Σέξι Χείλη! Πώς να τα αποκτήσετε;

Τα αξιοζήλευτα, σαρκώδη χείλη είναι ό,τι πιο κολακευτικό γιατί δείχνουμε σέξι και γοητευτικές. Δεν είναι περίεργο λοιπόν που υπάρχουν τόσες γυναίκες που θέλουν προϊόντα που φουσκώνουν τα χείλη. Ποιες είναι οι επιλογές; Πώς μπορούμε να μεγαλώσουμε τα χείλη με φυσικό αποτέλεσμα; Δείτε παρακάτω τις πιο δημοφιλείς μεθόδους.

Τα χείλη είναι πολύ ευαίσθητα γιατί διαθέτουν μεγάλο αριθμό νευρικών απολήξεων. Το δέρμα στα χείλη είναι πολύ λεπτό και δε διαθέτει προστατευτικό στρώμα λιπιδίων. Όταν τα περιποιούμαστε καθημερινά, θα πρέπει να επικεντρωνόμαστε στην ενίσχυση των επιπέδων ενυδάτωσης, στην παροχή θρεπτικών συστατικών και στην προστασία.

Αυτό ωστόσο δεν επηρεάζει το μέγεθός τους. Αν έχουμε φυσικά μικρά χείλη, η χρήση προστατευτικών μαλακτικών και η απολέπιση των νεκρών κυττάρων δε θα έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τι μπορούμε να κάνουμε αν θέλουμε πιο έντονα χείλη; Να δοκιμάσουμε έναν από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να σαρκώδη χείλη.

Διογκωτικά χειλιών, δηλαδή ένα κραγιόν που κάνει τα χείλη να φαίνονται μεγαλύτερα.

Η χρήση ενός διογκωτικού χειλιών είναι το πρώτο και το πιο εύκολο που μπορούμε να κάνουμε. Τα συστατικά του είναι επιλεγμένα έτσι ώστε να χαρίζουν φυσικό όγκο στα χείλη. Τα διογκωτικά χειλιών αποκτούν καλή φήμη, αν και έχουν προσωρινό αποτέλεσμα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημά τους. Πώς λειτουργούν; Είναι φτιαγμένα από ουσίες που ερεθίζουν το δέρμα με ελεγχόμενο τρόπο και δημιουργούν πρήξιμο, το οποίο δίνει την εντύπωση μεγαλύτερων χειλιών.

Θεραπεία χειλιών με Plasma Pen 

Είναι μια λιγότερο γνωστή μέθοδος, εξίσου μη επεμβατική. Αφορά την ενίσχυση του σχήματος των χειλιών με κύματα υπερήχων που ενεργοποιούν τη φυσική διαδικασία σύνθεσης κολλαγόνου και ελαστίνης, ώστε τα χείλη να είναι πιο σφριγηλά. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, μετά από 3-4 θεραπείες, οι οποίες διαρκούν μόνο μερικά λεπτά. Αυτή η μέθοδος κάνει τα χείλη να φαίνονται μεγαλύτερα με φυσικό τρόπο.

Γεμιστικά χειλιών

Πραγματικά αυτή η μέθοδος είναι η πιο δημοφιλής για μεγάλα και σαρκώδη χείλη. Η έγχυση υαλουρονικού οξέος, κολλαγόνου ή μπότοξ είναι κορυφαίες επιλογές, λόγω μακροχρόνιων αποτελεσμάτων.

Η διαδικασία γεμίσματος των χειλιών περιλαμβάνει την έγχυση της επιλεγμένης ουσίας στα χείλη, για να ενισχύσει το σχήμα τους και να δώσει περισσότερο όγκο. Τα γεμιστικά που υπάρχουν διαθέσιμα είναι:

  • υαλουρονικό οξύ,
  • botox (βοτουλινική τοξίνη),
  • φυσικό κολλαγόνο,
  • καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη

Λιποπρόσθεση, δηλαδή γέμισμα χειλιών με λίπος

Είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες διαδικασίες που περιλαμβάνει χρήση του ίδιου του ιστού του ασθενή. Στις περισσότερες περιπτώσεις αφαιρείται λίπος του ασθενούς, κατά τη διάρκεια λιποαναρρόφησης και στη συνέχεια υποβάλλεται σε επεξεργασία. Το να προσθέσεις όγκο στα χείλη με αυτόν τον τρόπο είναι πιο δύσκολο από τα γεμιστικά. Είναι μια πλαστική χειρουργική και όχι κάτι απλό και καθημερινό.

Η διαδικασία διαρκεί 30-40 λεπτά και μπορεί να έχει και αντιγηραντική δράση: πριν από την ένεση, ο εξαγόμενος λιπώδης ιστός πρέπει να εμπλουτιστεί με ορισμένες ουσίες, όπως με βλαστοκύτταρα.

Χωρίς γεμιστικά: θεραπεία χειλιών με λέιζερ

Το λέιζερ είναι μια εναλλακτική λύση για σαρκώδη χείλη. Προσφέρει παρόμοια αποτελέσματα, χωρίς την ανάγκη ένεσης. Ένα λέιζερ χαμηλής ισχύος picosecond που κερδίζει έδαφος. Πώς λειτουργεί;

Το λέιζερ ενεργοποιεί τους ινοβλάστες να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο. Περισσότερο κολλαγόνο σημαίνει πιο σφριγηλό και νεανικό δέρμα. Το κατάλληλο λέιζερ ενισχύει την απορρόφηση προϊόντων που αναζωογονούν τα χείλη και τα μεγαλώνουν π.χ. βλαστοκύτταρα.

Χειρουργική αύξησης χειλιών

Αυτή η διαδικασία είναι σίγουρα η λιγότερο δημοφιλής. Τα εμφυτεύματα σιλικόνης προσαρμόζονται στο μέγεθος και το σχήμα των χειλιών του ασθενούς. Η διαδικασία πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, καθώς περιλαμβάνει κόψιμο των γωνιών των χειλιών και την εισαγωγή εμφυτευμάτων κάτω από το δέρμα. Το εμφύτευμα είναι ελαφρύ, ελαστικό και ανθεκτικό – διαρκεί για καιρό και στη συνέχεια απορροφάται. Δυστυχώς η χειρουργική αύξηση των χειλιών είναι πολύ ακριβή διαδικασία.

Εσείς; Ποια μέθοδο γεμίσματος χειλιών θα επιλέξετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *