ΤΟΠ 5 γκάτζετ για τα φρύδια

Όλες ονειρευόμαστε τα τέλεια φρύδια, ωστόσο οι περισσότερες γυναίκες δεν είναι ικανοποιημένες με το σχήμα που τους έδωσε η φύση. Το σχήμα των φρυδιών σας είναι περίπου αυτό που ονειρεύεστε; Χάρη στα παρακάτω πέντε γκάτζετ φρυδιών που σας ετοίμασα σήμερα θα έχετε μεγάλη πιθανότητα να τα καταφέρετε!

1. ΣΕΡΟΥΜ ΦΡΥΔΙΩΝ

Ίσως δεν το έχετε σκεφτεί, αλλά το σέρουμ φρυδιών είναι πάντα αυτό που ακριβώς χρειάζεστε. Είναι το καλύτερο προϊόν για γυναίκες με αραιά, ασύμμετρα ή λεπτά φρύδια. Το μαλακτικό φρυδιών θα βελτιώσει την κατάσταση, θα τα προστατεύσει και θα τα θρέψει, ενώ παράλληλα θα τονώσει την ανάπτυξη τριχών.

2. ΜΟΛΥΒΙ ΦΡΥΔΙΩΝ

Πιθανώς οι περισσότερες από εμάς έχουμε έστω ένα μολύβι φρυδιών. Χάρη σε αυτό το βλέμμα γίνεται φρέσκο, ειδικά με μία νουντ απόχρωση στην εσωτερική γωνία των ματιών και στη γραμμή των βλεφαρίδων. Αυτό το «κόλπο» θα κάνει το μάτι σας να φαίνεται μεγαλύτερο.

Σχεδιάστε το περίγραμμα των φρυδιών και αφαιρέστε μόνο τις τρίχες έξω από τη γραμμή. Έτσι τα φρύδια θα είναι συμμετρικά και ομοιόμορφα.

3. ΒΑΦΗ ΦΡΥΔΙΩΝ

Είναι ένα προϊόν μακράς διαρκείας και αδιάβροχο που εξασφαλίζει φυσικό αποτέλεσμα ακριβείας. Αν έχετε αραιά και λεπτά φρύδια, αυτό το καλλυντικό θα καλύψει τα κενά και την αραίωση. Μπορείτε να σχεδιάσετε κάθε τρίχα!

4. ΠΙΝΕΛΟ ΦΡΥΔΙΩΝ

Δεν είναι εύκολο να κάνετε το μακιγιάζ τόσο τέλειο, ώστε τα φρύδια να φαίνονται φυσικά. Το σωστό πινέλο είναι το πιο σημαντικό. Θα πρέπει να είναι εύκαμπτο, να έχει τέλειο σχήμα και μέγεθος. Έχετε το σωστό πινέλο φρυδιών; Συνθετικό, επίπεδο, με γωνία – αυτή είναι το τέλειο πινέλο για το μακιγιάζ των φρυδιών. Είναι το πιο σημαντικό να επιλέξετε ένα τέτοιο πινέλο, γιατί θα σας βοηθήσει να ζωγραφίσετε λεπτές γραμμές.

5. ΞΥΡΑΦΙ ΦΡΥΔΙΩΝ

Το σχήμα και το μέγεθός του είναι παρόμοιο με αυτό του ψαλιδιού βλεφαρίδων, απλώς έχει έχει ξυράφι στην άκρη. Θα ξυρίσετε τις τρίχες που εξέχουν αμέσως. Είναι ένα γκάτζετ που θα σας φανεί χρήσιμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *