Το καλύτερο σετ ανόρθωσης και πλαστικοποίησης βλεφαρίδων; Δείτε την κατάταξη και ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα των προϊόντων

Η ανόρθωση βλεφαρίδων που γίνεται στο σπίτι γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής. Οι γυναίκες θέλουν οι βλεφαρίδες τους να είναι απίστευτα μακριές και καμπυλωτές στο έπακρο χωρίς να χρησιμοποιούν ψαλιδάκι βλεφαρίδων καθημερινά, κάτι που εξασθενεί τις βλεφαρίδες. Η επιδίωξη της φυσικής ομορφιάς με αυτή τη μέθοδο αποκτά ολοένα και περισσότερους θαυμαστές. Η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει σετ ανόρθωσης και πλαστικοποίησης βλεφαρίδων για οικιακή χρήση, τα οποία πρέπει να λάβετε υπόψη.

Ποιο σετ ανόρθωσης και πλαστικοποίησης βλεφαρίδων να επιλέξετε;

Η ανόρθωση των βλεφαρίδων πηγαίνει πάντα χέρι-χέρι με την πλαστικοποίηση

Χάρη στη θεραπεία πλαστικοποίησης βλεφαρίδων που πραγματοποιείται στο σπίτι, οι γυναίκες αποκτούν μια σαγηνευτική εμφάνιση απλά και γρήγορα. Δεν είναι πλέον απαραίτητο να κλείσετε εκτενή ραντεβού με αισθητικό. Χάρη στα διάφορα σετ που διατίθενται στην αγορά, μπορεί να πραγματοποιηθεί DIY ανόρθωση και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων πολλές φορές. Ανάλογα με τις προδιαθέσεις και τους ισχυρισμούς των κατασκευαστών, τα αποτελέσματα των υπέροχα ανορθωμένων και καμπυλωτών βλεφαρίδων μπορεί να διαρκέσουν από 6 έως και 12 εβδομάδες!

Η ανόρθωση των βλεφαρίδων έχει σχεδιαστεί για να δώσει στις βλεφαρίδες σωστή ανόρθωση και απόλυτη καμπύλη. Η πλαστικοποίηση, από την άλλη πλευρά, πραγματοποιείται ως το τελευταίο βήμα. Εξασφαλίζει ότι οι βλεφαρίδες ενυδατώνονται σωστά και θρέφονται με κερατίνη, η οποία κάνει εξαιρετική δουλειά στην αναπλήρωση των ελλείψεων στη δομή της τρίχας.

Ανόρθωση βλεφαρίδων στο σπίτι; Είναι εύκολο!

Χάρη στην κοσμετολογική ανάπτυξη, πολλές γυναίκες μπορούν να γίνουν οι ίδιες τεχνίτριες βλεφαρίδων χωρίς να φύγουν από το σπίτι. Απλώς προμηθευτείτε ένα από τα σετ που περιέχει τα απαραίτητα αναλώσιμα, αξεσουάρ και προϊόντα για να κάνετε ανόρθωση και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων και μπορείτε να έχετε πανομοιότυπα αποτελέσματα με αυτά που έχετε σε ένα σαλόνι ομορφιάς. Αυτός είναι ένας ιδανικός τρόπος για να εξοικονομήσετε όχι μόνο χρόνο, αλλά και χρήματα.

Πριν ξεκινήσετε την όλη διαδικασία, καλό είναι να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης που περιλαμβάνονται στο σετ. Αξίζει να ελέγξετε ότι οι οδηγίες είναι απλές και κατανοητές. Εάν έχετε αμφιβολίες, μπορείτε πάντα να ρίξετε μια ματιά στον ιστότοπο του κατασκευαστή, ο οποίος συνήθως παρέχει σεμινάρια.

Ποιο σετ ανόρθωσης και πλαστικοποίησης βλεφαρίδων να επιλέξετε;

Όταν επιλέγετε το σετ πλαστικοποίησης βλεφαρίδων των ονείρων σας, αξίζει να ελέγξετε το περιεχόμενό του, τις φόρμουλες, αλλά και τις διαθέσιμες κριτικές από ευχαριστημένους χρήστες. Είναι κυρίως οι κριτικές που ενθαρρύνουν τις γυναίκες να αγοράσουν και να δοκιμάσουν νέα προϊόντα. Τα σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων που προσφέρονται στην αγορά χρησιμοποιούνται και σε επαγγελματικά σαλόνια αισθητικής, γεγονός που εξασφαλίζει ασφάλεια και την υψηλότερη ποιότητα.

Θα πρέπει επίσης να έχετε υπόψη σας ότι, όπως και άλλα καλλυντικά ή αξεσουάρ, έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης, η οποία πρέπει να τηρείται αυστηρά καθώς η περιοχή των ματιών είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη.

Παρακάτω είναι η κατάταξη πολλών σετ βασικού εξοπλισμού που έχουν σχεδιαστεί για ανόρθωση και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων στο σπίτι. Εξετάσαμε παράγοντες όπως το περιεχόμενο των σετ, τα αποτελέσματα που προέκυψαν και η εύκολη εφαρμογή.

1. Σετ ανόρθωσης και πλαστικοποίησης βλεφαρίδων της Nanolash

Το καλύτερο σετ ανόρθωσης και πλαστικοποίησης βλεφαρίδων

Η μάρκα Nanolash είναι σεβαστή και γνωστή στις γυναίκες. Ειδικεύονται σε προϊόντα και αξεσουάρ για περιποίηση και styling φρυδιών και βλεφαρίδων. Με την αγορά του σετ, λαμβάνετε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε πλαστικοποίηση βλεφαρίδων στο σπίτι με λεπτομερείς οδηγίες. Το σετ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σε σαλόνια ομορφιάς.

Ο κατασκευαστής διασφαλίζει ότι μετά την εκτέλεση της ανόρθωσης και της πλαστικοποίησης βλεφαρίδων, θα μπορείτε να απολαύσετε τα αποτελέσματα για έως και 8 εβδομάδες! Είναι πιο αισθητά τις πρώτες εβδομάδες μετά τη θεραπεία. Οι προηγουμένως λεπτές και κοντές βλεφαρίδες γίνονται πολύ πιο πυκνές και το αποτέλεσμα των ανορθωμένων βλεφαρίδων είναι θεαματικό.

Οι βλεφαρίδες γίνονται αμέσως πιο λαμπερές και το χρώμα τους αποκτά νέο βάθος, κάνοντας το πλαίσιο των ματιών να φαίνεται εντυπωσιακό. Η γραμμή των βλεφαρίδων πυκνώνει επίσης αισθητά, ώστε να μπορείτε να καμουφλάρετε τυχόν κενά.

Το σετ αποτελείται από προϊόντα και χρήσιμα αξεσουάρ, τα οποία είναι αρκετά για έως και 10 εφαρμογές. Χάρη στον συνδυασμό χαμηλής τιμής και μεγάλης αποτελεσματικότητας, μπορείτε όχι μόνο να εξοικονομήσετε χρόνο, αλλά και χρήματα, καθώς μια μεμονωμένη θεραπεία σε ένα σαλόνι ομορφιάς κοστίζει συχνά όσο το πλήρες σετ της Nanolash.

Το σετ πλαστικοποίησης βλεφαρίδων από τη Nanolash διατίθεται σε ένα εύχρηστο και κομψό κουτί, που περιέχει: κόλλα βλεφαρίδων, 10 φακελάκια ενεργοποιητή απαραίτητου για αυτή τη θεραπεία, 10 φακελάκια ουδετεροποιητή, 10 φακελάκια μαλακτικού κερατίνης, 3 ζεύγη ράβδων σιλικόνης που μπορούν να κόβονται όσο χρειάζεται και 3 ειδικά διαμορφωμένες χτένες. Το σετ επαρκεί για 10 πλήρεις θεραπείες πλαστικοποίησης, καθιστώντας το εξαιρετικά αποτελεσματικό.

Το Nanolash Lash Lift Kit θα είναι τέλειο για καθημερινό styling και για ειδικές εκδηλώσεις. Οι όμορφες, πιο μακριές και καμπυλωτές βλεφαρίδες ενισχύουν την αυτοπεποίθηση. Το μαλακτικό κερατίνης που εφαρμόζεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θρέφει άμεσα τις βλεφαρίδες και προσθέτει λάμψη. Εκτός από κερατίνη, οι φόρμουλες περιλαμβάνουν επίσης λανολίνη, η οποία βελτιώνει την κατάσταση των βλεφαρίδων και αποτρέπει την εξάτμιση του νερού. Τα πολύτιμα έλαια σπόρων σταφυλιού ή αβοκάντο τις θρέφουν και αυξάνουν την ανθεκτικότητά τους, ενώ το λάδι καρύδας τις προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

2. Elleebana Lash Lift – σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων βασικού εξοπλισμού

Η πρώτη σημαντική διαφορά μεταξύ αυτού του σετ και αυτού της Nanolash είναι η πολύ υψηλότερη τιμή του. Ωστόσο, έχετε σημαντικά υψηλότερη χωρητικότητα προϊόντος. Το σετ υποτίθεται ότι θα διαρκέσει για 15 έως και 60 πλαστικοποιήσεις, οπότε αξίζει να σκεφτείτε εάν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως τα προϊόντα εάν θέλετε να κάνετε τη θεραπεία στο σπίτι.

Αυτό το σετ σίγουρα θα λειτουργήσει καλά σε ένα επαγγελματικό σαλόνι ομορφιάς, όπου η πλαστικοποίηση πραγματοποιείται τουλάχιστον αρκετές φορές την εβδομάδα. Η γρήγορη εφαρμογή και ο εύκολος τρόπος στερέωσης των βλεφαρίδων σε ράβδους σιλικόνης διασφαλίζει ότι η όλη διαδικασία δεν απαιτεί πολύ χρόνο.

Μετά την πλαστικοποίηση με αυτό το σετ, οι βλεφαρίδες ανορθώνονται και καμπυλώνουν. Είναι εύκολο στη χρήση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε κοντές όσο και σε μακριές βλεφαρίδες. Είναι σίγουρα ενδιαφέρον ότι ο κατασκευαστής διασφαλίζει ότι αμέσως μετά την πλαστικοποίηση, δεν χρειάζεται να αφήσετε το μπάνιο και το κολύμπι, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τον γνωστό κανόνα να μην εκτίθενται για λίγο οι βλεφαρίδες σε υπερβολική υγρασία.

Για να παρέχει περισσότερες εφαρμογές, το σετ συνοδεύεται επίσης από περισσότερα αξεσουάρ. Εκτός από την τυπική κόλλα, 15 ζεύγη φακελάκια ενεργοποιητή και ουδετεροποιητή, υπάρχει επίσης μια ποικιλία από ράβδους σιλικόνης, ένα μεταλλικό απλικατέρ, ένα βουρτσάκι και ένας αφρός αφαίρεσης.

3. RefectoCil Eyelash Lift – ένα σετ για διαρκές αποτέλεσμα ανορθωμένων βλεφαρίδων

Αυτό το σετ επιτρέπει την πλαστικοποίηση βλεφαρίδων σε μόλις 13 λεπτά. Ως αποτέλεσμα, έχετε σωστά ανορθωμένες και πιο μακριές βλεφαρίδες και ολόκληρη η γραμμή των βλεφαρίδων φαίνεται πιο πυκνή. Τα αποτελέσματα διαρκούν έως και 6 εβδομάδες και το σετ είναι αρκετό για 36 θεραπείες.

Όλα τα αξεσουάρ έρχονται σε μια εύχρηστη τσάντα μακιγιάζ, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλους σκοπούς. Οι ράβδοι σιλικόνης – εδώ ονομάζονται Lifting Pads – είναι διαθέσιμες σε τρία μεγέθη. Είναι επαναχρησιμοποιούμενες -όπως σε όλα τα σετ που περιγράφηκαν παραπάνω- αλλά εδώ, ο κατασκευαστής καυχιέται ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και 100 φορές!

Αντί για φακελάκια, το σετ RefectoCil περιλαμβάνει τα πάντα σε εύχρηστα σωληνάρια και εκτός από την κόλλα, τους ενεργοποιητές και τους εξουδετερωτές, υπάρχουν επίσης δύο μίνι μπολ καλλυντικών και δύο βουρτσάκια. Αυτό καθιστά την εκτέλεση της θεραπείας ακόμα πιο βολική.

4. Σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων Thuya

Η μάρκα Thuya δεν προσφέρει μόνο ένα σετ για πλαστικοποίηση και ανόρθωση βλεφαρίδων. Όπως διαβεβαιώνει ο κατασκευαστής, το μόνιμο τζελ που διατίθεται στο σετ, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για styling φρυδιών. Αυτή είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα επιλογή που σίγουρα θα προκαλέσει το ενδιαφέρον στις γυναίκες που θέλουν επίσης να φροντίσουν την εμφάνιση των φρυδιών τους.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι άμεσα αισθητά. Κανονικά, διαρκούν από έξι έως οκτώ εβδομάδες. Η φόρμουλα του σετ δεν διαφέρει από τις άλλες που περιλαμβάνονται στην κατάταξη. Εκτός από το τζελ, παίρνετε επίσης μια κόλλα, ράβδους, μια μικρή χτένα, ένα εξουδετερωτικό και ράβδους σιλικόνης σε τρία μεγέθη που περικλείονται σε κουτί (10 τεμάχια).

Ως ενδιαφέρον γεγονός, αξίζει να αναφέρουμε ότι η κόλλα ανόρθωσης έχει μοναδική συνοχή και δεν περιέχει λάτεξ. Αντίθετα, έχει ένα ευχάριστο και διακριτικό άρωμα τσίχλας.

5. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Το σετ της MIYA είναι ιδανικό για γυναίκες που θέλουν να δοκιμάσουν πλαστικοποίηση στο σπίτι χωρίς να ανησυχούν ότι τα αποτελέσματα θα είναι πολύ έντονα.

Μετά την πρώτη εφαρμογή, οι βλεφαρίδες είναι εμφανώς καμπυλωμένες και ανορθωμένες. Δεν χαλαρώνουν όταν εκτίθενται στα στοιχεία και διατηρούν το σχήμα τους έως και έξι εβδομάδες μετά την πρώτη θεραπεία.

Το χαρακτηριστικό που συνδέει αυτό το σετ με άλλα είναι η κερατίνη, που είναι το κύριο συστατικό του. Το σετ περιλαμβάνει επίσης μια κόλλα, ένα καθαριστικό, ορό περιποίησης, μια λοσιόν στερέωσης, μια σειρά από βουρτσάκια διαφορετικών σχημάτων και σκοπών και ράβδους σιλικόνης.

Ακριβώς όπως το σετ πλαστικοποίησης της Thuya, αυτό το σετ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για πλαστικοποίηση φρυδιών. Αυτό προσθέτει επίσης στην ελκυστικότητα του σετ και αυξάνει τις δυνατότητες styling.

6. Σετ πλαστικοποίησης φρυδιών και ανόρθωσης βλεφαρίδων – Protein Reconstruction System ZOLA

Τέλος, υπάρχει το σετ από τη Zola. Αυτό είναι ίσως το πιο μινιμαλιστικό από τα σετ που περιγράφονται. Όλα βασίζονται σε τρία μόνο προϊόντα σε σωληνάρια με αρίθμηση από το 1 έως το 3, επομένως δεν υπάρχει πιθανότητα να μπερδέψετε κανένα από τα προϊόντα ή να παραλείψετε κάποιο.

Δεν υπάρχουν ράβδοι, ράβδοι σιλικόνης ή απλικατέρ στο σετ. Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά εύκολη, αλλά πρέπει να αγοράσετε κάποια αξεσουάρ εκ των προτέρων.

Μπορείτε να διαμορφώσετε όχι μόνο τις βλεφαρίδες, αλλά και τα φρύδια χρησιμοποιώντας αυτό το σετ. Ο κατασκευαστής δεν έχει διευκρινίσει πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα της πλαστικοποίησης. Αντίθετα, υπάρχουν πληροφορίες ότι η διαδικασία μειώνει την ευθραυστότητα των βλεφαρίδων και τις κάνει 20% πιο ανθεκτικές σε εξωτερικούς παράγοντες.

Αυτό το σετ είναι ίσως το πιο εύκολο στη χρήση στην αγορά. Ταυτόχρονα όμως δεν είναι και πολύ αναλυτικό.

Τι να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε ένα σετ πλαστικοποίησης βλεφαρίδων;

Η επιλογή ενός σετ δεν είναι τόσο απλή, ειδικά με τόσα πολλά διαθέσιμα προϊόντα. Πριν κάνετε αυτή την επιλογή, αξίζει να αναρωτηθείτε τι είδους αποτέλεσμα αναζητάτε.

Πριν επιλέξετε το σετ ανόρθωσης και πλαστικοποίησης βλεφαρίδων, αξίζει να ελέγξετε τα αποτελέσματα που έχουν ληφθεί από άλλους χρήστες. Συχνά, οι απόψεις άλλων χρηστών μπορεί να σας πείσουν να χρησιμοποιήσετε ένα συγκεκριμένο προϊόν. Ελέγξτε – στο φυλλάδιο ή στο διαδίκτυο – πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα της ανόρθωσης και πλαστικοποίησης των βλεφαρίδων και για πόσες θεραπείες επαρκεί ένα συγκεκριμένο σετ. Είναι επίσης χρήσιμο να γνωρίζετε την προέλευση των συστατικών που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα και την ίδια τη φόρμουλα.

Τα περισσότερα σετ για DIY ανόρθωση και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων επιτρέπουν γρήγορη και απροβλημάτιστη εφαρμογή και τα αποτελέσματα που λαμβάνονται μπορούν να συγκριθούν με αυτά από ένα επαγγελματικό σαλόνι ομορφιάς.