Μακιγιάζ σε 5 λεπτά! Πώς να κάνετε το μακιγιάζ σας όταν βιάζεστε;

Τα πρωινά τείνουν να είναι δύσκολα. Ζώντας σε μια συνεχή βιασύνη σας καθιστά δύσκολο να αφιερώσετε ακόμη και λίγα λεπτά για να εφαρμόσετε ένα τέλειο μακιγιάζ. Ανακαλύψτε πώς να το κάνετε σε 5 λεπτά για να φαίνεται άψογο και όμορφο όσο χρόνο κι αν έχετε.

Οι άντρες μάλλον δεν θα το καταλάβουν, αλλά η εκπληκτική εμφάνιση απαιτεί αφοσίωση και… χρόνο. Χρειάζεται περίπου μία ώρα για τον καλλιτέχνη μακιγιάζ να κάνει το μακιγιάζ σας. Πώς να βρείτε μια ώρα την ημέρα για μακιγιάζ με μια τέτοια πολυάσχολη ζωή; Δεν υπάρχει λόγος γιατί δεν χρειάζεται να φοράτε πλήρες μακιγιάζ σε καθημερινή βάση.

Για τους υπναράδες, οι οποίοι συχνά ξυπνούν πολύ αργά, είναι αναγκαίες στιγμιαίες και άμεσες λύσεις. Κάθε γυναίκα ξοδεύει 15-25 λεπτά στην πρωινή φροντίδα και το μακιγιάζ. Τί να κάνετε όταν έχετε λίγα μόνο λεπτά διαθέσιμα; Θα υπάρχουν πάντα κάποιες λύσεις.

Μπορείτε να κάνετε το μακιγιάζ σας μόνο σε 5 λεπτά;

Ναι φυσικά. Χρειάζεται μόνο να ελαχιστοποιήσετε τον αριθμό των καλλυντικών που χρησιμοποιούνται και να ακολουθήσετε τεχνικές μακιγιάζ που δεν απαιτούν συγκέντρωση και πολύ ακριβή δράση. Το τέλειο μολύβι ματιών, καθώς και το contouring του προσώπου, δεν αποτελούν επιλογή στην περίπτωση αυτή. Αυτό το γρήγορο μακιγιάζ έχει να κάνει με την απόκρυψη των σημείων κόπωσης, δίνοντας στο δέρμα ένα ωραίο, συμπαγές χρώμα και τονίζοντας με έμφαση την ομορφιά, χωρίς πολλές στρώσεις μακιγιάζ ή τόνους σκιάς ματιών.

Μακιγιάζ σε 5 λεπτά – δεν είναι για όλους

Δυστυχώς, το γρήγορο μακιγιάζ των 5 λεπτών δεν είναι λύση για όλους. Το κύριο σημείο είναι ότι δεν μπορείτε να καλύψετε όλες τις ατέλειες και να αποκόψετε οπτικά το πρόσωπό σας μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλες οι παρακάτω συμβουλές θα λειτουργούν ειδικά για άτομα με όχι πολύ προβληματικό δέρμα – χωρίς ακμή, χωρίς σακούλες κάτω από τα μάτια, χωρίς άσχημο αποχρωματισμό.

Πώς να κάνετε μακιγιάζ σε 5 λεπτά;

Θα χρειαστείτε τα παρακάτω καλλυντικά:

  • ένα ελαφρύ υπόστρωμα ή μια κρέμα BB,
  • μία πούδρα μεταλλική, ρυζιού ή μπαμπού,
  • ένα λεπτό ρουζ στα μάγουλα,
  • μία μάσκαρα για όγκο,
  • ένα κραγιόν σε ουδέτερη σκιά.

Το πεντάλεπτο μακιγιάζ έχει τους δικούς του κανόνες. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος εδώ, οπότε δεν χρειαζόμαστε καθόλου πινέλα. Θα το καταφέρουμε με επιτυχία με τα δάχτυλά μας ή με ένα εύχρηστο μπλέντερ ομορφιάς. Εδώ είναι τα πέντε πιο σημαντικά βήματα για το καθημερινό μακιγιάζ.

1 λεπτό – εφαρμόστε το υπόστρωμα

Ακόμα κι αν δεν έχετε χρόνο, μην παρατήσετε το υπόστρωμα. Επιλέξτε ένα ελαφρύ με συστατικά φροντίδας ή αντικαταστήστε το με την αγαπημένη σας κρέμα BB. Εφαρμόστε το στο πρόσωπό σας και πατήστε με τα δάχτυλά σας ή χρησιμοποιήστε ένα μπλέντερ ομορφιάς. Λίγες γρήγορες κινήσεις και η επιδερμίδα σας θα έχει ένα ομοιόμορφο χρώμα, οι μικρές ατέλειες θα καλυφθούν και το πρόσωπό σας θα φαίνεται πιο έντονο.

2 λεπτά – εφαρμόστε την πούδρα

Μία πούδρα είναι το καλλυντικό που δεν πρέπει να λείπει. Η έκδοση από μέταλλα, ρύζι ή μπαμπού είναι πολύ ελαφριά, έτσι δεν θα έχει αυτό το αποτέλεσμα κέικ. Πάρτε λίγη πούδρα με το σφουγγαράκι που περιλαμβάνεται ή μία βούρτσα για να διορθώσετε το υπόστρωμα και να κάνετε ματ ή να ξανοίξετε το δέρμα (εξαρτάται από ποια πούδρα επιλέγετε).

3 λεπτά – προσθέστε λίγο ρουζ

Η απαλή και ομοιόμορφη επιδερμίδα μπορεί να φαίνεται σκέτη. Δυστυχώς, το μακιγιάζ σε 5 λεπτά έρχεται με περιορισμούς – δεν υπάρχει χρόνος για contouring. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, ένα ρουζ μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε. Τονώστε τα μάγουλά σας με μία δόση ρουζ στο αγαπημένο σας χρώμα που ταιριάζει με την επιδερμίδα σας (ψυχροί και απαλοί τόνοι λειτουργούν καλύτερα). Επίσης, μπορείτε να εφαρμόσετε ρουζ στα βλέφαρά σας, θα αντικαταστήσει τη σκιά ματιών. Επιπλέον, θα ανανεώσετε το πρόσωπό σας και θα του δώσετε ένα υγιές χρώμα.

4 λεπτά – καλύψτε τις βλεφαρίδες σας

Η μάσκαρα είναι το καλλυντικό που τονίζει καλύτερα την ομορφιά. Χρησιμοποιήστε αυτή που επιμηκύνει και παχαίνει τις βεφαρίδες, γιατί αν έχουν πλήρη όγκο, τα μάτια σας θα φαίνονται μεγαλύτερα και πιο ανοιχτά. Όταν κάνετε το μακιγιάζ σας σε 5 λεπτά, δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο πέρα από μάσκαρα.

5 λεπτά – τονίστε τα χείλη σας

Αφιερώστε τα τελευταία δευτερόλεπτα στα χείλη σας. Βεβαιωθείτε ότι τα θρέφετε και προσθέστε χρώμα. Όταν δεν έχετε πολύ χρόνο το πρωί, επιλέξτε κραγιόν σε ουδέτερα, απαλά χρώματα. Έτσι δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την ακριβή εφαρμογή στα χείλη. Για να αποφύγετε την υπερβολική χρήση κραγιόν, που θα μπορούσε να συσσωρευτεί στις άκρες των χειλιών σας, εφαρμόστε το με την άκρη του δαχτύλου σας στο κέντρο του χείλους και τρίψτε το απαλά προς τις γωνίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *