Nanoil – στο τουρνουά των υγιών μαλλιών

Έλαια μαλλιών NanoilΜερικές φορές η φροντίδα των μαλλιών μοιάζει με παιχνίδι. Είσαι εσύ ενάντια στην ομάδα που καταστρέφει τα μαλλιά. Μια λανθασμένη κίνηση και τα μαλλιά σας είναι νικημένα: γίνονται θαμπά, εύθραυστα, πολύ βαριά, φριζάρουν, στερούνται ζωτικότητα και πέφτουν…η λίστα ζημιών μπορεί να είναι πολύ μεγάλη. Πριν χάσετε ολόκληρη τη σεζόν, πάρτε έναν παίκτη χάρη στον οποίο οι εχθροί σας θα τρέμουν. Είναι ένα λάδι μαλλιών που ονομάζεται Nanoil. Είναι αδιαμφισβήτητο αστέρι της σεζόν, εξασφαλίζοντας νίκη σε όλους τους τομείς. Με το Nanoil, θα απαλλαγείτε από τυχόν προβλήματα που σχετίζονται με τα μαλλιά. Αυτό το λάδι θα πάρει πάντα την πρώτη θέση στην κατηγορία: φροντίδα και αναγέννηση μαλλιών.Το Nanoil δεν έκανε συμβιβασμό κατά τη δημιουργία των προϊόντων περιποίησης μαλλιών. Η εταιρεία επικεντρώθηκε στην ποιότητα και τη δύναμη των φυσικών συστατικών, ιδιαίτερα τα έλαια, τα οποία έχουν εκτιμηθεί εδώ και αιώνες ως θεραπευτικοί παράγοντες και προϊόντα ομορφιάς.

Αλλά δεν βρίσκεται εκεί το τέλος των δυνάμεων του Nanoil. Για να νικήσετε τον εχθρό, πρέπει πρώτα να μάθετε τις αδυναμίες του. Ως εκ τούτου, το Nanoil έρχεται σε τρεις εκδόσεις, το καθένα προσαρμόζεται σε διαφορετικό τύπο μαλλιών, με άλλα λόγια – την πόρωσή τους.

Μπορείτε να διακρίνετε τρεις τύπους πόρωσης:

 • χαμηλή – τα μαλλιά χαμηλής πόρωσης έχουν σφιχτή στρώση επιδερμίδας με επικαλυπρόμενες φολίδες
 • μέση – τα μαλλιά μέσης πόρωσης έχουν πιο χαλαρή στρώση επιδερμίδας
 • υψηλή – τα μαλλιά υψηλής πόρωσης έχουν κενά και τρύπες στην επιδερμίδα

Κάθε ένας από τους τρεις τύπους πορώδους ακολουθεί τους δικούς του κανόνες και τα μαλλιά με χαμηλή πόρωση δείχνουν και συμπεριφέρονται αρκετά διαφορετικά από τα μαλλιά υψηλής πόρωσης. Είναι επομένως λογικό κάθε είδος τρίχας να απαιτεί διαφορετική φροντίδα και διάφορα συστατικά φροντίδας.

Το Nanoil είναι προσαρμοσμένο σε κάθε έναν από τους τρεις τύπους πόρωσης τρίχας, έτσι υπάρχουν τρεις εκδόσεις λαδιού. Κάθε μία από αυτές είναι σωστά ισορροπημένη και έχει αναπτυχθεί με ακρίβεια για να παρέχει στα μαλλιά ακριβώς αυτό που χρειάζονται για να γίνουν δυνατά, όμορφα, υγιή και λαμπερά.

Επιπλέον, το Nanoil είναι η απάντηση σε κάθε πρόβλημα που σχετίζεται με τα μαλλιά. Όχι μόνο τρέφει και ομορφαίνει, αλλά και αναγεννά βαθιά. Μέρα με τη μέρα, το Nanoil κάνει τα προβλήματα με τα μαλλιά σας να εξαφανίζονται. Πως είναι δυνατόν? Για να το εξηγήσω, μια σύντομη περιγραφή για κάθε ένα από τα 3 λάδια μαλλιών Nanoil θα είναι απαραίτητη.

Nanoil Λάδια για τα μαλλιάΈλαια μαλλιών Nanoil – ομαδική παρουσίαση:

1. Nanoil για μαλλιά χαμηλής πόρωσης

Αυτός ο τύπος μαλλιών χρειάζεται, πάνω απ’ όλα, ελαφρές ουσίες που δεν θα τον βαρύνουν. Τα μαλλιά χαμηλής πόρωσης είναι παχιά και άκαμπτα, στερούνται όγκου, το τριχωτό της κεφαλής συχνά παράγει υπερβολική ποσότητα σμήγματος καθώς καλύπτεται με ένα βαρύ στρώμα τριχών. Πολύ μακρά και βαριά μαλλιά με χαμηλή πόρωση μπορεί να αρχίσουν να πέφτουν υπερβολικά. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να παρέχετε την κατάλληλη φροντίδα όχι μόνο στα μαλλιά αλλά και στο τριχωτό της κεφαλής. Το Nanoil είναι απαλλαγμένο από σιλικόνες, παραμπέν και άλλες κωδελογονικές ουσίες. Δεν ενισχύει μόνο τα μαλλιά και τα κάνει απαλά, αλλά φροντίζει και για την αναγέννηση του τριχωτού της κεφαλής, αφήνοντάς την καθαρή και περιποιημένη. Ως αποτέλεσμα, τα μαλλιά ανυψώνονται και αυξάνεται ο όγκος τους.

2. Nanoil μαλλιά μέσης πόρωσης

Αυτός ο τύπος μαλλιών πρέπει να έχει λίγο περισσότερη υποστήριξη κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Οι επιδερμίδες μεσαίας πόρωσης της τρίχας αυξάνονται, χάρη στις οποίες τα μαλλιά απορροφούν εύκολα τους παράγοντες ρύθμισης, καθώς και τις τοξίνες και τους ρύπους. Πρέπει να δώσετε προσοχή σε αυτό που χρησιμοποιείτε για τη θρέψη τέτοιου είδους μαλλιών, επειδή η ανεπαρκής φροντίδα μπορεί να προκαλέσει περισσότερη βλάβη παρά καλό. Τα μαλλιά μέσης πόρωσης μπορούν να είναι πολύ αφυδατωμένα, φριζαρισμένα και στατικά ηλεκτρισμένα καθώς επίσης και να πέσουν και να γίνουν θαμπά, αν δεν είναι εφοδιασμένοι με τα συστατικά που χρειάζονται. Το Nanoil περιλαμβάνει ένα σύνολο λιπαρών οξέων της ομάδας ωμέγα-7 και ωμέγα-9 και μια σειρά ουσιών που ενισχύουν τις επιδράσεις των ελαίων. Αναμφισβήτητα, τα πιο σημαντικά είναι: το μετάξι (ωριμάζει και ενισχύει την ευελιξία των μαλλιών) και το φίλτρο UV που προστατεύει τα μαλλιά από τις επιβλαβείς επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας.

3. Nanoil για μαλλιά υψηλής πόρωσης

Αυτός ο τύπος μαλλιών είναι εξαιρετικά κατεστραμμένος και απαιτεί εντατική αναγέννηση. Οι φολίδες ανεβαίνουν πολύ ψηλά, συνεπώς τα μαλλιά χάνουν νερό και αφυδατώνονται, γίνονται τραχιά και θαμπά. Τα μαλλιά χάνουν τη δύναμή τους, τη ζωτικότητα και τη λαμπρότητα τους. Το Nanoil είναι μια σπουδαία θεραπεία για τέτοια προβλήματα. Το προϊόν δεν αναζωογονεί μόνο τα μαλλιά σε ολόκληρο το μήκος τους επισκευάζοντας ζημιές στην επιφάνεια αλλά επίσης θα φροντίσει για το κατάλληλο επίπεδο του τριχωτού της κεφαλής και της ενυδάτωσης των μαλλιών και θα ενισχύσει τους βολβούς. Τα μαλλιά ανακτούν την καλή υγεία. Επιπλέον, τα κατάλληλα επιλεγμένα φυσικά έλαια προστατεύουν τα μαλλιά σχηματίζοντας ένα μικροσκοπικό αποφρακτικό στρώμα που θα προστατεύει τα μαλλιά από την καταστροφή. Η σύνθεση του Nanoil για μαλλιά υψηλής πόρωσης αποτελείται επίσης από: πανθενόλη, κερατίνη, λανολίνη, μετάξι και φίλτρο UV. Όλα αυτά τα συστατικά υποστηρίζουν τη δράση των φυσικών ελαίων, παρέχοντας μαλλιά με λάμψη, απαλότητα, ελαστικότητα, αναγέννηση και προστασία από τον ήλιο.

Το Nanoil είναι παίκτης του καλύτερου παγκόσμιου πρωταθλήματος. Κάνει πραγματικότητα το όνειρό σας να έχετε απολύτως όμορφα και υγιή μαλλιά από τις ρίζες μέχρι τα άκρα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε τον καλύτερο παίκτη που θα σας οδηγήσει στη νίκη.

περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα – nanoil.gr

16 σχόλια “Nanoil – στο τουρνουά των υγιών μαλλιών”

 1. Ολίβια

  κρίμα που άργησα τόσο να βρω το λάδι

  Απάντηση
 2. Λίλυ

  η κομμώτριά μου μου το πρότεινε όταν τα μαλλιά μου άρχισαν να πέφτουν και λειτούργησε τέλεια. Δεν πέφτουν τόσο και μεγαλώνουν πιο γρήγορα. Πρόσεξα και νέα μαλλιά. Σίγουρα θα το πάρω πάλι

  Απάντηση
 3. Ιζζυ

  όσον αφορά τη σύνθεση, θα έλεγα ότι είναι ένα από τα καλύτερα έλαια στην αγορά

  Απάντηση
 4. Κάρι

  είναι το μόνο προϊόν που με βοήθησε. Πριν από ένα χρόνο, είχα σοβαρά προβλήματα με τα μαλλιά μου. Δοκίμασα τα πάντα χωρίς βελτίωση. Αυτή ήταν η τελευταία μου πιθανότητα και τελικά ήταν τέλεια! Αλλά πρέπει να το εφαρμόζετε τακτικά για μερικές εβδομάδες

  Απάντηση
 5. Πάτι89

  χρησιμοποιώ αυτό το λάδι τρεις φορές την εβδομάδα πριν το λούσιμο. Στη μέση του πρώτου μπουκαλιού, είδα ήδη αποτελέσματα! Τα μαλλιά μου σταμάτησαν να πέφτουν και άρχισαν να μεγαλώνουν! Μόλις τελείωσα και το δεύτερο μπουκάλι το πρόβλημα εξαφανήστηκε τελείως και τα μαλλιά μου τώρα είναι παχιά και δυνατά. το μόνο κακό είναι ότι είναι ακριβό αλλά αξίζει. πριν βρω αυτό ξόδεψα τόσα λεφτά σε προϊόντα που δεν έκαναν τίποτα.

  Απάντηση
 6. Αγνήη

  ωραίο άρωμα, τα μαλλιά μου τώρα είναι πιο δυνατά και πιο όμορφα και λαμπερά! Και έχω πολλές φύτρες! Ίσως είναι λίγο ακριβό αλλά το αξίζει

  Απάντηση
 7. σύλβια

  το καλύτερο για αυτό το λάδι είναι ότι μπορείς να αγοράσεις αυτό που χρειάζεσαι με βάση τον τύπο των μαλλιών σου! Δεν ξέρω άλλο προϊόν που να λειτουργεί έτσι

  Απάντηση
 8. Μαρία

  με βοήθησε με το λιπαρό κρανίο μου

  Απάντηση
 9. Έμμα

  είμαι φαν του λινέλαιου για τα μαλλιά

  Απάντηση
 10. Γκάμπι

  τα μαλλιά μου είναι και πάλι σε καλή κατάσταση χάρη σε αυτό το λάδι (nanoil για υψηλό πορώδες). Τα μαλλιά μου είναι πιο δυνατά και μπορώ να δω νέα μαλλιά να μεγαλώνουν. Επίσης είναι πολύ πιο όμορφα και εύκολα στο φτιάξιμο! Αυτό που μ αρέσει είναι ότι λάμπουν! μην διστάσετε, πάρτε το 😉

  Απάντηση
 11. Ναταλίααα

  νομίζω ότι θα παραγγείλω αυτό για μεσαίο πορώδες γιατί τα μαλλιά μου είναι όπως ακριβώς λένε σε αυτή την κατηγορία

  Απάντηση
 12. Μίλαα

  είχα το λάδι για υψηλό πορώδες και βελτίωσε σημαντικά την κατάσταση των μαλλιών μου. Τώρα χρησιμοποιώ αυτό για μεσαίο πορώδες και είναι το αγαπημένο μου!

  Απάντηση
 13. Μαργαρίτα8

  η σύνθεση φαίνεται τέλεια αλλά η τιμή είναι υψηλή

  Απάντηση
 14. ΑλέξαΜ

  χάρη σε αυτό το άρθρο, ξέρω τον τύπο των μαλλιών μου 😀

  Απάντηση
 15. Νικόλ123

  ακόμα προσπαθώ να αρχίσω να χρησιμοποιώ λάδια κσι δεν μπορώ… ανησυχώ για το πόσο θα μου παίρνει να το ξεπλύνω, μια φορά χρησιμοποίησα καστορέλαιο και μου πήρε ένα απόγευμα να το βγάλω

  Απάντηση
 16. Μελίνα

  έχω μαλλιά υψηλού πορώδους αλλά ξέρω ότι φταίω εγώ 🙁 βάφω και ισιώνω τα μαλλιά μου συνέχεια και τώρα είναι σε πολύ άσχημα κατάσταση. Χρησιμοποιώ λάδι αμυγδάλου εδώ και λίγο καιρό αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω αυτό το λάδι

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *