Συντήρηση των Μανικιούρ στο Σπίτι

Αυτά τα τελευταία χρόνια, οι γυναίκες αναζητούν τρόπους για να εξοικονομήσουν χρήματα οπουδήποτε μπορούν και το μανικιούρ στο σπίτι έχει αποτελέσει νέα τάση. Το ζήτημα είναι, πώς ακριβώς μπορείτε να διατηρήσετε τα μανικιούρ σας φρέσκα και καλά συντηρημένα για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα; Σε αυτή τη δημοσίευση θα συζητήσουμε για τους τρόπους διατήρησης του ατομικού μανικιούρ σας.

Χρησιμοποιήστε τα Κατάλληλα Προϊόντα

Είναι σημαντικό να επιλέξετε τα καλύτερα διαθέσιμα προϊόντα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τα νύχια σας όμορφα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτό περιλαμβάνει μηχανές μανικιούρ, τρίβεις με κεράλοιφη, λάδια μανικιούρ και κρέμες βάσης.

Νυχοκόπτης και Λίμα

Η συντήρηση των νυχιών πρέπει να γίνεται τακτικά, όχι μόνο όταν μπείτε στο ντούς. Νυχοκόπτες και λίμες μπορούν να είναι ιδιαίτερα βολικό εργαλείο.

Περιποίηση των Επωδύνων

Το σημείο αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για την καληνύχτα. Η περιποίηση των επωδύνων είναι θεμελιώδης για την προστασία των νυχιών σας από τις ερεθίσεις και τις λοιμώξεις.

Τοποθέτηση Βάσης ή Προστατευτικής Στρώσης

Προτού προχωρήσετε στο βερνίκι, εφαρμόστε μια βάση ή μια προστατευτική στρώση. Αυτό θα βοηθήσει στην εμποδίζει την αλλοίωση του χρώματος των νυχιών σας και θα προσθέσει μια επιπλέον στρώση προστασίας.

Εφαρμογή του Βερνικιού

Αφότου έχετε εφαρμόσει τη βάση, είναι καιρός για το βερνίκι. Μην το εφαρμόσετε άμεσα στα νύχια, πρώτα απλώστε το σε ένα κομμάτι αλουμινόφωλιας ή μια χαρτοπετσέτα. Αυτό θα το κάνει ευκολότερο να το ξεπλύνετε αργότερα.

Προσοχή στο Στεγνώματα

Αφού εφαρμόζετε το βερνίκι, περιμένετε τουλάχιστον 15 λεπτά για να στεγνώσει πριν να πιάσετε τίποτα. Το να βιαστείτε στο στεγνώματα μπορεί να καταστρέψει το αποτέλεσμα μανικιούρ σας.