185 προϊόντα στη λίστα των πιο δηλητηριαστικών καλλυντικών!

Η επιστήμη των καλλυντικών βρέθηκε πάντα αναπόσπαστη και δεικτική για την επιδερμίδα και το ενδυνάμωμα μας. Επειδή όμως μερικά καλλυντικά προϊόντα περιέχουν στοιχεία που μπορεί να είναι επικίνδυνα για την υγεία μας, είναι αναγκαίο να διασφαλίζεται η διατήρηση υψηλού επιπέδου υγιεινής. Στο παρόν άρθρο θα δούμε τα 185 προϊόντα καλλυντικών που βρέθηκαν καλύτερα δηλητηριαστικά από τις μελέτες της ΕΕ.

Υλικά που καταγράφηκαν ως δηλητηριαστικά

Στην λίστα των 185 προϊόντων τυποποιήθηκαν υλικά όπως οι αιθανίδιοι οξέος και οι φαινολίνες, καθώς και ο άμισθος οξυθρίνες. Επίσης, οι λιπαρά λεπτά μικροστατικά εναλλακτικά εντομοκτόνα (ροδιούχοι λίπανση) έχουν την τάση να υπάρχουν στα συστατικά των καλλυντικών. Ακόμα, υπάρχουν και φαρμακευτικά εργαλεία, όπως οι βρώσιμες ολίσθησης, που μπορεί και να προκαλέσουν δηλητηριαστικές ενέργειες. Γενικά, τα γιγαντοκεφαλιά της ΕΕ έχουν παγώσει τις πωλήσεις της μεγάλης ποσότητας του υλικού, των οποίων τα ονόματα φαίνονται στη λίστα καταγραφής.

Πως συμβουλεύω εγώ τον εαυτό μου;

Ας ξεκινήσουμε από το θετικό: είστε ήδη σε θέση να επιλέξετε τα καλλυντικά σας με συνεπεία και διαφορετικά – και, βέβαια, ρίξτε μια ματιά στην λίστα των προϊόντων που αναφέρθηκαν στην έναρξη. Γενικά, υποδεικνύουμε πάντα την τηλεφωνική υποστήριξη – ειδικά αν έχετε καμία διαπίστωση για τα συστατικά του ενός καλλυντικού προϊόντος. Για να αποφευχθούν οποιαδήποτε δηλητηριαστική επιμέρους επίδραση, η σωστή εγκατάσταση και επαναφορά των καλλυντικών που χρησιμοποιείτε είναι ιδιαίτερα σημαντική. Αποφεύγετε επίσης τις ιόξεις και προσοχή σε βασικά στοιχεία ασφαλείας – όπως να μετρήσετε τις ημερομηνίες διαρκείας και να μην χρησιμοποιήσετε καλλυντικά που έχουν λήξει.

Προωθήστε αποτελεσ