Τα 10 Στυλό Φρυδιών με ΤΟΠ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Τα στυλό φρυδιών είναι προϊόντα εμπνευσμένα από τη θεραπεία microblading, μία μέθοδο μακιγιάζ φρυδιών που διαρκεί. Η μοναδική τεχνική αυτής της διαδικασίας εξασφαλίζει φυσική εμφάνιση. Οι μικροσκοπικές πινελιές που θυμίζουν τρίχες γεμίζουν τα κενά στα φρύδια, προσθέτοντας όγκο. Σήμερα δε χρειάζεστε πια αυτήν την επεμβατική διαδικασία. Ένα καλό στυλό φρυδιών διασφαλίζει ότι μπορείτε να έχετε το ίδιο αποτέλεσμα microblading. Σχεδιάστε λεπτές γραμμές σε περιοχές όπου τις χρειάζεστε για περισσότερη ένταση. Δημιουργήστε την κάλυψη και το πάχος που θέλετε. Το κλειδί της επιτυχίας είναι η εύρεση ενός προϊόντος κορυφαίας ποιότητας σε μία όμορφη απόχρωση. Ποιο στυλό φρυδιών να διαλέξω; Παρακάτω θα βρείτε τα 10 πιο δημοφιλή και με την καλύτερη βαθμολογία στυλό φρυδιών. Εξερευνήστε τις ΤΟΠ 10 επιλογές των καλύτερων στυλό φρυδιών!

Τα 10 Στυλό Φρυδιών με ΤΟΠ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Nanobrow Microblading Pen

Σκέφτεστε το microblading για να αποκτήσετε όμορφα και περιποιημένα φρύδια; Δε χρειάζεστε την ακριβή περιποίηση πια με αυτό το στυλό φρυδιών. Το Nanobrow Microblading Pen είναι η επανάσταση στην περιποίηση των φρυδιών. Η αντοχή, η άνεση και η έντονη απόχρωση του δε συγκρίνεται με άλλα παρόμοια προϊόντα. Το Microblading Pen είναι το πρώτο προϊόν φρυδιών που εγγυάται αποτέλεσμα microblading. Η λεπτή άκρη δημιουργεί λεπτές γραμμές που μοιάζουν με φυσικές τρίχες φρυδιών. Το αποτέλεσμα; Ορατά βελτιωμένο σχήμα φρυδιών, χωρίς αστεία αποτελέσματα, γεμισμένα κενά και οπτικά πιο πυκνά φρύδια. Αυτό το στυλό φρυδιών είναι πάντα έτοιμο για χρήση. Είναι ανθεκτικό στο νερό, στον ιδρώτα και στις μουτζούρες και παρέχει μακιγιάζ με μεγάλη διάρκεια. Το χρώμα δεν πρόκειται να ξεθωριάσει για τις επόμενες ώρες. Απλώς δημιουργήστε πινελιές που μοιάζουν με τρίχες όπου θέλετε περισσότερο όγκο. Η βίγκαν φόρμουλα που δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα είναι εμπλουτισμένη με υψηλής ποιότητας χρωστικές για τη δημιουργία αποχρώσεων με φυσική όψη που ταιριάζουν σε όλα τα χρώματα φρυδιών. Η σύνθεση είναι ανάλαφρη και ανεπαίσθητη στο δέρμα. Το προϊόν είναι ασφαλές και ελαφρύ για το δέρμα. Δεν περιέχει επιβλαβή συστατικά. Το στυλό Nanobrow διασφαλίζει ότι μπορείτε να γίνετε επαγγελματίας των φρυδιών σας!

  • Διατίθεται σε 5 αποχρώσεις: Blonde, Dark Blonde, Light Brown, Dark Brown και Espresso.
  • Μέγεθος: 1ml / 0,034 fl oz
  • Συνολική βαθμολογία: 10/10

2. Anastasia Beverly Hills Brow Pen

Το στυλό φρυδιών Anastasia Beverly Hills διαθέτει πολύ λεπτή μύτη που λειτουργεί τέλεια για να σχεδιάζετε πινελιές που μοιάζουν με τρίχες. Το στυλό Anastasia παρέχει ένα πολύ φυσικό και διακριτικό αποτέλεσμα. Με την πρώτη ματιά, είναι αδύνατο να διακρίνει κανείς ποιες τρίχες φρυδιών έχουν σχεδιαστεί. Προσφέρει επίσης όμορφη απόχρωση, ανθεκτικότητα και αδιάβροχη φόρμουλα. Η ανάλαφρη σύνθεση επιτρέπει στο προϊόν να είναι εύκολο στην εφαρμογή, ακριβές και σχεδόν ανεπαίσθητο μόλις στεγνώσει. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους φρυδιών και δέρματος. Διατίθεται σε 9 όμορφες αποχρώσεις. Είναι ένα προϊόν βίγκαν και χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης. Ένα αρνητικό ωστόσο είναι το μικρό του μέγεθος.

  • Διατίθεται σε 9 αποχρώσεις: Blonde, Caramel, Taupe, Soft brown, Medium Brown, Chocolate, Dark Brown, Granite, Ebony.
  • Μέγεθος: 0,5 ml / 0,016 fl oz
  • Συνολική βαθμολογία: 9,5/10

3. Urban Decay Brow Blade Pencil

Ένα πολύ γνωστό και αγαπημένο μολύβι φρυδιών 2 σε 1 από την Urban Decay. Διαθέτει δύο άκρες: μολύβι από την μία και από την άλλη στυλό φρυδιών. Και τα δύο προϊόντα παρέχουν απίστευτη ακρίβεια στη δημιουργία γραμμών. Αυτό το στυλό φρυδιών σας βοηθά να σχεδιάσετε γραμμές που μοιάζουν με τρίχες και γεμίζει με χρώμα τα κενά. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε κάλυψη και να ενισχύσετε τη σκίαση. Ανάλογα με την ημέρα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις δύο επιλογές, κάτι που αποτελεί τεράστιο πλεονέκτημα του προϊόντος 2 σε 1. Το στυλό φρυδιών Urban Decay ωστόσο διατίθεται σε μικρότερο μέγεθος, συγκριτικά με άλλα.

  • Διατίθεται σε 7 αποχρώσεις: Taupe Trap, Cafe Kitty, Natural Nana, Brunette Betty, Cool Cookie, Dark Drapes, Blackout.
  • Μέγεθος: 0,05ml/0,28ml / 0,001 fl oz/0,009 fl oz
  • Συνολική βαθμολογία: 9/10

4. BeneFit Brow Microfilling Pen

Αυτό το στυλό φρυδιών από την BeneFit έχει μια ειδικά σχεδιασμένη μύτη 3 άκρων, διαφορετικού μήκους. Σχεδιάζει 3 ευδιάκριτες γραμμές σε μία κίνηση. Αν ψάχνετε έναν γρήγορο τρόπο να γεμίσετε τα φρύδια σας επιλέξτε BeneFit. Ωστόσο αυτό το στυλό φρυδιών είναι λιγότερο ακριβές από τα κλασικά στυλό. Διατίθεται σε τέσσερις αποχρώσεις που ταιριάζουν με τα περισσότερα φρύδια. Η φόρμουλα είναι ανθεκτική στο νερό και στον ιδρώτα και δεν μουτζουρώνει κατά την εφαρμογή. Αυτό το στυλό φρυδιών προσφέρει 24ωρη διάρκεια.

  • Διατίθεται σε 4 αποχρώσεις: Blonde, Light Brown, Medium Brown και Deep Brown.
  • Μέγεθος: 0,7 ml / 0,023 fl oz
  • Συνολική βαθμολογία: 9/10

5. IsaDora Brow Fine Liner

Το IsaDora Brow Fine Liner είναι ένα στυλό φρυδιών υψηλής ακρίβειας με λεπτή μύτη, ιδανικό για το γέμισμα των κενών. Προσφέρει γρήγορα και εύκολα στα φρύδια σας το σωστό σχήμα και γεμίζει τα κενά με γραμμές που μοιάζουν με τρίχες. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε κάλυψη, χάρη στις ελαφρώς χρωματισμένες και ημιδιαφανείς αποχρώσεις του. Η φόρμουλα του στεγνώνει γρήγορα, διευκολύνει την εφαρμογή και το μακιγιάζ των φρυδιών σας διαρκεί για πολλές ώρες. Έχει βίγκαν φόρμουλα και δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα, ενώ δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης.

  • Διατίθεται σε 4 αποχρώσεις: Taupe, Soft Brown, Medium Brown και Walnut Brown.
  • Μέγεθος: 1,1 ml / 0,037 fl oz
  • Συνολική βαθμολογία: 8/10

6. KIKO Milano Eyebrow Marker

Το Kiko Milano Eyebrow Marker είναι ένα στυλό που δεν μουτζουρώνει και προσφέρει περιποιημένα φρύδια, με ένα αποτέλεσμα σαν τατουάζ. Η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα τζίνσενγκ και βιταμίνη Β. Σε σύγκριση με άλλα στυλό φρυδιών, το Eyebrow Marker από την KIKO Milano έχει φαρδιά μύτη που δημιουργεί χοντρές γραμμές. Το προϊόν είναι εξοπλισμένο με ένα «τριχοειδές σύστημα» – ένα σύστημα ελεγχόμενης απελευθέρωσης του προϊόντος, το οποίο επιτρέπει μακιγιάζ φρυδιών ακριβείας, χωρίς μουτζούρες.

  • Διατίθεται σε 4 αποχρώσεις: Strawberry Blondes και Redheads, Chestnut-haired και Blonde Women, Brunettes και Black Haired Women, Black
  • Μέγεθος: 1,6 ml / 0,054 fl oz
  • Συνολική βαθμολογία: 8/10

7. NYX Professional Makeup Lift & Snatch Brow Tint Pen

Με το Lift & Snatch Brow Tint Pen από την NYX Professional Makeup, μπορείτε γρήγορα να βελτιώσετε και να διαμορφώσετε τα φρύδια σας. Το στυλό έχει εύκαμπτη μύτη, η οποία μπορεί να καθορίσει φυσικά και τις πιο κοντές τρίχες των φρυδιών. Σας βοηθά να δημιουργήσετε εμφάνιση φρυδιών που θυμίζει αποτελέσματα microbladed άμεσα. Το προϊόν δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα.

  • Διατίθεται σε 9 αποχρώσεις: Blonde, Taupe, Soft Brown, Auburn, Brunette, Caramel, Ash Brown, Espresso και Black.
  • Μέγεθος: 1ml / 0,034 fl oz
  • Συνολική βαθμολογία: 7,5/10