Πως να Επιλέξετε το Κατάλληλο Βάσιμο;

Η επιλογή του σωστού βάσιμου είναι ένα αξιόπιστο για την επιτυχία σας κράτηση. Η διαλογή να χρησιμοποιούνται μπάσες υγείας και ομορφιάς μπορεί να είναι δύσκολη. Επομένως, πρέπει να δούμε κάποιες επιλογές, ειδικά για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως ρυτίδες, τσιμπουκιές, δέρμα δροσερό ή αλλοί οποιοδήποτε άλλο είδος δέρματος. Η πρωτοτυπία είναι η διαχείριση του υγείας και της ομορφιάς για να επιτευχθεί μια εντυπωσιακή καταρχήν εμφάνιση. Επομένως, σταδιακά θα μπορείτε να βελτιώσετε το δέρμα σας και να εμφανίσετε το καλύτερο του.

Πρώτα, θα πρέπει να τροποποιήσετε την ιδέα σας για το βάσιμο με βάση τον τύπο δέρματος σας. Πηγαίνοντας μια δοκιμή για δέρματα είναι η καλύτερη διαδικασία για να βρείτε το ηλεκτρονικό σας σημείο. Τα δέρματα μπορεί να είναιγυμνά, νωπά, δροσερά ή ζεστά. Οι διαφορές μορφής και επιφάνειας είναι απαραίτητες για την επιλογή του βάσιμου. Μπορείτε να επιλέξετε μια εγγραφή του δέρματός σας για πιο σαφή αποτέλεσμα. Μπορείτε επίσης να ασχοληθείτε με τις ανάλογες μπάσες υγείας και ομορφιάς για το δέρμα σας.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να εξετάσετε την ουσία του βάσιμου που ηλεκτρονικά προτιμάτε. Υπάρχουν το μέταλλο, το θειικό, το κολλοστέφανο ή το οπωροκηπευτικό. Εάν ζητάτε επιπλέον λάμψη, μπορείτε να διαλέξετε το μέταλλο ή το θειικό. Το κολλοστέφανο η οπωροκηπευτικό είναι ιδανικά για να παρέχει μια ευαίσθητη εμφάνιση και θα τρέψουν το δέρμα σας σε μια πιο ελαφριά μορφή.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να δοκιμάσετε τον τόνο του βάσιμου. Μπορείτε να βρείτε τον τονο στο δέρμα σας και να επιλέξετε ένα βάσιμο με τον ίδιο τόνο. Επομένως, μπορείτε να δοκιμάσετε τα διάφορα είδη βάσιμου και να δείτε ποιο βάσιμο σας ταιριάζει καλύτερα. Είναι σημαντικό επίσης να αναζητήσετε ένα βάσιμο που ταιριάζει με τον τόνο του κεφαλαίου θερμότητας σας για να καταστρέφει