6 Μυστικά για Τέλειες Βλεφαρίδες!

Μακριές και τέλειες βλεφαρίδες που τραβούν τα βλέμματα – αυτή είναι η εμφάνιση που θέλετε κάθε πρωί. Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι συχνά διαφορετική. Θα ήθελα να σας πω πως να δημιουργήσετε μια τέλεια εμφάνιση που διαρκεί όλη μέρα και πως θα αποκτήσετε βλεφαρίδες που τραβούν την προσοχή. Ποια μάσκαρα να χρησιμοποιήσετε, πώς να την εφαρμόσετε και με τι να ενυδατώσετε τις βλεφαρίδες σας; Θέλετε να μάθετε μυστικά από ειδικούς του μακιγιάζ; Θα βρείτε εδώ όλα όσα χρειάζεστε. Καλή ανάγνωση!

1. Καμπυλωτές βλεφαρίδες για γοητευτική εμφάνιση.

Γνωρίζουμε γιατί σας αρέσει το ψαλίδι βλεφαρίδων, αλλά δεν είναι καλό να το χρησιμοποιείτε. Αυτό το κόλπο κάνει τις βλεφαρίδες να φαίνονται πιο μακριές και πιο πυκνές, ενώ τα μάτια φαίνονται μεγαλύτερα. Δυστυχώς όμως σπάει και καταστρέφει τις τρίχες. Αφήστε το ψαλίδι στην άκρη: βάλτε την πρώτη στρώση μάσκαρα και πιέστε το δάχτυλο στις βλεφαρίδες σας για μερικά δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε με μία ακόμα στρώση. Θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς ψαλίδι.

2. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε χωρίς ψαλίδι…

… επειδή οι βλεφαρίδες σας είναι πολύ δύσκαμπτες και ίσιες, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε που και που, αλλά μην το πιέζετε πολύ. Μην το κάνετε πολύ συχνά αυτό, γιατί οι βλεφαρίδες σταδιακά γίνονται πιο λεπτές και αδύναμες, οπότε αυτόματα θα φαίνονται χειρότερες. Αν θέλετε έντονο αποτέλεσμα, δοκιμάστε μια επαγγελματική θεραπεία για μεγαλύτερης διάρκειας αποτελέσματα. Αυτό θα σας επιτρέψει να μη χρησιμοποιείτε το ψαλίδι για κάποιο διάστημα.

Σημείωση: δε χρειάζεται μεγάλη πίεση με το ψαλίδι. Εάν χρησιμοποιείτε υπερβολική δύναμη, είναι πιθανό να σπάσετε τις βλεφαρίδες σας. Πιέστε απαλά και κρατήστε το για λίγα δευτερόλεπτα, χωρίς να ανοιγοκλείσετε τα ματιά.

3. Σέρουμ βλεφαρίδων – η σωστή ενίσχυση για τις βλεφαρίδες.

Αν σας ενοχλούν οι πολύ λεπτές, αδύναμες βλεφαρίδες σας, όλη σας τη ζωή και εξακολουθείτε να τις καταστρέφετε κι άλλο με το ψαλίδι, τότε ίσως έχετε προβλήματα με την αναζωογόνηση τους. Ευτυχώς υπάρχει ένα προϊόν που κάνει τις βλεφαρίδες πιο δυνατές, υγιείς και εντυπωσιακές. Χρησιμοποιήστε σέρουμ βλεφαρίδων. Αφιερώστε λίγα δευτερόλεπτα κάθε μέρα, πριν τον ύπνο. Θα τα καταφέρετε γρήγορα. Τι θα γίνει με τις βλεφαρίδες; Θα μακρύνουν δύο φορές περισσότερο, θα είναι πιο πυκνές, δυνατές και πιο σκούρες. Ένα καλό σέρουμ βλεφαρίδων είναι η καλύτερη θεραπεία για λεπτές και κοντές βλεφαρίδες.

4. Η καλή μάσκαρα είναι το μυστικό για όμορφες βλεφαρίδες.

Να προτιμάτε μάσκαρα που είναι ελαφριά, απλώνεται εύκολα και δεν κολλάει τις βλεφαρίδες μεταξύ τους με τις πολλές στρώσεις. Επίσης ιδανικά μπορείτε να βρείτε μάσκαρα με ενυδατικές ουσίες που φροντίζουν για τις τρίχες. Τα καλύτερα προϊόντα ενισχύουν τον όγκο, σας χαρίζουν πυκνές βλεφαρίδες και συγκρατούν τα φυτικά εκχυλίσματα για ενδυνάμωση. Μερικές μάσκαρα τονώνουν τις βλεφαρίδες έτσι ώστε να μακρύνουν!

5. Βάλτε πούδρα στις βλεφαρίδες πριν το μακιγιάζ.

Οι μακιγιέζ λατρεύουν αυτό το κόλπο. Δε χρειάζεται καμία βάση για το τέλειο αποτέλεσμα. Πάρτε μια ημιδιάφανη πούδρα ελεύθερης μορφής και βάλτε την στις βλεφαρίδες (πρώτα κλείστε τα μάτια σας). Στη συνέχεια εφαρμόστε μάσκαρα. Το αποτέλεσμα θα είναι πιο πυκνές, μακριές βλεφαρίδες!

6. Μην κλαίτε για τις βλεφαρίδες σας!

Δε χρειάζεται να παλεύετε να αποκτήσετε τις τέλειες βλεφαρίδες κάθε μέρα. Απλά αγαπήστε τις όπως είναι. Εάν καταφέρετε να βρείτε το καλύτερο σέρουμ βλεφαρίδων και το χρησιμοποιείτε συχνά, τότε θα μακρύνουν και αυτό είναι σίγουρο. Και τότε θα νιώθετε ότι δεν έχετε καν ανάγκη την μάσκαρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *