Η νέα μαύρη μάσκα μαλλιών της Nanoil έχει κάψει καρδιές! Γιατί;

Αναμφίβολα, ο ενεργός άνθρακας είναι ένα από τα πιο επιθυμητά συστατικά στα καλλυντικά. Αυτό το εντυπωσιακό συστατικό έχει αποδειχθεί ότι προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα και στην περιποίηση των μαλλιών, εκτός από την επιδερμίδα. Ο ενεργός άνθρακας στα μαλλιά χαρίζει φρεσκάδα, λάμψη και μοιάζουν σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο. Παρακάτω θα διαβάσετε μερικές πληροφορίες για μία από τις πιο αγαπημένες μου μάσκες μαλλιών – την NANOIL Charcoal & White Clay Hair Mask. Αναρωτιέστε εάν αυτό το προϊόν θα μπορούσε να βελτιώσει και τα μαλλιά σας; Διαβάστε παρακάτω και θα μάθετε γιατί η μάσκα μαλλιών Nanoil με ενεργό άνθρακα είναι το ΝΟ 1 στην περιποίηση των μαλλιών.

Τα μαλλιά σας είναι άτονα; Μήπως λαδώνουν γρήγορα; Σας λείπει η λάμψη και η ανθεκτικότητα; Έθεσα πολλές ερωτήσεις, αλλά μου μένει ακόμα μία. Πιστεύετε ότι η αστική ρύπανση, η ακτινοβολία UV και η πλειοψηφία των συνηθισμένων προϊόντων περιποίησης μαλλιών καταστρέφουν τις τρίχες σας; Εάν απαντήσατε θετικά σε όλες τις ερωτήσεις, τότε τα μαλλιά σας χρειάζονται βοήθεια. Ευτυχώς μπορείτε να προσφέρετε στα μαλλιά σας την καλύτερη μορφή αναζωογόνησης, χάρη στην NANOIL Charcoal & White Clay Hair Mask. Αυτή η μάσκα μαλλιών δεν καθαρίζει απλώς τις τρίχες σας από τους ρύπους, αλλά κάνει τα μαλλιά δυνατότερα και παράλληλα προστατεύει από τη ρύπανση, άρα είναι η τέλεια λύση για όσους ζουν σε μεγάλα αστικά κέντρα.

Πώς λειτουργεί ο ενεργός άνθρακας;

Πρώτον, ο ενεργός άνθρακας είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός κατά των ακαθαρσιών και των τοξινών. Μελέτες έδειξαν ότι ο ενεργός άνθρακας λειτουργεί σαν σφουγγάρι – προσελκύει τη βρωμιά και τη σκόνη και τα αφαιρεί από το σώμα μας. Οι ίδιες μελέτες αποκάλυψαν επίσης ότι ο ενεργός άνθρακας μπορεί να απορροφήσει χίλιες φορές περισσότερες τοξίνες συγκριτικά με το βάρος του! Πολλοί αισθητικοί και κοσμετολόγοι δηλώνουν ότι πρόκειται για το πιο απορροφητικό συστατικό στα καλλυντικά που διατίθεται για οικιακή χρήση.

Δεύτερον, ο ενεργός άνθρακας είναι ένας φυσικός παράγοντας κατά της πιτυρίδας. Είναι αντιβακτηριακός και μυκητοκτόνος, αποτρέπει τις λοιμώξεις του δέρματος, καθαρίζει το τριχωτό της κεφαλής και καταπολεμά τη σμηγματόρροια. Αυτή η ουσία φαίνεται να είναι ο καλύτερος παράγοντας αποτοξίνωσης, καθώς απομακρύνει: τη βρωμιά, τη σκόνη, τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, τα υπολείμματα προϊόντων styling και το υπερβολικό σμήγμα.

Όταν χρησιμοποιείτε ενεργό άνθρακα στα μαλλιά είναι φρέσκα, καθαρά και τροφοδοτούνται με οξυγόνο που προωθεί σημαντικά και ορατά την ανάπτυξη των μαλλιών. Η NANOIL Charcoal & White Clay Hair Mask χαρίζει απαλότητα και λάμψη, προσφέρει όγκο στη ρίζα, κάτι που τα μαλλιά έχουν τόσο ανάγκη.

Ενεργός άνθρακας στην μάσκα μαλλιών NANOIL

Ο ενεργός άνθρακας που περιέχει η μάσκα μαλλιών NANOIL, συλλέγει και απομακρύνει τους ρύπους και τις τοξίνες, συνεπώς αφαιρούνται τελείως από τα μαλλιά όταν ξεπλένετε την μάσκα. Μπορεί να απομακρύνει ακόμα και τις πιο βαριές σιλικόνες που περιέχουν τα περισσότερα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, οι οποίες στην πραγματικότητα είναι αρκετά δύσκολο να αφαιρεθούν από τις τρίχες, εκτός εάν χρησιμοποιείτε το σωστό και ισχυρό προϊόν. Τα καθαρά μαλλιά επιτέλους είναι λαμπερά, ανάλαφρα και απαλά στο άγγιγμα. Επιπλέον όταν τα μαλλιά μας απελευθερώνονται από τη συσσώρευση καλλυντικών, απορροφούν περισσότερα θρεπτικά συστατικά από τα προϊόντα περιποίησης, τα οποία με τη σειρά τους βελτιώνουν τη συνολική τους υγεία.

NANOIL Charcoal & White Clay Hair Mask: Δεν είναι απλώς και μόνο ο ενεργός άνθρακας!

Προφανώς και η μάσκα μαλλιών Nanoil δεν οφείλει τη δύναμή της σε ένα μόνο συστατικό. Υπάρχει πλούτος ουσιών που βελτιώνουν τα μαλλιά, αλλά χάρη στον ενεργό άνθρακα διεισδύουν βαθιά στην τρίχα. Άρα, εκτός από τον ενεργό άνθρακα, η μάσκα μαλλιών της Nanoil περιέχει:

  • ΛΕΥΚΟ ΠΗΛΟ – βοηθά τον ενεργό άνθρακα να λειτουργήσει καλύτερα, καθαρίζει, θρέφει και καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής.
  • ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ (A+E) – θρέφουν και κάνουν τα μαλλιά πιο δυνατά.
  • ΠΑΝΘΕΝΟΛΗ – προωθεί τη σύνθεση κερατίνης και βελτιώνει την εμφάνιση των μαλλιών.
  • ΦΥΚΙΑ – ενυδατώνουν, αναζωογονούν και παρέχουν στα μαλλιά τα απαραίτητα μικροστοιχεία.
  • ΥΔΡΟΛΥΜΕΝΗ ΣΕΡΙΚΙΝΗ – μια πολύτιμη πρωτεΐνη που λειαίνει τα μαλλιά και τα απαλύνει.

Πώς θα ωφελήσει τα μαλλιά σας η NANOIL Charcoal & White Clay Hair Mask;

Υπάρχουν εφτά τρόποι που αποδεικνύουν πόσο ευεργετική είναι η μάσκα μαλλιών NANOIL με ενεργό άνθρακα για τα μαλλιά:

  • ενδυναμώνει και αναζωογονεί ορατά τα μαλλιά.
  • θρέφει εις βάθος τα μαλλιά.
  • απομακρύνει τις τοξίνες, το σμήγμα και τη συσσώρευση καλλυντικών.
  • απομακρύνει τους ρύπους.
  • απομακρύνει τα βακτήρια και τις ελεύθερες ρίζες.
  • διευκολύνει το χτένισμα.
  • απαλύνει, χαρίζει λάμψη και όγκο.

Αυτή η πρωτοποριακή μάσκα μαλλιών με άνθρακα από την NANOIL λειτουργεί τέλεια σε όλους τους τύπους μαλλιών, συμπεριλαμβανομένων ακόμη και των λεπτών ξανθών τριχών που έχουν υποστεί ντεκαπάζ. Απολαύστε ελεύθερα φρεσκάδα, λάμψη, ζωντάνια και πυκνά μαλλιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *