Έμπνευση για το μακιγιάζ από τις διασημότητες.

Celebrity makeup

Το μακιγιάζ της λαμπερής ζωής πίσω από τις φωτογραφίες των Τζένιφερ Λόπεζ, Ίρινα Σέικ, Ρίτα Όρα και άλλων κορυφαίων προσωπικοτήτων, θα επιδράσουν με τη μόδα και τη θηλυκότητα!

Έμπνευση μακιγιάζ από τη Ρίτα Όρα

Σερβίρει συχνά κλασικά κόκκινα κραγιόν ενώ είναι γνωστή για την τολμηρή της προσέγγιση με το μακιγιάζ. Το χαρακτηριστικό της γατάκι αποτελεί απόδειξη για όλα τα δεδομένα που πλησιάζουν την εμπειρία επαγγελματικού μακιγιάζ.

Μακιγιάζ α’ λα Τζένιφερ Λόπεζ

Ένα πράσινο σμόκιν όπου τη βλέπουμε ενίοτε να επιλέγει αντί του βασικού μαύρου-γκρι, είναι μια πρόταση που δίνουν δύναμη στο βλέμμα, ενώ η γεωμετρία συνάντησης επιδέχεται γραμμή στα μάτια.

Αποκτήστε έμπνευση από την Ήβη Αδάμου

Ένα γκλίτερ-φλούο μακιγιάζ που συνδυάζει το πράσινο και το κίτρινο με τους χρωματισμούς τους ανοίγει σχέδια. Μια εξωτική και θυμωμένη επιλογή που διεγείρει τη θετική ενέργεια.

Έμπνευση μακιγιάζ από την Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ Καρντάσιαν προτείνει ένα incredents μακιγιάζ επάρκεια στο λιπ και τα βλέφαρα σε σμάλτινα, χρυσοΐους και μπρούτζινους παρακλάδια, δείχνοντας πόσο αποτελεσματικά θα μπορούσε να είναι.

Ακολουθήστε την παράδοση με το μακιγιάζ της Ίρινα Σέικ

Τα φυσικά μαλλιά που ριπισμένα (μαλλον ομορφάντρες) και ολιγολεπτή φυσική ρούζ στην όρηση των ζυγωματικών με την προσπάθεια του παιδιού για υπέρδεμα.Η χρήση υδατικών υαλοκρυστάλλων δημιουργεί τον ιδανικό συνδυασμό για τη συναισθηματική υγρασία-φως. Με τον τρόπο αυτό, το πρόσωπό σας είναι χαριτωμένο, χωρίς υπερβολή και ιδανικό για τη μέρα.

Κάντε κάτι διαφορετικό με το μακιγιάζ της Κάιλι Τζένερ

Το μονόχρωμο μακιγιάζ είναι μια τάση που έχει καταστρέψει με τους διάσημους. Η Κάιλι Τζένερ προτείνει μια πορτοκαλί σκιά σε όλη την περιοχή των ματιών που διαπραγματεύεται ταύτιση με τα χείλη!

Μακιγιάζ από την Τάιλορ Σουίφτ

Η Τάιλορ Σουίφτ έχει συμβολικό γυαλιστερό μακιγιάζ με γραμμές της παλέτας Β για να αναδείξετε τα μάτια.Και το χωνέψιμο με διείσδυση μιας ελαστικής γραμμής για να δημιουργήσετε διάσταση.

Έμπνευση από τη Ριάννα

Η Ριάννα συμπληρώνει την εξωτική διαδράση της, προσθέτοντας ζωντανώς ιριδίζον χρώμα στα βλέφαρά της. Συνδυασμός εκρηκτικών χρωμάτων με την εύκολο χρήση μπλέ φόντου!

Ακολουθήστε το μακιγιάζ της Μπέλα Χατίντ

Η Μπέλα Χατίντ γυρίζει στην κλασική γκότχικ-ρομαντική εποχή για το μακιγιάζ της. Το ξύλινο νυχτερινό μακιγιάζ που λάμπει, μας επιβάλλει να σταματήσουμε σε αυτά τα τραγουδιστά χείλη που ξεχωρίζουν με τη λάμψη τους!