Μάσκες προσώπου από λάσπη από την GlamGlow: Youth Mud Mask και Super Mud Mask

Γενικά, δύο μάσκες προσώπου από την GlamGlow απευθύνονται σε όλα τα είδη δέρματος, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες όλων των ηλικιών. Βάσει αυτού, αυτά τα καλλυντικά θεωρούνται καθολικά. Μπορείτε να αναγνωρίσετε το πρώτο προϊόν, τη μάσκα Youth Mud Mask στα ράφια των μαγαζιών από το μαύρο δοχείο και την δεύτερη, την Super Mud Mask από την λευκή της συσκευασία. Η χωρητικότητα κάθε δοχείου είναι 50 ml.

Youth Mud Mask από την Glam Glow

GlamGlowMud3

Ο βασικός στόχος αυτής της μάσκας προσώπου είναι να φωτίζει τους αποχρωματισμούς, να εξισορροπεί τον τόνο της επιδερμίδας και να λειαίνει το δέρμα. Επιπλέον, το καλλυντικό ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, κάνει απαλή απολέπιση στην επιδερμίδα και καθαρίζει τους πόρους του δέρματος. Η μάσκα Youth Mud Mask σφίγγει λίγο το δέρμα, μειώνει την ορατότητα των πόρων, δρα ενάντια στον σχηματισμό ακμής και αποξηραίνει τις μικρές πληγές, Αυτά όμως δεν είναι τα μόνο οφέλη του Youth Mud Mask. Επιπλέον, αυτό το προϊόν, ρυθμίζει την εργασίες των σμηγματογόνων αδένων και συνεπώς μειώνει την παραγωγή σμήγματος και την γυαλάδα του προσώπου.

Πώς μπορείτε να βάλετε την μάσκαYouth Mud Mask από την GlamGlow; Αρχικά, καθαρίστε το πρόσωπο, τον λαιμό και το δέρμα του ντεκολτέ σας. Έπειτα, εφαρμόστε μία παχιά στρώση και περιμένετε μέχρι να στεγνώσει. Μετά από περίπου 15 λεπτά, ξεβγάλτε το πρόσωπό σας με ζεστό νερό και βάλτε την ενυδατική κρέμα ή το λάδι της επιλογής σας.

Τα ευεργετικά αποτελέσματα της μάσκας Youth Mud Mask οφείλονται στα συστατικά που χρησιμοποιούνται κατά την διαδικασία παραγωγής του καλλυντικού. Αυτή η μάσκα αποτελείται από θαλάσσιο πηλό, ηφαιστιακή πέτρα, εκχυλίσματα από φύλλα πράσινου τσαγιού, χαμομήλι, αγγούρι και λεβάντα.

Super Mud Mask από την GlamGlow

GlamGlowSuperΑυτή η μάσκα προσώπου έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καταπολεμά όλες τις ατέλειες του δέρματος, όπως αποχρωματισμούς, μαύρα στίγματα και ακμή. Αυτό το προϊόν επίσης πολεμάει το πρόβλημα γυρίσματος των τριχών. Η μάσκα Super Mud Mask πρέπει να εφαρμόζεται σε καθαρό και λίγο υγρό δέρμα και πρέπει να την αφήνετε για περίπου 20 λεπτά. Όταν περάσουν, μπορείτε να ξεβγάλετε την μάσκα. Κάτι που είναι σημαντικό, αυτό το καλλυντικό μπορείτε να το βάλετε σε όλο το πρόσωπο ή απλά στην ακμή και τα σημάδια.

Από τι αποτελείται η μάσκα Super Mud Mask; Βασικά, το προϊόν συμπεριλαμβάνει άλφα και βήτα υδροξυοξέα, πηλό καολινίτη, εκχύλισμα από φύλλα ευκαλύπτου, αλόη και χαμομήλι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *