Το υψηλότερης ποιότητας Nanoil Castor Oil

nanoil castor oil

Τα μαλλιά σας δεν μακραίνουν; Έχετε ραγάδες και κυτταρίτιδα; Τα φρύδια και οι βλεφαρίδες σας είναι αραιά; Υπάρχουν πολλές ατέλειες στο πρόσωπό σας; Ένα καλλυντικό μπορεί να τα αντιμετωπίσει όλα αυτά τα προβλήματα! Είναι το Nanoil Castor Oil, υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένο καστορέλαιο που θα καλύψει όλες τις ανάγκες περιποίησης της επιδερμίδας σας.

Γιατί ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα; Είναι ακατέργαστο, ψυχρής πίεσης και βιολογικό. Δεν περιέχει περιττά συστατικά που θα μπορούσαν ενδεχομένως να σας βλάψουν. Η σύνθεσή του είναι πιο ανάλαφρη από το κλασικό καστορέλαιο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα μαλλιά, στα νύχια, στα φρύδια και στις βλεφαρίδες, ενώ είναι αναντικατάστατο για τον καθαρισμό του προσώπου.

Καστορέλαιο – χαρακτηριστικά και χρήσεις

Το λάδι εξάγεται από σπόρους καστορέλαιου και είναι δημοφιλές για χρήση τόσο στην ιατρική, όσο και στην κοσμετολογία. Γνωστό εδώ και χρόνια ως καθαρτικό, έχει γίνει γνωστό πια τόσο για εσωτερική, όσο και για εξωτερική χρήση. Προτείνεται συχνή χρήση καστορέλαιου σε εύθραυστα, αραιά μαλλιά που πέφτουν έντονα.

Περιέχει βιταμίνες Α και Ε, ρικινελαϊκό οξύ, ελαϊκό και λινολεϊκό οξύ, καθώς και ωμέγα οξέα. Έχει πυκνή, λιπαρή σύνθεση και ανοιχτό κίτρινο χρώμα. Έχει ισχυρές ενυδατικές, δυναμωτικές και επανορθωτικές ιδιότητες και καταπολεμά την πιτυρίδα και τα δερματικά προβλήματα. Η τριχόπτωση επηρεάζει πολλούς ανθρώπους και το καστορέλαιο την καταπολεμά αποτελεσματικά. Τα μαλλιά σας θα ενδυναμώσουν, θα λάμψουν και θα είναι ελαστικά. Το λάδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φρύδια και βλεφαρίδες, για να ενθαρρύνει την ανάπτυξή τους και να τα σκουραίνει, χαρίζοντας όγκο.

Το καστορέλαιο έχει αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές και αντισηπτικές ιδιότητες. Λειτουργεί τέλεια για άτομα με λιπαρό τριχωτό της κεφαλής ή ακμή. Το προϊόν ρυθμίζει τους σμηγματογόνους αδένες, αποτρέποντας την υπερβολική παραγωγή σμήγματος. Ανακατεύοντάς το με άλλο λάδι, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για καθαρισμό του προσώπου και καταπολέμηση κάποιας φλεγμονής.

nanoil καστορέλαιο για την ανάπτυξη των μαλλιών

Έχει αρκετά πυκνή σύνθεση, ωστόσο το Nanoil Castor Oil διαθέτει ένα εύχρηστο σωληνάριο που διευκολύνει την ακριβή δοσολογία του προϊόντος. Για να το ελαφρύνετε, μπορείτε να αναμίξετε καστορέλαιο με κάποιο άλλο λάδι της επιλογής σας (για παράδειγμα αργανέλαιο). Κάντε μασάζ με μικρή ποσότητα λαδιού στο τριχωτό της κεφαλής με τα δάχτυλά σας και αφήστε το για 30 λεπτά, για καλύτερα αποτελέσματα. Στη συνέχεια το λάδι θα απορροφηθεί από τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και ενεργοποιεί την αναζωογόνηση των κυττάρων.

Το καστορέλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την περιποίηση των νυχιών και των παρανυχίδων. Η συχνή χρήση βοηθάει την πλάκα των νυχιών να ενδυναμωθεί και να λειανθεί. Είναι μία εξαιρετική θεραπεία για αδύναμα νύχια, καθώς τα θρέφει, αναζωογονεί και αποτρέπει το σπάσιμο.

Γιατί το Nanoil Castor Oil είναι το καλύτερο;

Πωλείται σε συσκευασία 50 ml και διαρκεί για πολλούς μήνες. Δέχεται εξαιρετικά σχόλια στο διαδίκτυο και είναι ειδικό για την καταπολέμηση διαφόρων δερματικών προβλημάτων. Τα αποτελέσματα είναι μακροχρόνια και ορατά μετά από λίγες μόνο χρήσεις. Το λάδι ενισχύει τα μαλλιά σας από τη ρίζα μέχρι τις άκρες, αποτρέπει την ευθραυστότητα των νυχιών και αν κάνετε μασάζ στα πόδια σας, θα εξαφανίσετε τα λιπώδη κύτταρα και την κυτταρίτιδα. Έχει την καλύτερη τιμή για την υψηλή ποιότητα που προσφέρει. Το προϊόν είναι φυσικό, οικολογικό, έχει πολλαπλές λειτουργίες και δυνατότητα χρήσεων. Κατάλληλο για όλους, άρα μπορείτε να το μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας.

Παραγγείλετε από nanoil.gr και ξεκινήστε συνειδητή περιποίηση της επιδερμίδας σας.