Ώρα για αλλαγές! Ποιες δεσμίδες extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής να διαλέξετε;

Οι γυναίκες λατρεύουν να πειραματίζονται με την εμφάνισή τους, αλλά αντιμετωπίζουν κάποιους περιορισμούς όταν πρόκειται για την περιοχή των βλεφαρίδων. Μπορούν να επιλέξουν ημιμόνιμες extensions βλεφαρίδων ή να δοκιμάσουν μια μεγάλη γκάμα από μάσκαρες. Αν εξακολουθεί να μην υπάρχει εντυπωσιακό αποτέλεσμα, τότε πρέπει να δείτε ένα προϊόν που αλλάζει το παιχνίδι – τις δεσμίδες βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής . Ποιο προϊόν αποδεικνύεται καλύτερο;

Οι καλύτερες δεσμίδες extensions βλεφαρίδων για χρήση στο σπίτι. Τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχουν;

Η εμφάνιση των extensions βλεφαρίδων εφαρμογής στο σπίτι, αποτέλεσε επανάσταση στην αγορά καλλυντικών. Η εφαρμογή ψεύτικων extensions βλεφαρίδων στο σπίτι χωρίς τη βοήθεια ενός τεχνικού βλεφαρίδων φαινόταν αδύνατη. Οι γυναίκες έπρεπε να ξοδέψουν μεγάλα χρηματικά ποσά και πολύ χρόνο για να κάνουν βλεφαρίδες στο ινστιτούτο.

Αυτές τις μέρες υπάρχουν και άλλες επιλογές. Χάρη στις δεσμίδες βλεφαρίδων εφαρμογής στο σπίτι, οι γυναίκες μπορούν να αλλάξουν εντελώς την εικόνα τους μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Επιπλέον, μπορούν να το κάνουν όλες μόνες τους στο σπίτι. Οι εταιρείες καλλυντικών φροντίζουν ώστε κάθε γυναίκα να μπορεί να πραγματοποιήσει το όνειρό της για τέλειες βλεφαρίδες.

Ταυτόχρονα, με μια τέτοια ποικιλία στην αγορά από δεσμίδες extensions βλεφαρίδων εφαρμογής στο σπίτι, , είναι δύσκολο να καταλάβετε ποιες από αυτές είναι πραγματικά η σωστή επιλογή. Τίθεται ένα ερώτημα: ποια είναι τα χαρακτηριστικά των καλύτερων δεσμίδων βλεφαρίδων για οικιακή χρήση; Εμείς πιστεύουμε ότι είναι:

  • η ποικιλία- θα πρέπει να είστε σε θέση να δημιουργήσετε διάφορα στυλ βλεφαρίδων.
  • ευκολία εφαρμογής.
  • το πόσο καιρό οι βλεφαρίδες παραμένουν στη θέση τους και αν είναι επαναχρησιμοποιήσιμες.
  • πώς φαίνονται.

Η επιλογή προϊόντων που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια θα επιτρέψει σε κάθε γυναίκα να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Ας δούμε τις νικήτριες! Κατάταξη των καλύτερων δεσμίδων extensions βλεφαρίδων για οικιακή εφαρμογή.

Στην παρακάτω λίστα παρουσιάζονται τα προϊόντα για extensions βλεφαρίδων οικιακής εφαρμογής που παίρνουν τις καλύτερες κριτικές στο διαδίκτυο και ξεχωρίζουν έναντι των υπολοίπων.

Οι γυναίκες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την κατάταξη όταν ψωνίζουν για τις τέλειες βλεφαρίδες τους. Τα παρουσιαζόμενα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των προϊόντων που αξιολογήθηκαν δείχνουν την ευκολία εφαρμογής και τον χρόνο που μπορούν να φορεθούν οι βλεφαρίδες. Τα αναλύσαμε λεπτομερώς.

1. Nanolash extensions βλεφαρίδων οικιακής εφαρμογής

Κάθε κατάταξη έχει έναν ηγέτη στην κορυφή, και σε αυτή την περίπτωση είμαστε σίγουροι για το όνομά του. Οι extensions βλεφαρίδων οικιακής εφαρμογής από τη Nanolash – τη μάρκα που είναι ήδη γνωστή στις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και υψηλής αποτελεσματικότητας.

Οι extensions βλεφαρίδων οικιακής εφαρμογής από τη Nanolash μπορούν να χαρακτηριστούν ως προϊόν υψηλής ποιότητας και δεν έχουμε καμία αμφιβολία γι’ αυτό, γεγονός που οφείλεται στο συμπαγές υλικό, στα εκπληκτικά αποτελέσματα καθώς και στην εξαιρετική αισθητική του προϊόντος.

Οι δεσμίδες βλεφαρίδες Nanolash φαίνονται εξαιρετικά ρεαλιστικές. Οι μεμονωμένες βλεφαρίδες είναι εξαιρετικά μαλακές, επιπλέον δεν θα νιώσετε κανένα βάρος φορώντας τις, είναι πολύ ελαφριές. Συν τοις άλλοις, οι βλεφαρίδες είναι στερεωμένες σε μια λεπτή, μαύρη ταινία που συνδυάζεται άψογα με τη γραμμή των βλεφαρίδων. Χάρη σε μια τόσο μικρή λεπτομέρεια, ακόμη και οι αρχάριες μπορούν να είναι σίγουρες ότι θα δημιουργήσουν εύκολα υπέροχα στυλ βλεφαρίδων.

Οι extensions βλεφαρίδων οικιακής εφαρμογής είναι επίσης εξαιρετικά ποικιλόμορφες- η συσκευασία περιλαμβάνει 36 τεμάχια σε τρία μεγέθη: 10 mm, 12 mm, 14 mm. Επιπλέον, υπάρχουν έως και οκτώ στυλ από τα οποία μπορούμε να επιλέξουμε. Αυτό επιτρέπει μια ποικιλία στυλ βλεφαρίδων που κυμαίνονται από βλεφαρίδες που μοιάζουν με αυτές του ρωσικού όγκου μέχρι φυσικά, διακριτικά στυλ για καθημερινή χρήση.

Η μάρκα διαθέτει επίσης ένα πλήρες σετ extensions βλεφαρίδων σε απόθεμα. Εκτός από τις δεσμίδες βλεφαρίδων, περιέχει:

  • Το συνδετικό υλικό Nanolash – προορίζεται για τη στερέωση των δεσμίδων βλεφαρίδων      καθώς και για τη βελτίωση του χρώματος της τρίχας των βλεφαρίδων.
  • Το υλικό αφαίρεσης Nanolash – βοηθά στην ασφαλή αφαίρεση των βλεφαρίδων σε            δεσμίδες.
  • τσιμπιδάκι για βλεφαρίδες – είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι.
  • Το υλικό σφράγισης Nanolash – προορίζεται για την αφαίρεση της κολλώδους στρώσης και την ολοκλήρωση της εφαρμογής.

Τα προϊόντα στο κιτ Nanolash έχουν πέντε χιλιοστόλιτρα, γεγονός που τα κάνει να ξεχωρίζουν από τους ανταγωνιστές. Το πλήρες σετ διαρκεί πολύ.

Η μάρκα Nanolash εγγυάται ότι μπορούμε να βάλουμε τις δεσμίδες των βλεφαρίδων μέσα σε μόλις 10 λεπτά, κάτι που έχει επιβεβαιωθεί από ευχαριστημένους χρήστες, επίσης και από αυτούς που δεν έχουν εμπειρία. Οι γυναίκες λένε επίσης ότι οι οδηγίες που συνοδεύουν το σετ είναι πολύ σαφείς και ξεκάθαρες.

Όσον αφορά την ανθεκτικότητα των extensions βλεφαρίδων οικιακής χρήσης, η Nanolash υπόσχεται ότι μπορούν να φορεθούν έως και πέντε ημέρες. Παραδόξως, οι κριτικοί λένε ότι χάρη στην κατάλληλη μετέπειτα φροντίδα έκαναν τις extensions βλεφαρίδων να παραμείνουν στη θέση τους ακόμη και για οκτώ ημέρες! Υποθέτουμε ότι αυτό είναι το καλύτερο σκορ που μπορούμε να πετύχουμε κατά τη διάρκεια των κατ’ οίκον extensions βλεφαρίδων.

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα της κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων Nanolash είναι ότι οι δεσμίδες βλεφαρίδων μπορούν να ξαναφορεθούν. Παρόλο που ο κατασκευαστής λέει ότι είναι μιας χρήσης, έχουμε διαβάσει σχόλια που λένε ότι οι δεσμίδες είχαν το ίδιο σχήμα και δεν παραμορφώθηκαν μετά την αφαίρεση. Οι γυναίκες αναφέρουν ότι εφαρμόζουν ξανά τις ίδιες βλεφαρίδες και απολαμβάνουν τα ίδια αποτελέσματα.

Λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παραπάνω παράγοντες, δεν έχουμε καμία αμφιβολία, οτι οι κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων Nanolash αξίζουν να βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης!

2. Κιτ extensions βλεφαρίδων Glamnetic

Το κιτ extensions βλεφαρίδων Glamnetic Lash Extension Kit είναι το επόμενο στη λίστα. Πρόκειται για ένα ακόμη σετ κατ’ οίκον εφαρμογής δεσμίδων βλεφαρίδων που μπορείτε να εφαρμόσετε στο σπίτι. Χωρίς αμφιβολία, οι βλεφαρίδες από το κιτ extensions βλεφαρίδων Glamnetic Lash Extension Kit είναι συμπαγείς, αρκετά μαλακές και λεπτές, προσαρτημένες σε μια μαύρη, εύκαμπτη ταινία. Σε σύγκριση με τις δεσμίδες βλεφαρίδων Nanolash, για παράδειγμα, η ταινία εδώ είναι πιο παχιά, η οποία μπορεί να φαίνεται λίγο αφύσικη, καθώς και κάποιοι μπορεί να αισθάνονται το βάρος των δεσμίδων κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Η εφαρμογή των δεσμίδων extensions βλεφαρίδων θα διαρκέσει περίπου 10 λεπτά, αλλά η εταιρεία αναφέρει ότι οι αρχάριοι θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο. Παρόλα αυτά, η εξάσκηση τελειοποιεί το αποτέλεσμα. Ωστόσο, δεν είμαστε σίγουροι για το πόσο καιρό θα παραμείνουν στη θέση τους. Ο κατασκευαστής αναφέρει λίγες ημέρες, ενώ οι χρήστες λένε ότι τα φόρεσαν για δύο ημέρες, άλλοι για πέντε ημέρες. Υποθέτουμε ότι αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα.

3. Amor Lashes QuickLash Starter Kit

Η Amor Lashes είναι μια βρετανική μάρκα η οποία κυκλοφόρησε επίσης ένα σετ κατ’ οίκον εφαρμογής δεσμίδων βλεφαρίδων. Το προϊόν δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το σετ κατ’ οίκον εφαρμογής δεσμίδων βλεφαρίδων της Nanolash, για παράδειγμα, γεγονός που πιθανώς οφείλεται στο ότι δεν είναι εύκολα προσβάσιμο εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Όσον αφορά το προϊόν, το Amor Lashes QuickLash Starter Kit προσφέρει βλεφαρίδες καλής ποιότητας που φαίνονται αρκετά φυσικές, ωστόσο, όσοι έχουν μεγαλύτερη εμπειρία στις βλεφαρίδες θα παρατηρήσουν ότι αυτές δεν είναι το τέλειο αντίγραφο των πραγματικών βλεφαρίδων.

Όταν πρόκειται για την εφαρμογή των δεσμίδων βλεφαρίδων από το Amor Lashes QuickLash Starter Kit, μπορεί κανείς εύκολα να το κάνει μέσα σε περίπου 10 λεπτά. Ωστόσο, οι φυσικές βλεφαρίδες πρέπει να προετοιμαστούν για τη διαδικασία, η οποία μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο. Συνιστάται να εφαρμόζετε μάσκαρα πριν από την εφαρμογή των ψεύτικων βλεφαρίδων για να εξομαλύνετε το χρώμα και να πυκνώσετε ελαφρώς τις τρίχες.

Το Amor Lashes QuickLash Starter Kit προσφέρει δεσμίδες βλεφαρίδων που υποτίθεται ότι παραμένουν στη θέση τους για πέντε ημέρες. Ωστόσο, η Nanolash εγγυάται ότι μπορούμε να φορέσουμε τις κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων για πέντε ημέρες, ανεξάρτητα από τον τρόπο εφαρμογής τους ή άλλες συνθήκες. Στην περίπτωση της Amor Lash, ο κατασκευαστής αναφέρει ότι οι βλεφαρίδες μπορεί να διαρκέσουν λιγότερο αν δεν τις εφαρμόσουμε με τον σωστό τρόπο.

4. Ardell X-tended Wear Lash System Kit

Μια ακόμη θέση στην κατάταξη καταλαμβάνει το Ardell X-tended Wear Lash System Kit. Αυτές οι κατ’ οίκον εφαρμογής δεσμίδες βλεφαρίδων διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και στυλ για να διαλέξετε.

Χρησιμοποιώντας τα, μπορούμε να κάνουμε βλεφαρίδες όγκου Hollywood ή απλά να προσθέσουμε λίγο πάχος στις φυσικές βλεφαρίδες. Οι extensions προορίζονται για τη δημιουργία του εντυπωσιακού αποτελέσματος , το οποίο στην πραγματικότητα μας αφήνει με βλεφαρίδες που μοιάζουν αφύσικες. Το Ardell X-tended Wear Lash System Kit προσφέρει πυκνές, δύσκαμπτες βλεφαρίδες, επομένως, δεν θα δημιουργήσουν ένα φυσικό αποτέλεσμα, όπως για παράδειγμα οι δεσμίδες της Nanolash.

Το Ardell X-tended Wear Lash System Kit είναι ένα πλήρες σετ δεσμίδων βλεφαρίδων για οικιακή χρήση. Περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για την εύκολη κατ’ οίκον εφαρμογή των extensions βλεφαρίδων .

Ο κατασκευαστής υπόσχεται ότι οι βλεφαρίδες παραμένουν στη θέση τους για μερικές ημέρες, αλλά δεν γνωρίζουμε τον ακριβή χρόνο. Αυτό πρέπει να το διαπιστώσει ο κάθε χρήστης μόνος του, κάτι που σίγουρα δεν συνηγορεί υπέρ του κιτ.

5. Invisi-Lash Kit TATTI

Το Invisi-Lash Kit από το εμπορικό σήμα TATTI είναι το επόμενο στη λίστα. Και πάλι, αυτές είναι καλές αλλά όχι οι καλύτερες δεσμίδες βλεφαρίδων για κατ’ οίκον εφαρμογή. Ομοίως με πολλές επεκτάσεις, διατίθενται και αυτές σε σετ. Δυστυχώς, αυτό δεν περιλαμβάνει υλικό αφαίρεσης, πράγμα που σημαίνει επιπλέον έξοδα. Αν δεν πάρετε το προϊόν αφαίρεσης, δεν θα μπορείτε να βγάλετε τις βλεφαρίδες μόνοι σας. Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, τα προϊόντα που περιλαμβάνονται για τις κατ’ οίκον εφαρμογής βλεφαρίδες είναι μικρότερου μεγέθους από τα προϊόντα άλλων εμπορικών σημάτων. Συνολικά, αυτό το σετ δεν έχει καλή σχέση ποιότητας-τιμής.

Το Invisi-Lash Kit TATTI προσφέρει μια σειρά από στυλ και μήκη βλεφαρίδων, έτσι ώστε να μπορούμε σίγουρα να δημιουργήσουμε διάφορες εμφανίσεις βλεφαρίδων π.χ. ρωσικού όγκου βλεφαρίδες. Οι δεσμίδες βλεφαρίδων φαίνονται αρκετά ρεαλιστικές και δεν αισθάνεστε το βάρος τους. Από την άλλη πλευρά, οι χρήστες παρατήρησαν ότι οι δεσμίδες βλεφαρίδων Invisi-Lash Kit TATTI δεν είναι επαναχρησιμοποιήσιμες και δεν είναι τόσο ανθεκτικές όσο οι δεσμίδες Nanolash, για παράδειγμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι δεσμίδες βλεφαρίδων TATTI είναι προτελευταίες στη σειρά μας.

Είναι επίσης σημαντικό ότι οι δεσμίδες βλεφαρίδων από την Tatti είναι προσαρτημένες σε μια διαφανή ταινία, η οποία, στην πράξη, αποτυγχάνει να αναμειχθεί με τη φυσική γραμμή των βλεφαρίδων. Θα είναι εμφανές σε άτομα με φυσικά σκούρες βλεφαρίδες, οπότε δεν θα πρέπει να το επιλέξετε αν είστε μία από αυτές.

6. Κιτ Velour-Xtensions

Το Velour-Xtensions Kit έρχεται τελευταίο. Αυτές οι κατ΄ οίκον δεσμίδες extensions βλεφαρίδων λειτουργούν καλύτερα για όσους έχουν εμπειρία στην εφαρμογή των extensions βλεφαρίδων. Γιατί; Αυτό οφείλεται στο ιδιόμορφο απλικατέρ και σε μια μάλλον παχιά ταινία. Αυτά τα δύο πράγματα μπορεί να εμποδίσουν την εφαρμογή, αν δεν είστε αρκετά εξειδικευμένη.

Όσον αφορά τις εμφανίσεις που μπορούμε να δημιουργήσουμε με την εφαρμογή τους, δεν υπάρχουν πολλά που μπορούμε να ξεχωρίσουμε. Το Velour-Xtensions Kit προσφέρει ωραίες δεσμίδες βλεφαρίδων, φυσικές και τακτοποιημένες. Το ενιαίο πακέτο περιέχει μερικά μήκη, συν το ότι μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα διάφορα στυλ βλεφαρίδων.

Αυτό το κιτ περιέχει επίσης μερικά βασικά αξεσουάρ για την κατ’ οίκον εφαρμογή των extensions βλεφαρίδων, ωστόσο, είναι μικρότερου μεγέθους από το σετ βλεφαρίδων της Nanolash. Προφανώς αυτό σημαίνει ότι δεν θα σας κρατήσουν τόσο πολύ.

Το κιτ Velour-Xtensions προσφέρει extensions βλεφαρίδων που θα είναι ικανοποιητικές για όσους είναι έμπειροι στην εφαρμογή δεσμίδων βλεφαρίδων που είναι επίσης έτοιμοι να συμβιβαστούν με λιγότερα σε ό,τι αφορά την ποιότητα. Αν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε για να εφαρμόσετε για πρώτη φορά δεσμίδες βλεφαρίδων, τότε μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Σύνοψη των καλύτερων κατ’ οίκον εφαρμογής δεσμίδων βλεφαρίδων. Συμβουλές πριν ξεκινήσετε

Η επιλογή των καλύτερων δεσμίδων βλεφαρίδων για χρήση στο σπίτι μπορεί να αποδειχθεί πρόκληση. Θα πρέπει να μάθετε ποιες extensions βλεφαρίδων προσφέρουν πραγματικά εύκολες εφαρμογές. Η επιλογή του σωστού στυλ και μεγέθους βλεφαρίδων που ταιριάζουν με το σχήμα των ματιών είναι επίσης σημαντική.

Η αγορά καλλυντικών έχει κατακλυστεί από κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων, αλλά υπάρχει ένας ηγέτης, δηλαδή οι κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων της Nanolash. Το προϊόν προσφέρει πραγματικά τα καλύτερα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας από τους ανταγωνιστές.

Είναι επίσης σημαντικό να επιλέξετε τις κατ’ οίκον εφαρμογής δεσμίδες βλεφαρίδων που θα σας επιτρέψουν να επιτύχετε την επιθυμητή εμφάνιση βλεφαρίδων. Η εφαρμογή και η χρήση τους θα είναι τότε σκέτη ευχαρίστηση αντί για ταλαιπωρία.