Έχει το Πρόσωπό σας Τάση σε Κοκκινίλες & Ξηρότητα; Δοκιμάστε τα ΤΟΠ 5 Σέρουμ για Αντιδραστικό Δέρμα

Δυσκολεύεστε να βρείτε το καλύτερο σέρουμ για το φλεγμονώδες, κόκκινο πρόσωπό σας; Είμαι εδώ για σας! Σας έχω ετοιμάσει μια λίστα με τα πιο αποτελεσματικά σέρουμ κατά των κοκκινίλων, για όλους εκείνους που υποφέρουν από σπασμένα τριχοειδή αγγεία και ευαίσθητο δέρμα. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τα προϊόντα που αξίζει να δοκιμάσετε.

Συμβουλές περιποίησης του δέρματος για σπασμένα τριχοειδή αγγεία και κοκκινίλες

Πολλά προβλήματα που σχετίζονται με την τάση ροδόχρου ακμής προέρχονται από την άγνοιά μας σχετικά με τις ανάγκες του δέρματος. Οι περισσότεροι διαλέγουν στην τύχη μία καταπραϋντική κρέμα προσώπου, η οποία καταλήγει στα αντίθετα αποτελέσματα.

Ξεχνάμε ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που ερεθίζουν το αντιδραστικό δέρμα με κοκκινίλες, για παράδειγμα υψηλή ή χαμηλή θερμοκρασία, τοξίνες, προϊόντα περιποίησης με αλκοόλες, έντονος καθαρισμός (συγκεκριμένα η απολέπιση) ή ακόμη και κάποια φυσικά συστατικά (αιθέρια έλαια, καφεΐνη, εκχυλίσματα από τσίλι ή υπερικό).

Προφανώς και το πιο σημαντικό είναι το προϊόν να είναι ήπιο. Πρέπει να επιλέγουμε προϊόντα προσώπου και θεραπείες που δεν προκαλούν ερεθισμό και ξηρότητα. Ένα καλά προσαρμοσμένο μείγμα συστατικών που περιέχεται σε ένα ελαφρύ προϊόν, μπορεί να αποκαταστήσει την ισορροπία και να ανακουφίσει το αντιδραστικό δέρμα. Γι’ αυτό το σέρουμ είναι απαραίτητο. Δεν αρκεί οποιοδήποτε σέρουμ. Πρέπει να περιέχει καταπραϋντικά φυτικά εκχυλίσματα με ευεργετική δράση για τα αδύναμα τριχοειδή αγγεία.

Ποιο σέρουμ προσώπου κατά των κοκκινίλων να επιλέξω;

Η αγορά καλλυντικών είναι γεμάτη με σέρουμ προσώπου κατά των κοκκινίλων και για κατά της ροδόχρου ακμής, αλλά μόνο μερικά από αυτά λειτουργούν πραγματικά καλά σε ευαίσθητο και προβληματικό δέρμα. Παρακάτω θα δείτε προϊόντα που πραγματικά μπορούν να διαχειριστούν τις ευρυαγγείες: τα καλύτερα σέρουμ για σπασμένα τριχοειδή αγγεία!

No. 1 Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nanoil Anti-Redness Face Serum
Μάθετε περισσότερα: www.nanoil.gr

Δεν εντόπισα καλύτερο σέρουμ. Το Nanoil συνδυάζει φυτικά εκχυλίσματα που καταπραΰνουν το δέρμα και ενισχύουν τα αδύναμα τριχοειδή αγγεία: εκχυλίσματα αίσκουλου, φιλύρας και κυπαρισσιού. Το σέρουμ είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Β3 που εμποδίζει τη διαστολή των τριχοειδών αγγείων και εκχύλισμα Πουναρνάβα, ένα φυτό Αγιούρβεντα, γνωστό για την αντιγηραντική δράση του. Η σύνθεση του είναι βασισμένη στο νερό για να διεισδύει εύκολα στο δέρμα, ανακουφίζοντας από την πρώτη χρήση. Η συχνή χρήση μειώνει σταδιακά τα κόκκινα σημάδια και αποτρέπει τα σπασμένα τριχοειδή αγγεία και άλλες ατέλειες.

No. 2 La mer MED Anti-Red Couperose Concentrate

Ένα προϊόν μικρού μεγέθους με μεγάλες δυνατότητες. Το κύριο συστατικό του είναι το Marine Care Complex, ένας συνδυασμός θαλασσινού αλατιού, εκχυλίσματος φυκιών και εκχυλίσματος θαλασσινής λάσπης. Το μοναδικό μείγμα περιέχει επίσης γλυκερίνη και διοξείδιο του πυριτίου. Η λίστα των συστατικών είναι σύντομη και χωρίς πιθανές ερεθιστικές ουσίες. Το ελαφρύ σέρουμ ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα. Η συχνή χρήση μειώνει τις φλεγμονές, τις ατέλειες και τα σπασμένα τριχοειδή αγγεία και διατηρεί το πρόσωπο νεανικό.

No. 3 Exuviance AntiRedness Calming Serum

Το σέρουμ προτείνεται για δέρματα με τάσεις ροδόχρου ακμής, ευαίσθητες επιδερμίδες που ερεθίζονται εύκολα και ξεχωρίζει από άλλα σέρουμ, χάρη στον υψηλό αριθμό συστατικών που περιέχει, σε συνδυασμό με ελαφριά φόρμουλα. Κάθε σταγόνα περιέχει εκχύλισμα αίσκουλου, αντιφλεγμονώδη πεπτίδια, εκχυλίσματα από φύκια και λευκό τσάι, καφεΐνη, ψευδάργυρο και βισαβολόλη. Όλα μαζί συνεργάζονται για να σταματήσουν τις φλεγμονές, να ενισχύσουν τα τριχοειδή αγγεία και να αποτρέψουν τις ανεπιθύμητες κοκκινίλες. Το σέρουμ χρειάζεται μερικές χρήσεις για να δείτε το πρόσωπο πιο λείο, πιο ελαστικό, ήρεμο και χωρίς σημάδια.

No. 4 SkinCeuticals Redness Neutralizer

Το SkinCeuticals Redness Neutralizer έχει σχεδιαστεί για ευαίσθητο, ξηρό δέρμα, με τάσεις ροδόχρου ακμής. Βασίζεται σε ένα σύμπλεγμα πεπτιδίων που αποτρέπει τους ερεθισμούς και τα διασταλμένα τριχοειδή αγγεία. Τα αντιοξειδωτικά βοηθούν το πρόσωπο να δείξει νεανικό, ενώ η βισαβολόλη, ο ψευδάργυρος και το βούτυρο καριτέ καταπραΰνουν το ερεθισμένο δέρμα. Το SkinCeuticals Redness Neutralizer λειτουργεί σε πολλά επίπεδα, υποστηρίζοντας το δέρμα με κοκκινίλες, ερεθισμούς και αίσθηση καψίματος. Απλά πρέπει να το χρησιμοποιείτε συχνά, τουλάχιστον μία φορά την μέρα.

No. 5 The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10%

Αυτό το σέρουμ μοιάζει με κρέμα και έχει σχεδιαστεί για δέρμα με τάσεις ροδόχρου ακμής, ευαίσθητες και προβληματικές επιδερμίδες. Είναι πλούσιο σε αζελαϊκό οξύ και γι’ αυτό μειώνει αποτελεσματικά τις κοκκινίλες, ενώ παράλληλα φωτίζει τους αποχρωματισμούς, τα σκούρα σημάδια και τις ευρυαγγείες. Το Ordinary Azelaic Acid Suspension 10% προτείνεται για καθημερινή χρήση σε δέρμα με τάσεις ροδόχρου ακμής. Έχει ουδέτερο pH, δεν περιέχει αλκοόλες, έλαια και είναι βίγκαν. Πρέπει να το χρησιμοποιείτε πριν τον ύπνο σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Ιδανικά δοκιμάστε το πρώτα πριν το χρησιμοποιήσετε κανονικά,