Υπέροχο Ενδυναμωτικό Βλεφαρίδων από την Miss Sporty

Όλες μας θέλουμε να έχουμε μακριές, όμορφες βλεφαρίδες. Δεν τις περιποιούμαστε σωστά όταν βάζουμε στρώσεις μάσκαρας και μετά κάποιες φορές ξεχνάμε να αφαιρέσουμε το make-up μας πριν πάμε για ύπνο. Τα περισσότερα από τα καλλυντικά που βάζουμε καθημερινά έχουν αρνητικές επιδράσεις στις βλεφαρίδες μας. Πως μπορούμε να τις ενδυναμώσουμε ώστε να γίνουν όσο καλύτερες μπορούν; Το serum βλεφαρίδων ‘Just Clear’ από την Miss Sporty μπορεί να μας βοηθήσει πολύ.

missspoty

Οι βλεφαρίδες μαζί με τα φρύδια δημιουργούν ένα πλαίσιο για τα μάτια. Επίσης παίζουν έναν πάρα πολύ σημαντικό προστατευτικό ρόλο. Όσο πιο μακριές είναι οι βλεφαρίδες, τόσο καλύτερη προστασία προσφέρουν στα μάτια ενάντια σε σκόνη, μικροσωματίδια και βακτήρια. Επίσης χρησιμεύουν και σαν αισθητήρες που μας προειδοποιούν για πιθανούς κινδύνους, ώστε να μπορέσουμε να κλείσουμε τα μάτια σε εκατοστά του δευτερολέπτου. Με την πάροδο των χρόνων, οι βλεφαρίδες γίνονται πιο αδύναμες και έχουν την τάση να σπάνε. Γιατί να θέλετε να χαλάσετε τα χρήματα σας σε ψεύτικες, θεραπείες επιμήκυνσης ή στο κολλώδες αργανέλαιο (που μπορεί να κάνουν περισσότερη ζημία); Είναι πιο εύκολο και οικονομικό να αγοράσετε την καινούργια μάσκαρα Just Clear η οποία θα κάνει τις βλεφαρίδες σας υγιείς και πυκνές.

Το ενδυναμωτικό έχει ωραία κρεμώδη υφή η οποία καλύπτει τις βλεφαρίδες χωρίς να αφήνει υπολείμματα όταν στεγνώνει. Επίσης δεν κολλάει τις βλεφαρίδες οπότε δεν θα έχετε πρόβλημα να εφαρμόσετε την μάσκαρα. Το serum πρέπει να εφαρμόζεται στις βλεφαρίδες με το βουρτσάκι και να το αφήνετε να στεγνώσει για δύο λεπτά πριν συνεχίσετε με το υπόλοιπο make-up. Το προϊόν είναι αποτελεσματικό καθώς διαρκεί για έναν χρόνο ακόμα και με καθημερινή χρήση. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή μέσα σε κάποιες εβδομάδες. Οι βλεφαρίδες γίνονται πιο μακριές και πυκνές. Το Serum Just Clear Serum θρέφει τις βλεφαρίδες και τους προσφέρει βέλτιστη ενυδάτωση. Χάρη στα φυσικά συστατικά, οι βλεφαρίδες γίνονται πιο δυνατές και είναι λιγότερο πιθανό να πέσουν όταν αφαιρείτε το make-up.

Το προϊόν έχει ελεγχθεί δερματολογικά, οπότε είστε σίγουρες ότι θα είναι απαλό με την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Επίσης, έχει λάβει καλές κριτικές από χιλιάδες χρήστες που έχουν δει τεράστια διαφορά στην κατάσταση των βλεφαρίδων τους μέσα στους πρώτους τέσσερις μήνες χρήσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *