώπου με βάση τη βιταμίνη C. Περιέχει 10% σταθερό ασκορβικό οξύ. Αυτό το προϊόν ομορφιάς είναι ιδανικό για να προσφέρει λάμψη και ανακούφιση σε ξηρό και τραχύ δέρμα, το οποίο συχνά έχει την αίσθηση σφιξίματος. Το σέρουμ προσώπου Paese με βιταμίνη C θρέφει, αποτρέπει την απώλεια νερού, ισχυροποιεί το δέρμα και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες. Όσον αφορά τη φόρμουλα, αυτό το προϊόν περιποίησης περιέχει τα ακόλουθα φυσικά έλαια: έλαιο βερβερικής συκιάς, έλαιο άγριου τριαντάφυλλου, έλαιο αδανσονίας, έλαιο σπόρου σταφυλιού και έλαιο σπόρου λιμνανθούς. Είναι εμπλουτισμένο με τόσα πολλά έλαια που καταλήγουν να βαραίνουν το σέρουμ, συνεπώς καλύτερα να το χρησιμοποιείτε πριν τον ύπνο.

8. Sesderma, C-VIT Λιποσωμικό Σέρουμ

Σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C για τα 20, τα 30, τα 40, τα 50

Sesderma, C-VIT Λιποσωμικό Σέρουμ

Από τη μία πλευρά, αυτό το σέρουμ προσώπου περιέχει μια καλή μορφή βιταμίνης C αλλά, από την άλλη πλευρά, περιλαμβάνει PEGs και αλκοόλες που επηρεάζουν αρνητικά αυτό το βασικό θρεπτικό συστατικό. Το σέρουμ είναι εμπλουτισμένο με φυτικά εκχυλίσματα, τα οποία μειώνουν τα σημάδια της γήρανσης. Ο κύριος στόχος του Sesderma είναι να ανανεώσει, να αναζωογονήσει και να προσφέρει αντιγηραντικά αποτελέσματα στο δέρμα. Παράλληλα βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος, απορροφάται εύκολα και δρα στα βαθύτερα στρώματα. Ακόμα και μετά από ξενύχτι, να είστε σίγουροι ότι με αυτό το σέρουμ προσώπου, το δέρμα σας θα είναι απαλό και λαμπερό το πρωί.

9. Melo, Αναζωογονητικό Σέρουμ Προσώπου με Βιταμίνες Α, C και Ε

Σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C για τα 20, τα 30, τα 40

Melo, Αναζωογονητικό Σέρουμ Προσώπου με Βιταμίνες Α, C και Ε

Αναζωογόνηση του δέρματος με σέρουμ προσώπου βιταμίνης C; Γιατί όχι! Εάν δεν έχετε υψηλά τον πήχη και το δέρμα σας είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, επιλέξτε αυτό το σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C που θα σας προσφέρει θρέψη. Το σέρουμ από την Melo περιέχει βιταμίνες Α, Ε και C. Η βάση του σέρουμ είναι το λάδι, άρα είναι ιδανικό για ξηρό και χαλαρό δέρμα που χρειάζεται ανανέωση. Το σέρουμ προσώπου βιταμίνης C περιέχει δύο φυσικά έλαια: το έλαιο σπόρου φραγκοσυκιάς και το έλαιο ιπποφαές. Εκτός από αυτά, το σέρουμ περιέχει και εκχύλισμα τζίνσενγκ. Το σκουαλένιο έρχεται στο τέλος για να εξισορροπήσει το pH του δέρματος και βοηθά τους λιπαρούς αδένες να λειτουργούν σωστά.

10. The Ordinary, Διάλυμα Ασκορβυλο – Γλυκοζίτη 12%

Σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C για τα 20, τα 30, τα 40

The Ordinary, Διάλυμα Ασκορβυλο - Γλυκοζίτη 12%

Γνωστό σχεδόν σε όλους, αυτό το αναγνωρισμένο σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C από την The Ordinary, προσφέρει υψηλή ποιότητα σε μια λογική τιμή. Μην απογοητευτείτε από τον αργό ρυθμό εμφάνισης των αποτελεσμάτων και τη συνθετική βιταμίνη C, καθώς, εάν δεν περιμένετε πολλά, αυτό το σέρουμ θα είναι ιδανικό για σας. Να είστε σίγουροι ότι με αυτό το σέρουμ προσώπου βιταμίνης C, το δέρμα σας θα είναι προστατευμένο και θα βελτιωθεί γενικότερα η εμφάνισή του. Όπως αναφέραμε παραπάνω, αυτό το σέρουμ με βιταμίνη C είναι ένα προϊόν που προτείνεται σε επίμονους χρήστες που δεν τους ενοχλεί να χρησιμοποιούν ένα προϊόν για περισσότερο χρόνο. Η υπομονή ανταμείβεται με το σβήσιμο των σημαδιών αποχρωματισμών, ο οποίος είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο αυτό το προσιτό προϊόν κερδίζει τόσες πολλές θετικές κριτικές.