Ψεύτικες Βλεφαρίδες από την Nanolash – DIY Lash Extensions – Ανακαλύψτε την Νέα Τάση!

Οι βλεφαρίδες μπορεί να είναι λεπτές τρίχες, αλλά μπορούν να αναδείξουν τη δύναμη του βλέμματος κάθε γυναίκας. Γενικά όμως είναι λεπτές και ευαίσθητες. Γι’ αυτόν τον λόγο οι γυναίκες πειραματίζονται με διάφορα καλλυντικά. Σίγουρα θα αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά ομορφιάς – ψεύτικες βλεφαρίδες συμπλέγματος για DIY τοποθέτηση στο σπίτι από την Nanolash! Είναι η λύση για όλα τα προβλήματα των βλεφαρίδων;

DIY Lash Extensions nanolash

Γιατί οι βλεφαρίδες λεπταίνουν και πέφτουν;

Πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν συνεχώς προβλήματα με τις βλεφαρίδες τους. Δυστυχώς οι παράγοντες που επηρεάζουν την κατάστασή τους είναι πολλοί. Και δεν εξαρτώνται πάντα από την περιποίηση των βλεφαρίδων σας.

Η κατάσταση των βλεφαρίδων σας μπορεί να επηρεαστεί από λανθασμένη διατροφή και ελλείψεις βιοτίνης. Φυσικά σε αυτήν την περίπτωση φταίνε και οι επιθετικές ή συχνές θεραπείες ομορφιάς. Τα ημιμόνιμα εξτένσιον ψεύτικων βλεφαρίδων εδώ και πολλά χρόνια οδηγούν σε φθορές στη γραμμή των βλεφαρίδων. Ακόμη και το ακατάλληλο ντεμακιγιάζ, ή η χρήση πολλών στρώσεων μάσκαρα μπορεί να αποδυναμώσει τις βλεφαρίδες σας.

Εδώ αξίζει να αναφερθούν γενετικοί και γεωγραφικοί παράγοντες. Δεν ευλογήθηκαν όλες οι γυναίκες από την Μητέρα Φύση με μακριές και πυκνές βλεφαρίδες. Όσον αφορά το γεωγραφικό πλάτος, οι βλεφαρίδες είναι από τη φύση τους πιο ανοιχτόχρωμες, κάτι που επηρεάζει το πόσο ορατές είναι.

Ωστόσο η εταιρεία Nanolash έχει βρει την τέλεια λύση. Τα DIY Lash Extensions δε βαρύνουν υπερβολικά τις βλεφαρίδες – αυτές οι ψεύτικες βλεφαρίδες σε τούφες εφαρμόζονται κάτω από τις φυσικές βλεφαρίδες, περίπου 1 mm από τη γραμμή και η τοποθέτηση γίνεται εύκολα στο σπίτι!

diy lash extensions

Πώς λειτουργούν οι ψεύτικες βλεφαρίδες σε τουφάκια – DIY Lash Extensions από την Nanolash;

Τα DIY Lash Extensions εφαρμόζονται μόλις σε 10 λεπτά! Επιπλέον αντέχουν για 5 μέρες. Καμία γυναίκα δε θα έχει προβλήματα με την τοποθέτηση αυτών των βλεφαρίδων.

Αυτές οι ψεύτικες βλεφαρίδες συστάδας για DIY χρήση στο σπίτι διατίθενται σε δύο εκδόσεις. Η πρώτη είναι μία ξεχωριστή συσκευασία. Περιέχει 36 έτοιμες ψεύτικες βλεφαρίδες σε τουφάκια. Η συσκευασία περιέχει συστάδες σε 3 μήκη (10, 12 και 14 mm) και σε 8 στυλ για να διαλέξετε.

Η δεύτερη επιλογή είναι ένα πλήρες κιτ εξτένσιον ψεύτικων βλεφαρίδων από την Nanolash. Είναι εξαιρετικό για γυναίκες που δε διαθέτουν όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ.

Το κιτ ψεύτικων εξτένσιον βλεφαρίδων για χρήση στο σπίτι περιλαμβάνει:

  • Nanolash bonder – κόλλα βλεφαρίδων 5 ml που χαρίζει ενιαίο χρώμα στις βλεφαρίδες.
  • Nanolash remover – αυτό το διάλυμα (5 ml) βοηθά στην αφαίρεση των ψεύτικων βλεφαρίδων, χωρίς να βλάπτει τις φυσικές.
  • Nanolash sealer – έχει σχεδιαστεί για να αφαιρεί την κολλώδης στρώση από τις βλεφαρίδες (5 ml).
  • απλικατέρ βλεφαρίδων – από ανοξείδωτο ατσάλι.

Τα DIY Lash Extensions είναι φτιαγμένα από ανάλαφρο υλικό και δε θα τα νιώθετε καν όταν τα φοράτε.

nanolash diy lash extensions

Πώς να τοποθετήσετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες σε τουφάκια Nanolash στο σπίτι;

Η χρήση ψεύτικων εξτένσιον βλεφαρίδων στο σπίτι θα διαρκέσει περίπου 10 λεπτά. Πρέπει πρώτα να αφαιρέσετε εντελώς το μακιγιάζ σας και μετά:

  • εφαρμόστε μία λεπτή στρώση από το bonder και περιμένετε 30-60 δευτερόλεπτα για να γίνει κολλώδης.
  • τοποθετήστε την συστάδα περίπου 1 mm από τη γραμμή των βλεφαρίδων.
  • ολοκληρώστε την τοποθέτηση με το sealer.

Τα DIY Eyelash Extensions έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίσουν ότι κάθε γυναίκα μπορεί να διαχειριστεί την εφαρμογή τους.

Η Νέα Τάση στον κόσμο της ομορφιάς – DIY Lash Extensions Περίληψη

Τα DIY Lash Extensions ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. Αυτές οι ψεύτικες βλεφαρίδες DIY τοποθέτησης διατίθενται σε διάφορα μήκη και στυλ. Αυτό επιτρέπει στις γυναίκες να επιλέξουν μία διακριτική καθημερινή εμφάνιση βλεφαρίδων ή Russian Volume, αν το επιθυμούν.

Οι ανάλαφρες ψεύτικες βλεφαρίδες συμπλέγματος διαθέτουν μία εύκαμπτη μαύρη ταινία. Αυτό τις καθιστά εύκολες στην τοποθέτηση και καλύπτει επαρκώς τη γραμμή. Η τοποθέτηση θα σας πάρει μόλις 10 λεπτά και διαρκεί έως και 5 μέρες.

Τα DIY Eyelash Extensions δε βαρύνουν υπερβολικά τις φυσικές βλεφαρίδες. Σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια προσωρινή εμφάνιση που μπορείτε να αλλάξετε όποτε θέλετε. Αυτές οι ψεύτικες βλεφαρίδες σε τούφες είναι η τέλεια επιλογή για γάμους και για εξόδους, αλλά και για μία χαλαρή βόλτα.

Η εταιρεία έχει φροντίσει ώστε να είναι εύχρηστη η τοποθέτησή τους, ασφαλή και ευχάριστη. Χάρη στις ψεύτικες βλεφαρίδες για τοποθέτηση στο σπίτι της Nanolash, δε χρειάζεται να ανησυχείτε για την κατάσταση των φυσικών σας βλεφαρίδων. Σε 10 λεπτά θα διορθώσετε τις ατέλειες!