Πως να κάνετε μανικιούρ – μέθοδος για τέλεια νύχια!

Τα όμορφα νύχια είναι χαρακτηριστικό θηλυκότητας, αλλά σήμα κατατεθέν μας. Πολλές γυναίκες τα αντιμετωπίζουν ως αξεσουάρ, έτσι θέλουμε να είναι όμορφα. Ωστόσο μερικές φορές τα νύχια μας απλά δε συνεργάζονται. Όχι μόνο σπάνε, μαδάει το βερνίκι νυχιών και γενικά το μανικιούρ δεν λειτουργεί. Εάν έχετε και εσείς βερνίκι νυχιών πάνω στις παρανυχίδες σας, ή δεν το έχετε τοποθετήσει ομοιόμορφα, τότε μάθετε τα πάντα για να το κάνετε σωστά. Γνωρίζουμε τον τέλειο τρόπο για να έχετε όμορφα νύχια και τέλεια λιμαρισμένα.

ΛΙΜΑ ΝΥΧΙΩΝ

Είναι απαραίτητο να λιμάρετε τα νύχια σας, αλλά αυτό μπορεί να είναι μοιραίο στην περίπτωση σας. Η λάθος λίμα μπορεί να κάνει την άκρη του νυχιού να σπάσει ή να φθαρεί. Η άκρη φθείρεται και κατά τη διάρκεια της μέρας το νερό και η υγρασία που φτάνουν το νύχι, το καταστρέφουν. Η πλάκα των νυχιών σπάει. Γι’ αυτό χρειάζεστε γυάλινη λίμα, γιατί περιποιείται καλύτερα τα ευαίσθητα νύχια. Θυμηθείτε να λιμάρετε το νύχι προς την ίδια κατεύθυνση, έτσι ώστε η άκρη να είναι λεία και να μη σπάει το νύχι.

ΧΡΗΣΗ ΒΕΡΝΙΚΙΩΝ ΝΥΧΙΩΝ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ

1. Λιμάρετε και καθαρίστε την πλάκα νυχιών, ώστε το μανό να διατηρηθεί περισσότερο.

2. Χρησιμοποιείστε βάση για να προστατέψετε το νύχι από τα επιβλαβή συστατικά του βερνικιού και για να αποτρέψετε τον αποχρωματισμό της πλάκας των νυχιών. Η βάση θα κάνει το μανικιούρ σας να διατηρηθεί περισσότερο και θα παραμείνουν τα νύχια θρεμμένα.

3. Ώρα για χρώμα! Εφαρμόστε μια σταγόνα από το μανό σας στην μέση της πλάκας νυχιών και προσπαθήστε να τοποθετήσετε τη σταγόνα, ελαφρώς πάνω από τα πετσάκια. Να θυμάστε ότι η σταγόνα δεν πρέπει να είναι μεγάλη ποσότητα για να μη χυθεί στο δέρμα.

4. Τώρα πρέπει να κατανείμετε σιγά σιγά τη σταγόνα προς το δέρμα, χρησιμοποιώντας το πινέλο με το ελάχιστο δυνατό προϊόν.

5. Στη συνέχεια διανείμετε τη σταγόνα προς την αντίθετη κατεύθυνση, προς την άκρη του νυχιού. Φτάστε στην άκρη, στο τέλος της πλάκας νυχιών.

6. Ήρθε η ώρα για το πλάι. Τοποθετήστε το πινέλο στη βάση του νυχιού – ακριβώς δίπλα στο δέρμα και κυλίστε το κατά μήκος του καμπυλωτού μέρους της πλάκας του νυχιού, δηλαδή στο πλάι.

7. Απλώστε το βερνίκι νυχιών στα πλαϊνά της πλάκας προς την άκρη των νυχιών. Κάντε το ίδιο και στην άλλη πλευρά. Επαναλάβετε σε κάθε νύχι.

8. Χρειάζεστε δύο στρώσεις σε κάθε νύχι. Περιμένετε λίγο μετά την εφαρμογή της πρώτης στρώσης, ώστε το βερνίκι να έχει χρόνο να στεγνώσει πριν την εφαρμογή της επόμενης στρώσης. Μετά τις δύο στρώσεις, το χρώμα είναι έντονο. Αν δείτε ότι τα νύχια χρειάζονται και τρίτη στρώση μπορείτε να προσθέσετε, αλλά να θυμάστε ότι η υπερβολική ποσότητα επιδεινώνει την αντοχή του μανικιούρ σας.

9. Τέλος ολοκληρώνετε με ένα αδιαφανές βερνίκι για λάμψη και προστασία των νυχιών από τη φθορά. Αν θέλετε το μανικιούρ σας να διαρκέσει περισσότερο από μία ή δύο μέρες, πρέπει να το προστατέψετε με ένα άχρωμο βερνίκι. Απλώς περάστε το πινέλο από πάνω. Το τέλειο μανικιούρ σας είναι έτοιμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *